Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Στα σκαλιά της Επιδαύρου

Το Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου μπαίνει στην 71η χρονιά...

Το «δράμα» του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στον Alpha

Ο αγαπημένος μας Ηλίας, από την κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ο σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου μας Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ξαναχτυπά στη μικρή οθόνη, αλλά αυτή τη φορά με δραματική σειρά, την τηλεοπτική σεζόν 2026-2027 στον Alpha.

Ποιες είναι οι παραγωγές που πήραν το πράσινο φως για τον Οκτώβριο...

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει ο θυμόσοφος λαός και όχι τυχαία. Μπορεί να είμαστε ακόμα στον Φεβρουάριο, αλλά οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ήδη αρχίσει τα μαγειρέματα για τον Σεπτέμβριο και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Κανάκης και ΑΝΤ1 έχουν έτοιμο το «Vinyλιο» για τη βραδινή ζώνη

Ο ΑΝΤ1 απαντά στον ανταγωνισμό με τον Αντώνη Κανάκη και την εναλλακτική εκπομπή «Vinyλιο» στη βραδινή ζώνη! 

Οι γυναίκες με μακριά μαλλιά κάνουν περισσότερο σεξ από αυτές με κοντά

Ερευνα, όχι τρίχες!

Τελικά το μήκος παίζει ρόλο στο πόσο συχνά κάνει σεξ μια γυναίκα, αλλά δεν πρόκειται για αυτό που μπορεί να σκέφτηκαν οι περισσότεροι. Επιστήμονες στη Νότια Κορέα διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες με μακριά μαλλιά κάνουν περισσότερο σεξ από τις γυναίκες με κοντά, διότι οι άνδρες τις βρίσκουν πιο ελκυστικές.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Αρχίζοντας από την παρατήρηση ότι εδώ και αιώνες η τέχνη εμφανίζει τις πιο ποθητές γυναίκες με μακριά μαλλιά, όπως, για παράδειγμα, η θεά Αφροδίτη του Σάντρο Μποτιτσέλι, οι ερευνητές του Yonsei University στη Σεούλ θέλησαν να διαπιστώσουν αν υπάρχει συσχετισμός ανάμεσα στο μήκος των μαλλιών και στη συχνότητα του σεξ.

Για να υπάρχουν σταθερές παράμετροι στην έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Evolutionary Psychology», η ερευνητική ομάδα του Jeong Eun Cheon μελέτησε 204 παντρεμένα ζευγάρια της Νότιας Κορέας. Ωστόσο, εκτιμάται ότι τα συμπεράσματα της έρευνας ισχύουν επίσης για τις γυναίκες που είναι σε σχέση ή αναζητούν σεξουαλικό παρτενέρ.

Διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες που είχαν μακριά, περιποιημένα μαλλιά έκαναν περισσότερες φορές σεξ το ίδιο χρονικό διάστημα σε σχέση με εκείνες που είχαν κοντά μαλλιά. «Οι άνδρες έβρισκαν πιο ελκυστικές τις γυναίκες με μακριά μαλλιά, κάτι το οποίο οδηγούσε σε αυξημένη ερωτική επιθυμία στους άνδρες» εξήγησαν οι ερευνητές. Πρόσθεσαν ότι η αυξημένη λίμπιντο των ανδρών συχνά συνδεόταν με αυξημένες πιθανότητες να κάνει πιο συχνά σεξ το ζευγάρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Στο σφυρί η βίλα του «Mr Sea Satin»

Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μυκονιάτης...