Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Χειροπέδες σε καθηγητή λυκείου στην Αλεξανδρούπολη που παρενοχλούσε σεξουαλικά 17χρονη μαθήτριά του

Ανώμαλος στα θρανία

Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκε χθες το πρωί ο 46χρονος καθηγητής λυκείου της Αλεξανδρούπολης που συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος μιας 17χρονης μαθήτριάς του, την οποία φέρεται ότι είχε επιχειρήσει επανειλημμένα να θωπεύσει σε ευαίσθητα σημεία! Λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, υπό τον όρο να μην πλησιάζει στο σχολείο όπου φοιτά το μικρό κορίτσι.

viasmos22034

Φορώντας χειροπέδες ο κατηγορούμενος εκπαιδευτικός αρνήθηκε τις αποδιδόμενες κατηγορίες, κατήγγειλε συκοφαντική δυσφήμηση και ζήτησε να παραχωρήσει συνέντευξη στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια, εξαπολύοντας αιχμές κατά της Ελληνικής Αστυνομίας. Οπως είπε χαρακτηριστικά, είχε πάει στο Τμήμα για καταγγελία και βρέθηκε με χειροπέδες. «Πήγα να κάνω καταγγελία και με συνέλαβαν. Θέλω συνέντευξη από δημοσιογράφο. Απαράδεκτη συμπεριφορά της Αστυνομίας» είπε απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους και πρόσθεσε προσερχόμενος στο κτίριο του δικαστικού μεγάρου: «Βία και συκοφαντία, ντροπή για το ελληνικό κράτος, ντροπή! Τα θάβουν όλα στα Τέμπη και χειρότερα».

viasmos775458441

Σύμφωνα με το Evros-news.gr, ο 46χρονος καθηγητής, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζει προσωπικά προβλήματα που έχουν επηρεάσει τη συμπεριφορά του, με αποτέλεσμα να λαμβάνει συνεχώς άδειες. Πριν από περίπου έναν μήνα η μητέρα της 17χρονης κατήγγειλε στη διευθύντρια του λυκείου της Αλεξανδρούπολης ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής από τον Δεκέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024 έκανε σεξιστικά σχόλια στην κόρη της, ενώ επιχείρησε να τη χαϊδέψει στα γεννητικά όργανά της, προσβάλλοντας τη γενετήσια αξιοπρέπειά της. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η διευθύντρια του σχολείου ενημέρωσε τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία απάντησε ότι θα φροντίσει για την απομάκρυνση του εκπαιδευτικού από το σχολείο. Καθώς, όμως, δεν υπήρχε γραπτή καταγγελία στο λύκειο αλλά ούτε και στην Αστυνομία, δεν γινόταν ο καθηγητής να τεθεί σε διαθεσιμότητα.

aniliki10044
Ο καθηγητής

Προχθές, ενώ ο 46χρονος βρισκόταν πάλι σε άδεια, πήγε στο σχολείο όπου δίδασκε και άρχισε να παρενοχλεί τη 17χρονη μαθήτρια, απειλώντας τη και βρίζοντάς τη, όπως η ίδια κατήγγειλε στη διευθύντρια, στο γραφείο της οποίας κατέφυγε. Με τη σειρά της εκείνη ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σχολικό συγκρότημα και προσήγαγαν τον εκπαιδευτικό στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, όπου λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε και ο πατέρας της ανήλικης. Με τη σχηματισθείσα δικογραφία, που περιλαμβάνει τα αδικήματα της διατάραξης λειτουργίας της υπηρεσίας (του λυκείου), της απειλής και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ο κατηγορούμενος εκπαιδευτικός οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, ο οποίος τού άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο. Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για αύριο και διέταξε να αφεθεί ελεύθερος ο κατηγορούμενος, υπό τον όρο να μην πλησιάζει στο λύκειο όπου φοιτά το 17χρονο κορίτσι.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...