Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Οργή από την οικογένεια Πλακιά που έχασε στα Τέμπη τρία σπλάχνα της

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρέλασης στα Τρίκαλα

Την οργή της οικογένειας Πλακιά, που έχασε τρία κορίτσια στην τραγωδία των Τεμπών, συνάντησαν στρατιωτικοί και πυροσβέστες που απέδωσαν τιμές στους επισήμους κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρέλασης στα Τρίκαλα, ενώ την ίδια ώρα παραστάτες μαθητές σχολείων της πόλης ανταποκρίθηκαν στην έκκληση των συγγενών και δεν έστρεψαν το κεφάλι, αποδοκιμάζοντάς τους.

tempi260341

Τα μέλη της οικογένειας Πλακιά δεν άντεξαν βλέποντας στρατιωτικούς να αποδίδουν τιμές και ακούγοντας όχημα της Πυροσβεστικής να… κορνάρει μπροστά από τους επισήμους, ανάμεσα στους οποίους ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας. Αντίθετα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα, που ήταν μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που απάλλαξε από ποινικές ευθύνες τον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή, δεν παρέστη, έπειτα από δημόσια έκκληση της οικογένειας να μην είναι παρούσα στην παρέλαση.

Στο άκουσμα του κορναρίσματος πυροσβεστικού οχήματος και των τιμών από στρατιωτικούς, οι Δημήτρης, Νίκος και Σοφία Πλακιά απευθύνθηκαν στους ανώτατους στρατιωτικούς, που δεν σεβάστηκαν το δράμα που βιώνουν. Αστυνομικοί απομάκρυναν έναν συγγενή που πλησίασε υψηλόβαθμο αξιωματικό του Στρατού, αφαιρώντας του το πηλήκιο και φωνάζοντας «προσκυνάνε στην εξέδρα».

tempi26034

«Το μοιραίο βράδυ άφησαν τα παιδιά μας να καούν και έρχονται εδώ και κορνάρουν» σχολίασε ο ένας πατέρας σε δηλώσεις του την ενέργεια των πυροσβεστών. «Πέρασε όλη η νεολαία και δεν γύρισε κανείς να κοιτάξει, γιατί δεν υπάρχει λόγος. Το είδαμε στα πρόσωπα των παιδιών. Οταν όμως περνάνε ολόκληρη η ΣΜΥ και η Πυροσβεστική και προσεύχεται μπροστά τους, πού πάμε;» διερωτήθηκε η Σοφία Πλακιά. «Γονιός ήταν ο πυροσβέστης εκεί μέσα και καθόταν από πάνω και κοιτούσε» πρόσθεσε.

Επειτα από λίγο, η μητέρα ενός εκ των κοριτσιών που χάθηκαν στα Τέμπη χειροκρότησε ειρωνικά κατά των επισήμων, ενώ πυρά εξαπέλυσαν και κατά του εισαγγελέα που ήταν παρών στην παρέλαση. Νωρίτερα είχαν τοποθετήσει 57 λουλούδια, όσα και τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, στην εξέδρα των επισήμων. Στη Λάρισα οι συγγενείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας Κλαούντια Λάτα, που σκοτώθηκε στα Τέμπη, παρέστησαν στην παρέλαση, πραγματοποιώντας σιωπηλή διαμαρτυρία απέναντι από την εξέδρα των επισήμων.

tempi260342

Μπροστά ήταν η Αλμα Λάτα, μητέρα της Κλαούντια, κρατώντας λίγα λουλούδια και ένα χαρτί που έγραφε με κεφαλαία γράμματα τη λέξη «Δικαιοσύνη». Η χαροκαμένη μητέρα απευθύνθηκε στον παριστάμενο υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου, λέγοντάς του: «Κάντε το καθήκον σας».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...