Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί που στα… χαρτιά είναι αποσπασμένοι στις Φυλακές Μαλανδρίνου, στο σωφρονιστικό κατάστημα όπου μεταξύ άλλων κρατούνται υπόδικος εκτελεστής της Greek Mafia, ο δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, και πολλοί ακόμη επικίνδυνοι κακοποιοί.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες για λόγους ασφαλείας από το Μαλανδρίνο μετήχθη στις Φυλακές Γρεβενών και ένας εκ των δύο αδελφών (σ.σ.: ο άλλος είναι εξαρχής σε άλλη φυλακή) που κατηγορούνται πως δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ στον Αλιμο στις 9/4/2021, αλλά και τον πυγμάχο Χάρη Κοντογιώργη (σ.σ.: γνωστός στην πιάτσα ως «Dirty Harry») στην οδό Εκάβης, στο Γαλάτσι στις 6/12/2021. Η μεταγωγή του κρίθηκε επιβεβλημένη επειδή οι Φυλακές Μαλανδρίνου βρίσκονται στην κυριολεξία στην εξοχή, στη μέση του πουθενά, κι έτσι το πρώτο σωφρονιστικό κατάστημα υψίστης ασφαλείας βρίσκεται ανά πάσα στιγμή εκτεθειμένο σε κάθε λογής βλέψεις σκληρών κακοποιών που βρίσκονται στα κελιά τους.

Σε αποκαλυπτικό έγγραφο που έχει στη διάθεσή της η «Espresso», η ένωση υπαλλήλων της εξωτερικής φρουράς από τον περασμένο Ιούλιο καταγγέλλει πως και οι πέντε ένστολοι αστυνομικοί –ανάμεσά τους και ο υπαστυνόμος διοικητής τους- κάνουν τις περισσότερες υπηρεσίες στη φυλακή από το σπίτι τους στη Ναύπακτο ή την Αμφισσα. Το έγγραφο έχει αποσταλεί μεταξύ άλλων τόσο στη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής όσο και στις εσωτερικές υποθέσεις τις ΕΛ.ΑΣ, ενώ μέχρι τώρα είναι χαρακτηριστικό πως όλοι οι αρμόδιοι κάνουν τον «Κινέζο».

Το «έξυπνο» κόλπο

Η συνταγή του «ξαπλώπουλου» είναι γνωστή για τους αστυνομικούς, όπως καταγγέλλουν οι 70 εξωτερικοί φρουροί, αφού συνεχώς «άυπνοι», με «φουσκωμένο» δηλωμένο 24ωρο «αδιάκοπης» εργασίας και παρουσίας [;] στη φυλακή πετυχαίνουν συνήθως να κάθονται σερί για τις επόμενες τέσσερις ημέρες, αφού υποτίθεται πως συμπληρώνεται ο απαραίτητος εβδομαδιαίος χρόνος εργασίας τους. Επίσης, όπως επισημαίνει το σωματείο των εξωτερικών φρουρών, «από τον Μάιο του 2022 μέχρι και τον μήνα Ιούνιο του 2023 οι υπηρεσίες των αστυνομικών οργάνων δεν ήταν αναρτημένες (σ.σ.; ούτε και τυπικά) στον ημερήσιο πίνακα υπηρεσίας, ούτε και σε κάποιον άλλον πίνακα, όπως προβλέπεται. Αυτό άλλαξε τον Ιούλιο του 2023 κατόπιν προφορικής διαμαρτυρίας δικής μας. Ακόμη οι αστυνομικοί δεν χτυπούν ηλεκτρονική κάρτα προσέλευσης και αποχώρησης, όπως προβλέπεται και συμβαίνει για όλους τους λοιπούς εργαζομένους, μεταξύ των οποίων και ο διευθυντής της φυλακής».

Τα παράδοξα όμως δεν σταματούν εδώ. Η φυλακή είναι στην ερημιά και οι αστυνομικοί αποφεύγουν συστηματικά τις μεταγωγές γιατί φοβούνται [;] τυχόν πέσιμο στην κλούβα. Οι εξωτερικοί φρουροί, μάλιστα, επισημαίνουν: «Για τη μεταφορά στο νοσοκομείο ή τις μεταγωγές κρατουμένων στα δικαστήρια της Αμφισσας δεν τηρείται η προβλεπόμενη διαδικασία που επιβάλλει να προΐστανται βαθμοφόροι, ωστόσο οι ανωτέρω αστυνομικοί σπάνια συμμετέχουν σε μεταγωγές κρατουμένων κ.λπ. Ακόμη, στη διάρκεια των επισκεπτηρίων στο κατάστημα δεν βρίσκεται στο θυρωρείο βαθμοφόρος εκ των ανωτέρω αστυνομικών προκειμένου να μεριμνά για τα προβλεπόμενα, σύνταξη αναφορών, συμβάντων. Επίσης, εις γνώσιν του υπαστυνόμου διοικητή τους, ο εκάστοτε αξιωματικός υπηρεσίας δεν εφαρμόζει την προβλεπόμενη επικοινωνία με την εποχούμενη νυχτερινή περίπολο των εξωτερικών φρουρών», αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι ο αξιωματικός υπηρεσίας συνηθίζει να κοιμάται…

Οσον αφορά πάντως τις δηλωμένες «υπηρεσίες-υπερωρίες», οι εξωτερικοί φρουροί βάλλουν και κατά του υπαστυνόμου διοικητή, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν τον έχουμε αντιληφθεί να προσέρχεται Σαββατοκύριακα και νυχτερινές ώρες».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα