Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Φρικτό τροχαίο στη Βέροια – 64χρονος έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ. του και παρέσυρε δύο γυναίκες

Στάση θανάτου

Τον θάνατο σκόρπισε χθες το πρωί ένας 64χρονος οδηγός αυτοκινήτου, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους μια 20χρονη φοιτήτρια και μια 68χρονη γυναίκα στο χωριό Πατρίδα της Βέροιας. Το συγκλονιστικό τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγο πριν από τις 10 το πρωί στο 6ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας – Σκύδρας. Το όχημα, που οδηγούσε ο 64χρονος, κάτοικος Νάουσας, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στάση και παρέσυρε τις δύο γυναίκες που περίμεναν το λεωφορείο.

veroia020431
Η 20χρονη

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση ξηλώθηκε η στάση και το σιδερένιο κουβούκλιο καταπλάκωσε την 68χρονη, που σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η 20χρονη ξεψύχησε λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η ηλικιωμένη εκσφενδονίστηκε, όπως περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας. «Εχουμε τρελαθεί όλοι! Θα ερχόταν με το λεωφορείο για να έρθει στο νοσοκομείο όπου ήμουν με τη γυναίκα μου» περιέγραψε θείος της άτυχης 20χρονης. Ηταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση, που το αυτοκίνητο του 64χρονου σταμάτησε την τρελή του πορεία ξηλώνοντας τα κάγκελα της αυλής κοντινού σπιτιού. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μίλησε με τον οδηγό, ο οποίος του είπε ότι ζαλίστηκε.

veroia02043
Η στάση διαλυμένη και το αυτοκίνητο του 64χρονου αναποδογυρισμένο

«Κατεβήκαμε κάτω και είδαμε τι έγινε. Ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, λέμε έγινε κανένας σεισμός. Χάσαμε μια νεότατη γειτόνισσά μας. Είδα το αμάξι στην αυλή μου και τη γυναίκα να έχει πεταχτεί. Περίμεναν και οι δύο να πάνε στη Βέροια. Ο οδηγός είπε ότι ζαλίστηκε» δήλωσε περιγράφοντας τις σοκαριστικές εικόνες που αντίκρισε. «Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα να έχανε τον έλεγχο ο οδηγός, οι γυναίκες θα ζούσαν» συμπλήρωσε άλλος κάτοικος του χωριού, ο οποίος καταγγέλλει πως, αν και υπάρχει πινακίδα για 50 χλμ./ώρα, οι οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, με αποτέλεσμα να έχουν σημειωθεί τροχαία και στο παρελθόν. Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πατρίδας Βέροιας Γιάννης Σιδηρόπουλος περιέγραψε: «Το κοριτσάκι ήταν πεσμένο κάτω από τη στάση, η κυρία πετάχτηκε. Η κυρία πέθανε ακαριαία, η νεαρή απεβίωσε αργότερα στο νοσοκομείο. Ο οδηγός είπε πως έχασε τις αισθήσεις του».

veroia020432
Η 68χρονη

Ο 64χρονος, ο οποίος φέρεται ότι επικαλέστηκε αδιαθεσία και λόγω αυτής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με συνέπεια να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να προκαλέσει το δυστύχημα, συνελήφθη, ενώ σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις, ενώ του έγινε και αλκοτέστ για να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια μέθης. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά έφτανε το λεωφορείο, στο οποίο θα επιβιβάζονταν οι δύο γυναίκες. Αν είχαν επιβιβαστεί, θα είχαν σωθεί…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...