Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

«Καμπάνα» σε φορέα του HIV που μετέδωσε σκόπιμα τον ιό στην πρώην σύντροφό του

«Πόνα όπως και εγώ»

Σε κάθειρξη έξι ετών καταδικάστηκε ένας 43χρονος φορέας του HIV που μετέδωσε σκόπιμα τον ιό στην πρώην σύντροφό του στη Ρόδο. Ο 43χρονος, που ήταν ήδη προσωρινά κρατούμενος στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων των Φυλακών Κορυδαλλού, καταδικάστηκε για το αδίκημα της πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης ύστερα από ποινική διαπραγμάτευση και επικύρωσή της από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω.

viasmos22034

Σύμφωνα με την 50χρονη πρώην σύντροφό του, ενώ γνώριζε από το 2004 ότι ήταν φορέας του HIV, δεν την ενημέρωσε. Η 50χρονη τον κατήγγειλε στις 24 Αυγούστου 2022 στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ότι ήταν κακοποιητικός, εκδικητικός και της μετέδωσε σκόπιμα τον ιό. Οταν χώρισαν, ο κατηγορούμενος της είχε στείλει μηνύματα με τις φράσεις: «Θα πληρώσεις, να είσαι σίγουρη», «Καλώς ήλθες στον νέο κόσμο», «Μη με ξαναενοχλήσεις», «Τώρα πόνα και εσύ όπως και εγώ», «Οταν θα καταλάβεις, θα είναι αργά, αλλά θα χαχανίζω εγώ στο τέλος», «Εχεις μεγάλο γολγοθά», «Θέλεις δεν θέλεις, τώρα είναι πολύ αργά».

viasmos290523

Οταν ρωτήθηκε από τον ανακριτή για τα μηνύματα, ο κατηγορούμενος είχε παραδεχτεί ότι τα έστειλε, ισχυριζόμενος ότι το έπραξε όταν χώρισαν πάνω στον πανικό του. Αξίζει να σημειωθεί πως η γυναίκα έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο και ακόμα τρία παιδιά από τον μετέπειτα σύντροφό της. Με τον κατηγορούμενο είχε γνωριστεί το 2013 και έναν χρόνο αργότερα είχε βαπτίσει τα δίδυμα μικρότερα τέκνα της. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, από τον Ιούλιο του 2020 έως τον Ιούλιο του 2022, ενώ έμενε με τη σύντροφό του, φέρεται ότι της μετέδωσε σκόπιμα τον ιό HIV, καθώς ερχόταν σχεδόν καθημερινά σε απροφύλακτη σεξουαλική επαφή μαζί της, αν και γνώριζε ότι με αυτό τον τρόπο υπήρχε κίνδυνος μετάδοσης. Μάλιστα, ο οροθετικός έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για παρόμοια υπόθεση. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι την είχε ενημερώσει για το πρόβλημα της υγείας του από την πρώτη στιγμή, αν και εκείνη υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τίποτα.

viasmos

Ο 43χρονος επρόκειτο να δικαστεί χθες και για υπόθεση βιασμού κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και για πρόκληση σωματικής βλάβης αδύναμων ατόμων κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, για τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης της συντρόφου του και την κακοποιητική συμπεριφορά του στην ίδια και τα υπόλοιπα παιδιά της από το 2018 έως και τον Φεβρουάριο του 2020. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...