Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

Υπόθεση του Κολωνού: Οργισμένη ανακοίνωση της Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας Ελλάδος

Η αδελφή της 12χρονης στον Κολωνό ξέσπασε για την εισαγγελική πρόταση

Κόλαφος για την εισαγγελέα της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας είναι η ανακοίνωση της Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας Ελλάδος, στην οποία χαρακτηρίζεται «ηθικά απορριπτέα» και «επιστημονικά αβάσιμη» η εισαγγελική πρόταση, η οποία βασίζεται στο ότι το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό είχε συναινέσει σε σεξουαλικές πράξεις με ενηλίκους!

Με την εν λόγω ανακοίνωση η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος – Ενωση Ψυχιάτρων Παιδιών και Εφήβων εκφράζει την έντονη ανησυχία της για τις εξελίξεις γύρω από τη δυσώδη υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, το οποίο εκδιδόταν σε «άρρωστους» άνδρες αντί αμοιβής.

Ο Ηλίας Μίχος

«Τονίζουμε ότι θεωρούμε ηθικά απορριπτέα, όσο και επιστημονικά αβάσιμη, οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα μπορούσε να συναινέσει σε σεξουαλική πράξη με ενήλικο» ξεκαθαρίζει η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία, αναφερόμενη στην πρόταση της εισαγγελέα, που έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις, αλλά και στους ισχυρισμούς των συνηγόρων υπεράσπισης κάποιων εκ των κατηγορουμένων στη δίκη που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Αμέσως μετά τονίζεται στην ανακοίνωση: «Ελπίζουμε ότι οι θεσμικά υπεύθυνοι θα προστατεύσουν τα κατεξοχήν θύματα της υποθέσεως του Κολωνού, δηλαδή τα παιδιά, και ότι μέχρι τώρα λάθη και αστοχίες θα διορθωθούν πάραυτα. Η προστασία των παιδιών είναι κατάκτηση της κοινωνίας μας και πρέπει να είναι πρώτιστο μέλημα όλων μας». Υπενθυμίζεται ότι στην εισήγησή της η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών Μαρία Ελένη Νικολού έριξε στα «μαλακά» τον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης, τον 54χρονο Ηλία Μίχο, για τον οποίο πρότεινε να απαλλαχθεί για τρία από τα συνολικά επτά βαριά αδικήματα που του είχαν απαγγελθεί, ανάμεσά τους και αυτό του βιασμού του 12χρονου κοριτσιού!

Κατά τη μεταφορά του στα δικαστήρια

«Σου βιάζεται η αδελφούλα σου, ένα μωρό, από τόσα άτομα. Και το τέρας υποστηρίζει πως ήταν ερωτευμένος και συνευρέθηκε μαζί της τέσσερις φορές, λες και είναι φυσιολογικό. Η εισαγγελέας πρότεινε να αθωωθεί για τον βιασμό, ενώ η αδελφή μου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον βιασμό της… Θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο “συγγνώμη” στη μικρή μου, γιατί αποτύχαμε σαν χώρα, σαν Δικαιοσύνη. Συγγνώμη, μικρή μου, που τρως το ένα χαστούκι μετά το άλλο. Που άνοιξες την ψυχή σου για να πουν ότι από αφέλεια βγήκες στην πορνεία» ξέσπασε η μεγαλύτερη αδελφή της 12χρονης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την εισαγγελική πρόταση.

Η δίκη για τη φρικιαστική υπόθεση, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, συνεχίστηκε χθες με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης τριών εκ των 26 κατηγορουμένων, ενώ σήμερα αναμένεται να αγορεύσουν οι συνήγοροι του 54χρονου. Οπως επισημαίνουν παράγοντες της δίκης, στόχος είναι να ολοκληρωθούν οι αγορεύσεις έως το τέλος του μήνα, ώστε στη συνέχεια να εκδοθεί η απόφαση για όσους κάθονται στο εδώλιο.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα