Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η Κιμ Καρντάσιαν στον Λευκό Οίκο για να της κάνει τη… Χάρις

Με την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις συναντήθηκε στον...

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει μαγειρίτσα με μοσχάρι

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Μαριάννα Τουμασάτου: «Κάθε καλοκαίρι μάς χώριζαν τα Μέσα με τον άντρα μου»

H Μαριάννα Τουμασάτου, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Ανατροπή

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η οποία είχε κριθεί ένοχη για τη δολοφονία του 63χρονου καπετάνιου συζύγου της Βασίλη Κοκκίνη -το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί σε εμβρυακή στάση μέσα σε καταψύκτη, τον Ιανουάριο του 2016!-, η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών, η οποία επανέφερε την ποινή των ισοβίων που της είχε επιβληθεί σε πρώτο βαθμό!

Ο καταψύκτης όπου βρέθηκε το πτώμα του καπετάνιου

Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο είχε μειώσει την ποινή της Ανέλια Αλεσάντροβα σε κάθειρξη 15 χρόνων, καθώς τής αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου, με συνέπεια να αφεθεί ελεύθερη, καθώς είχε εκτίσει την ποινή της. Στη συνέχεια, όμως, είχε ασκηθεί αναίρεση από την Εισαγγελία Εφετών, η οποία έγινε δεκτή από τον Αρειο Πάγο, που ανέπεμψε την υπόθεση στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών για νέα κρίση ως προς το σκέλος του ελαφρυντικού. Η υπόθεση συζητήθηκε εκ νέου σε δεύτερο βαθμό και αποφασίστηκε πως δεν θα έπρεπε να αναγνωριστεί στην 59χρονη το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου, με συνέπεια να καταδικαστεί σε ισόβια, όπως και πρωτόδικα.

Η Βουλγάρα

Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να επιστρέψει στη φυλακή, για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής που της επιβλήθηκε στο Εφετείο. Ωστόσο, η Αλεσάντροβα δεν βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα, με συνέπεια να αναζητείται και να έχει ήδη δρομολογηθεί η έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης σε βάρος της! Η 59χρονη γυναίκα «αράχνη» από τη Βουλγαρία είχε «μοιραστεί» το εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών με τη 36χρονη -σήμερα- ομοεθνή της Γιορντάνκα Στοΐτσεβα, η οποία καταδικάστηκε σε κάθειρξη έξι ετών για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία, και με έναν Ρουμάνο, που συνελήφθη σε μεταγενέστερο χρόνο και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 14 χρόνων για συναυτουργία.

Ο καπετάνιος

Το άγριο έγκλημα είχε συνταράξει το πανελλήνιο τον Ιανουάριο του 2016, αφού κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο 63χρονος ναυτικός, που δεν είχε δώσει σημεία ζωής επί έναν ολόκληρο χρόνο, είχε βρει τόσο φρικτό τέλος. Η αλήθεια αποκαλύφθηκε από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που είχε νοικιάσει στην Καλλιθέα η 51χρονη -τότε- Ανέλια Αλεσάντροβα, η οποία είχε διαφύγει αμέσως μετά στη Βουλγαρία μαζί με τον γιο που είχε αποκτήσει από τον γάμο της με τον Κοκκίνη, αφήνοντας απλήρωτα ενοίκια και λογαριασμούς. Ο ιδιοκτήτης, που την αναζητούσε χωρίς αποτέλεσμα όλο αυτό το διάστημα, μπήκε στο σπίτι με τη συνδρομή δύο δικαστικών επιμελητών και κατά τη διάρκεια της επιτόπιας έρευνας βρήκαν το πτώμα του άτυχου καπετάνιου, δεμένο χειροπόδαρα, μέσα στον καταψύκτη που υπήρχε στο διαμέρισμα! Ολες οι υποψίες στράφηκαν αμέσως στην 51χρονη Βουλγάρα, η οποία συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2016 από τις Αρχές της πατρίδας της στον τόπο κατοικίας της στη Βάρνα, τη στιγμή που προσπαθούσε να διαφύγει στη Ρουμανία.

«Εγκέφαλος»

Εκτός από τους συγγενείς του θύματος, την Ανέλια Αλεσάντροβα είχαν υποδείξει ως «εγκέφαλο» του στυγερού εγκλήματος και οι συνεργοί της, οι οποίοι είχαν συλληφθεί λίγους μήνες νωρίτερα. Η ίδια, ωστόσο, είχε αρνηθεί την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι είχε ζητήσει να της βρουν ανθρώπους για να «τρομάξουν» απλά τον πρώην σύζυγό της, τον οποίο κατηγόρησε ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τον γιο τους. Παράλληλα, είχε δηλώσει άγνοια για τον τρόπο που κατέληξε στον καταψύκτη η σορός του 63χρονου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω πώς βρέθηκε στον καταψύκτη… Δεν θέλω να ξέρω»!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...