Μαζί για το Παιδί: Μαζί στρώνουμε το πασχαλινό τραπέζι για 600 παιδιά

Φέτος το Πάσχα το Μαζί για το Παιδί μας προσκαλεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προσφέρουμε γεύματα σε 600 παιδιά που φιλοξενούνται σε δομές παιδικής προστασίας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Οι δομές παιδικής προστασίας έχουν αυξημένες ανάγκες και αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις. Η αύξηση των τιμών στα βασικά αγαθά έχει δυσκολέψει περαιτέρω την καθημερινή τους διαχείριση. Στόχος της ενέργειας είναι να ενισχυθούν οι δομές και ταυτόχρονα να προσφέρουμε χαρά κατά την Πασχαλινή περίοδο στα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτές.

Στόχος: Η στήριξη 600 ανήλικων παιδιών

Με την πολύτιμη βοήθεια σας, φέτος το Πάσχα, το Μαζί για το Παιδί έχει ως στόχο να καλύψει τη διατροφή 600 ανήλικων παιδιών που φιλοξενούνται σε δομές παιδικής προστασίας, συγκεντρώνοντας το ποσό των 60.000 ευρώ. Οι ωφελούμενες δομές θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται τρόφιμα μέσω διατακτικών σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ-μάρκετ για 1 μήνα.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε:

Χρεώσεις:

  • 2,60 ευρώ ανά κλήση από σταθερό (με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας)
  • 2,68 ευρώ ανά κλήση από κινητό (με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας 10%)
  • 2,71 ευρώ ανά sms (με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας 10%) 

Γραμμή Υποστήριξης: 210 74 82 690

  • Με τραπεζική κατάθεση στους λογαριασμούς του «Μαζί για το Παιδί». 

Αιτιολογία: «Μαζί τους το Πάσχα»

  • EUROBANK | IBAN: GR2902601020000100201233313
  • ALPHA BANK | IBAN:  GR24 0140 9600 9600 0232 0006 617
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ  | IBAN:  GR29 0172 0230 0050 2311 1572 559

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...