Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Νεαρός στη Θεσσαλονίκη μετέτρεψε ανήλικη σε σεξουαλικό υποχείριό του

Σαδιστής online!

Σε ηλικία που θα έπρεπε να περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με τις παρέες της και να κάνει όνειρα για το μέλλον είχε μετατραπεί σε σεξουαλικό υποχείριο ενός 23χρονου και ζούσε καθημερινά τον απόλυτο εφιάλτη μια 17χρονη, η οποία αυτοτραυματιζόταν και έφτασε ένα βήμα προτού ακρωτηριάσει με μαχαίρι τα γεννητικά όργανά της, προκειμένου να μη δει δημοσιευμένα στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες της από προσωπικές στιγμές της!

  • Από τη Νάντια Αλεξίου

Την ασυνήθιστη και συνάμα φρικιαστική υπόθεση κλήθηκε να δικάσει το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, το οποίο έκρινε ένοχο τον 23χρονο σαδιστή για απόπειρα ακρωτηριασμού γεννητικών οργάνων γυναίκας, παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων κατ’ εξακολούθηση και παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση, καταδικάζοντάς τον σε διετή φυλάκιση. Οι δικαστές διέταξαν την έκτιση τριών μηνών και ανέστειλαν το υπόλοιπο της ποινής κάθειρξης στον κατηγορούμενο, ο οποίος δεν παρέστη στην ακροαματική διαδικασία ούτε εκπροσωπήθηκε από νομικό συμπαραστάτη. Η κόλαση των σαδισμών online που βίωνε η 17χρονη ήρθε στο φως στις αρχές του 2021 έπειτα από καταγγελία της μητέρας της, η οποία είχε αντιληφθεί αλλαγή στη συμπεριφορά της και θέλησε να μάθει τι της συμβαίνει. Με όσα άκουσε η γυναίκα ένιωσε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, αφού, μεταξύ άλλων, το κοριτσάκι της αποκάλυψε ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, καθώς δεχόταν ακόμα και απειλές για τη ζωή του!

viasmos19103

Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα άρχισαν το καλοκαίρι του 2017, όταν η ανήλικη γνώρισε τον κατηγορούμενο μέσω κοινών φίλων. Λίγους μήνες αργότερα, το 16χρονο -τότε- αγόρι έφυγε για το εξωτερικό με τους γονείς του, όμως η επικοινωνία τους συνεχίστηκε με ανταλλαγή μηνυμάτων, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, και εξελίχθηκε σε φλερτ. Με βάση όσα περιγράφονται στη δικογραφία, αλλά και όσα κατέθεσε η ανήλικη στην Αστυνομία, ο νεαρός είχε αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο των κινήσεών της, απαιτώντας από την ίδια να του αναφέρει πού πήγαινε, με ποιους έβγαινε βόλτα, τι φορούσε, ενώ ασκούσε λεκτική και ψυχολογική βία εναντίον της, όταν οι επιλογές της δεν συμβάδιζαν με τις δικές του επιθυμίες! Κάθε φορά, μάλιστα, που η κοπέλα τού ζητούσε να διακόψουν την αρρωστημένη σχέση τους, εκείνος την απειλούσε ότι θα δημοσιεύσει προσωπικές φωτογραφίες της, που είχε καταγράψει χωρίς τη συναίνεσή της, και απαιτούσε να χαράξει και να κάψει σημεία του σώματός της.

ekviasmos

Ειδικότερα, τον Φεβρουάριο του 2021 η 17χρονη δέχθηκε πιέσεις από τον 23χρονο να βάλει ένα μαχαίρι στη γεννητική περιοχή της και να το περιστρέψει, ώστε να προκαλέσει ακρωτηριασμό, κάτι που αρνήθηκε να κάνει. Ωστόσο, ύστερα από ψυχολογική βία και υπό τον φόβο ότι θα έβλεπε δημοσιευμένες γυμνές φωτογραφίες της, αναγκάστηκε να αυτοτραυματιστεί με μαχαίρι, χαράσσοντας στο αριστερό πόδι της και στο αριστερό χέρι της τις λέξεις «συγγνώμη» και «αλήθεια» στα αγγλικά! Επιστρατεύοντας, δε, τις ίδιες απειλές περί δημοσίευσης γυμνών φωτογραφιών της, ο 23χρονος την ανάγκασε να του αποκαλύψει τους κωδικούς πρόσβασης στα προφίλ της στα social media, με τα οποία διέγραψε έναν λογαριασμό. Υστερα από όλα αυτά, η ανήλικη απευθύνθηκε σε ψυχολόγο, όμως ο νεαρός την έπεισε ότι μόνο αυτός μπορεί να τη βοηθήσει και τρέφει αισθήματα για εκείνη, εγκλωβίζοντάς τη ψυχικά και συναισθηματικά. Ωσπου το κορίτσι βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει στη μητέρα του όσα φρικιαστικά βίωνε όλα αυτά τα χρόνια και ο εφιάλτης έλαβε τέλος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...