Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Αστυνομικός μετέφερε εκδιδόμενες γυναίκες από τη Ρωσία και την Ουκρανία σε ξενοδοχείο για πληρωμένο σεξ

Ο ρόλος του σε μεγάλο κύκλωμα μαστροπείας και η ταρίφα των 20 με 30 ευρώ

Σοκ και παγωμάρα προκαλεί στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. η σύλληψη ενός 40χρονου αστυνομικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, ο οποίος κατηγορείται ότι μετέφερε εκδιδόμενες γυναίκες από τη Ρωσία και την Ουκρανία σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στη Μεταμόρφωση Αττικής, προκειμένου να προσφέρουν πληρωμένο σεξ στο μισοσκόταδο των ιδιαίτερων δωματίων!

Το κουβάρι της υπόθεσης, που εξάρθρωσαν οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ., άρχισε να ξετυλίγεται το βράδυ της 10ης Οκτωβρίου 2023, έπειτα από ανώνυμο τηλεφώνημα στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων. Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούστηκε μια άγνωστη φωνή να λέει ότι αστυνομικός που υπηρετεί σε υπηρεσία του Πειραιά συμμετέχει σε οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας και εκδίδει αλλοδαπές γυναίκες. Στο ίδιο τηλεφώνημα ειπώθηκε και το όνομα του ξενοδοχείου, στο οποίο ο κατηγορούμενος ένστολος μαστροπός μετέφερε τις γυναίκες από την Ουκρανία και τη Ρωσία, με συνέπεια οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ανέλαβαν την εξιχνίαση της υπόθεσης να ζητήσουν άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, με την έρευνα να φέρνει στο φως «ίχνη» του αστυνομικού στο επίμαχο ξενοδοχείο της Μεταμόρφωσης σε διαφορετικές ημερομηνίες.

astynomia logo

Ειδικότερα, από την ανάλυση των στοιχείων προέκυψε ότι ο 40χρονος παρέμεινε στο ξενοδοχείο επί τουλάχιστον μία ώρα, τουλάχιστον τρεις φορές το δίμηνο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου. Το επόμενο βήμα των έμπειρων αξιωματικών ήταν να συγκροτήσουν ειδική ομάδα, η οποία ανέλαβε τη φυσική παρακολούθηση του αστυνομικού που έχει τον βαθμό του αστυφύλακα, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε τουλάχιστον δύο φορές την περασμένη εβδομάδα να βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο, άλλοτε σε αυτοκίνητο και άλλοτε πεζή. Η παράνομη δράση του επίορκου αστυνομικού έλαβε τέλος το πρωί της περασμένης Πέμπτης, όταν συνελήφθη από συναδέλφους του, οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή του δύο κινητά τηλέφωνα και το ποσό των 500 ευρώ. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 12 φυσίγγια διαμετρήματος 5,56 mm, μία σιδερογροθιά, επτά φορητοί ασύρματοι πομποδέκτες και το χρηματικό ποσό των 2.535 ευρώ.

Οπως διαπιστώθηκε, μάλιστα, δύο εκ των ασυρμάτων ήταν συντονισμένοι σε συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ.! Στην προανακριτική απολογία του ο αστυνομικός μαστροπός αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι είχε μεταφέρει εκδιδόμενη γυναίκα στο ξενοδοχείο στη Μεταμόρφωση, το διήμερο 14-15 Μαρτίου, λαμβάνοντας 20 και 30 ευρώ ανά μεταφορά, ενώ ομολόγησε ότι είχε κάνει το ίδιο, τον τελευταίο χρόνο, με περίπου 10 ενήλικες εκδιδόμενες από Ουκρανία και Ρωσία. Οπως είπε στους συναδέλφους του, που του πέρασαν χειροπέδες, ο ρόλος που του είχε ανατεθεί από το κύκλωμα μαστροπείας ήταν να μεταφέρει εκδιδόμενες σε διάφορα ξενοδοχεία ημιδιαμονής (ονομάτισε, μάλιστα, ορισμένα εξ αυτών), καθώς οι γυναίκες αυτές τον εμπιστεύονταν επειδή γνώριζε τη γλώσσα τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...