Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Στα σκαλιά της Επιδαύρου

Το Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου μπαίνει στην 71η χρονιά...

Το «δράμα» του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στον Alpha

Ο αγαπημένος μας Ηλίας, από την κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ο σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου μας Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ξαναχτυπά στη μικρή οθόνη, αλλά αυτή τη φορά με δραματική σειρά, την τηλεοπτική σεζόν 2026-2027 στον Alpha.

Ποιες είναι οι παραγωγές που πήραν το πράσινο φως για τον Οκτώβριο...

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει ο θυμόσοφος λαός και όχι τυχαία. Μπορεί να είμαστε ακόμα στον Φεβρουάριο, αλλά οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ήδη αρχίσει τα μαγειρέματα για τον Σεπτέμβριο και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Κανάκης και ΑΝΤ1 έχουν έτοιμο το «Vinyλιο» για τη βραδινή ζώνη

Ο ΑΝΤ1 απαντά στον ανταγωνισμό με τον Αντώνη Κανάκη και την εναλλακτική εκπομπή «Vinyλιο» στη βραδινή ζώνη! 

Η επόμενη ημέρα για τη μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό που από χθες αναπνέει αέρα ελευθερίας

Νεα ζωή

Ελεύθερη έπειτα από σχεδόν 18 μήνες στη φυλακή είναι από χθες το μεσημέρι η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό. Η πόρτα του Κορυδαλλού άνοιξε για την 38χρονη γυναίκα μετά την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου να της επιβληθεί ποινή φυλάκισης 20 μηνών, κρίνοντάς την ένοχη μόνο για το πλημμέλημα της εκβίασης σε βάρος της πρώην συζύγου του Ηλία Μίχου.

Μια ποινή την οποία, ωστόσο, η 38χρονη είχε σχεδόν εκτίσει στο σύνολό της, ως προσωρινά κρατούμενη στις φυλακές. Φορώντας μια λευκή φόρμα και ένα αθλητικό φούτερ, η μητέρα της ανήλικης, μόλις βρέθηκε εκτός φυλακής, έπεσε στην αγκαλιά της μεγαλύτερης κόρης της και του γιου της, που την περίμεναν με αγωνία έξω από την πύλη του Κορυδαλλού.

Δεν έκανε δηλώσεις

Η ίδια δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους, ο δικηγόρος της όμως Απόστολος Λύτρας τόνισε πως η εντολέας του μετά την αθώωσή της για τα αδικήματα της μαστροπείας σε βάρος της ανήλικης κόρης της και της κατοχής πορνογραφικού υλικού αισθάνεται δικαιωμένη και είναι έτοιμη να κάνει μια νέα αρχή με τα παιδιά της. «Οταν παραμένει ένας άνθρωπος 18 μήνες στη φυλακή, είναι πολύ δύσκολα, ειδικά όταν δεν έχει καμία απολύτως σχέση με όσα κατηγορήθηκε» τόνισε ο κ. Λύτρας και συμπλήρωσε: «Το θέμα είναι πως η γυναίκα επιστρέφει στην οικογένειά της και μακάρι η οικογένεια αυτή να έχει ένα νέο ξεκίνημα».

Η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό πέφτει στην αγκαλιά της μεγαλύτερης κόρης της έξω από τον Κορυδαλλό

Ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε όμως και στην κατάσταση τoυ 12χρονου κοριτσιού, το οποίο από την πρώτη στιγμή υποστήριζε την αθωότητα της μητέρας του. «Το παιδί θέλει μεγάλη βοήθεια, πρέπει να συνεχίσει το σχολείο στο μέρος όπου κατοικεί, η μητέρα θα πηγαινοέρχεται συχνά να το βλέπει» είπε ο συνήγορος και, αναφερόμενος στην 38χρονη μητέρα της ανήλικης, κατέληξε: «Αισθάνεται δικαιωμένη, την πίστεψαν, έσκυψαν πάνω σε εκείνη και στο παιδί. Είχε χάσει την επιμέλεια του παιδιού επειδή ήταν έγκλειστη, είναι διαδικαστικό το θέμα να την ξαναπάρει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Στο σφυρί η βίλα του «Mr Sea Satin»

Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μυκονιάτης...

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Κι όμως δεν είναι η Καρντάσιαν αλλά η Ιωάννα Μπέλλα

Η Ιωάννα Μπέλλα στον δρόμο που χάραξε η Καρντάσιαν! Αγνώριστη είναι η Ελληνίδα καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «GNTM»