Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ντερτι thinking – To e-mail που έλαβα από απεγνωσμένη 20χρονη

To χουνέρι που της έκανε γυμναστής με τον οποίο είχε σχέση

Ξέρεις ποια είναι τα πιο άπιστα επαγγέλματα;

  • Aπο τη Σουζη Στεφανιδη

Ερευνα έδειξε με βάση το 10 ότι οι πολιτικοί είχαν βαθμό απιστίας 8, τον πιο ψηλό βαθμό. Μετά ακολουθούσαν οι γιατροί, κυρίως χειρουργοί, με βαθμό 7 και μετά οι δικηγόροι με 6.

suzi22034

Push ups στα κρυφά

Γεια σου Σούζη μου! Αρχισα να σε διαβάζω φανατικά εδώ και τρεις εβδομάδες και αποφάσισα να σου γράψω και να σου στείλω όσα με απασχολούν στην προσωπική μου ζωή εδώ και έναν χρόνο. Αρχικά να σου πω πως είμαι είκοσι χρονών και το πρόσωπο τριάντα. Ολα άρχισαν πριν έναν χρόνο, που είχα γραφτεί για κανένα δίμηνο σε γυμναστήριο και αποφάσισα να κάνω personal.

Ο γυμναστής που με ανέλαβε η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ γοητευτικός. Για το σώμα του, ας μη μιλήσω… Τα πηγαίναμε πάρα πολύ καλά στην προπόνηση και γενικά σε όλα όσα λέγαμε είχαμε αρκετά καλή χημεία. Ωστόσο, δεν είχα βάλει κάτι το ερωτικό στον νου μου, μια και θα έφευγα στο εξωτερικό για σπουδές, όπως και έγινε τελικά. Εκείνος άρχισε να μου στέλνει μηνύματα και η συχνότητά του όσο πήγαινε και πύκνωνε. Τα λέγαμε με κάμερα πλέον και έμοιαζε σαν να δημιουργείται μια σχέση εξ αποστάσεως.

Το φλερτ απίθανο, πολλές κουβέντες και μπλα μπλα. Οταν, λοιπόν, επέστρεψα -αρχές Ιανουαρίου-, αρχίσαμε να βγαίνουμε και κανονικά πλέον. Περνούσαμε τέλεια σε όλα. Το σεξ αλλού… και πολλά και ωραία λόγια, τα οποία άκουγα και όταν μας χώριζαν τα χιλιόμετρα: «Είσαι η γυναίκα της ζωής μου», «δεν μπορώ χωρίς εσένα» κ.λπ. Αποφάσισα, λοιπόν, να γραφτώ ξανά στο γυμναστήριο και γυρίζει και μου λέει: «Στο γυμναστήριο δεν γίνεται να μιλάμε, αν έρθεις! Δεν πρέπει να ξέρει κανένας για μας τίποτα! Πρέπει να μείνει κρυφό».

Εκεί ήταν που σοκαρίστηκα, όμως εκείνος συνέχιζε το ίδιο τροπάριο! Φυσικά, αυτό ήταν κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου, αλλά γράφτηκα στο γυμναστήριο και όντως συμπεριφερόταν σαν να έχουμε σχέση γυμναστή – πελάτη. Κάπου εκεί ένιωσα να φτάνω στα όριά μου και του είπα ότι όλο αυτό εμένα με προσβάλλει και δεν μου αρέσει καθόλου και ότι καλύτερα να το αφήσουμε! Οπως και έκανα! Ούτε καν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς έγινε, τι συμβαίνει, αλλά και από την άλλη δεν ξέρω… Θα καταλάβει ότι αυτό είναι λάθος και θα ξαναγυρίσει σε μένα; Πώς πρέπει να το χειριστώ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αχ, αυτά τα λογάκια… Αχ, αυτές οι χοντρομαλακίες που όλες ακούμε και πέφτουμε ξερές με τον… εκάστοτε! «Είσαι η γυναίκα της ζωής μου» λέει ο τύπος, αλλά «να είμαστε κρυφά» λέει! Δεν γύρισες όμως να του πεις, καλή μου: «Για κούνα το κεφάλι σου λίγο». Και εγώ τώρα θες να σου πω αν αυτός ο κλόουν θα καταλάβει την αξία σου; Λίγο να κάνω ένα μακρόσυρτο ωωω, να μετρήσω και μέχρι το δέκα από μέσα μου και να μιλήσω ήρεμα και υπεύθυνα! Ξέρω ότι όταν ερωτευόμαστε παθαίνουμε temporary insanity! Οταν ερωτευόμαστε, γινόμαστε όλοι μας λίγο ηλίθιοι... και κάποιοι περισσότερο! Ο τύπος αυτός τώρα όχι απλά μπορεί να έχει σχέση, αλλά το ακόμα καλύτερο είναι να είναι παντρεμένος και το γυμναστήριο να είναι και της γυναίκας του!

suzi220341

Οχι απλά έχει λάκκο η φάβα, κρατήρα έχει! Και το τυρί το είδες, τη φάκα δεν την είδες; Και διαπιστώνω ότι ακόμα δεν θες να τη δεις, γιατί από ό,τι καταλαβαίνω να το σώσεις θέλεις το θέμα. Δηλαδή, τα έχουμε κάνει όλα, η σχέση προχώρησε, αλλά δεν κάνει να μιλάμε στο γυμναστήριο! Σαν να είναι κάτι παράνομο.

Να σου πω εγώ τι είναι παράνομο. Να είμαι παντρεμένη, να είναι και ο άλλος παντρεμένος, να ζούμε έναν τρελό έρωτα, να το κάνουμε παντού, μέσα στην εταιρία που δουλεύουμε, π.χ., και να δουλεύει εκεί και ο άντρας μου ή η γυναίκα του. Εκεί το καταλαβαίνω, γιατί αν μαθευτεί κάτι, θα γίνει της τρελής, και ξέρω αυτό το παράνομο μπορεί να είναι πολύ ωραίο, να είναι πολύ γοητευτικό, να είναι πολύ από όλα… αλλά ΟΧΙ!

Οπότε στο μόνο που πηγαίνει το μυαλό μου είναι πως αυτός είναι δεσμευμένος, σε ποιο επίπεδο δεν ξέρω. Οσο ήσουν εξωτερικό και μέσα έξω και επί τα αυτά το έπαιζε καλά το mind game του. Τώρα που ήρθες στο γυμναστήριο και νιώθει την ανάσα σου στον σβέρκο του, μας τα γύρισε.

Τι θέλει να μας πει ο ποιητής; Μήπως θέλει να σε καψουρέψει και να στο παίξει κάτι και καλά; Γιατί ξέρεις πλέον δεν έχουμε μόνο γυναίκες drama queens! Και εσύ τώρα δεν μπορώ να καταλάβω!Θες είκοσι χρονών κοπέλα να μπεις σε ένα σπίτι να μαγειρεύεις; Θα σου πω και κάτι άλλο τώρα: Είναι και καμιά φορά ο κάλος στον εγκέφαλο των αντρών! Πώς είναι ο μπάρμαν που δεν πρέπει να ξέρουν ότι έχει σχέση, γιατί έχει είκοσι γκόμενες από κάτω να ξεροσταλιάζουν γι’ αυτόν; Ετσι λίγο πολύ είναι και ο personal trainer. Και έχει απλωμένο τον τραχανά παντού, σε κάθε όργανο, στους διαδρόμους, στα ελεύθερα βάρη, στην αίθουσα γιόγκα, στην αίθουσα πιλάτες. Μέχρι και στη ρεσεψιόν… Αυτά! Σ’ αγαπώ, φιλάκια!

  • Η Σούζη δέχεται στο e-mail sstefanidi [@] espressonews.gr της απορίες, ντέρτια και καημούς αναγνωστών για τις σχέσεις, οπότε μη διστάσετε να τις στείλετε! Εκείνη θα σας απαντήσει δεόντως.
{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...