Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναθεωρήστε απόψεις που έχετε και οι οποίες σας κρατούν μακριά από την επιτυχία. Μην εκτεθείτε σε…

ΚΡΙΟΣ: Ξεχάστε και πετάξτε από πάνω σας προκαταλήψεις που δεν σας αφήνουν να χαρείτε τη ζωή σας. Αντιμετωπίστε τις επιφυλάξεις των άλλων με κατανόηση και αισιοδοξία. Φροντίστε να έχετε ξεκάθαρο μυαλό, γιατί μόνο έτσι θα ξεχωρίσετε τι σας συμφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας κάνουν υποκειμενικούς. Εάν θέλετε να πραγματοποιηθούν οι αλλαγές που σχεδιάζετε, μη στηρίζεστε στους άλλους. Μόνο συγκρατώντας την επιθετικότητά σας θα πετύχετε περισσότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναθεωρήστε απόψεις που έχετε και οι οποίες σας κρατούν μακριά από την επιτυχία. Μην εκτεθείτε σε μεγάλα έξοδα που δεν θα μπορείτε να καλύψετε, μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε. Από το να δραματοποιείτε τις καταστάσεις, κάντε κάτι για να τις βελτιώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συντονιστείτε με τις συνθήκες που επικρατούν και δείτε θετικά τις εξελίξεις της ζωής σας. Βρείτε τον απαιτούμενο χρόνο για να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Ακούστε το σώμα σας και μην αγχώνεστε προσπαθώντας να πετύχετε περισσότερα.

ΛΕΩΝ: Οταν εσείς οι ίδιοι δεν ξέρετε τι θέλετε, μην απαιτείτε από τους άλλους να συμφωνούν μαζί σας. Μην αφήσετε μακροχρόνιες σχέσεις σας να κλονιστούν και να φτάσουν σε σημείο να καταστραφούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χειριστείτε με μεγάλη διακριτικότητα ένα θέμα που θα αφορά κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Για να μην πιέζεστε παραπάνω, δημιουργήστε πιο ασφαλείς συνθήκες στον επαγγελματικό χώρο σας.

ΖΥΓΟΣ: Απολαύστε τη ζωή σας κοντά σε άτομα που ξέρετε ότι σας αγαπούν και σας εκτιμούν. Μη δημιουργείτε προβλήματα στη συναισθηματική ζωή σας με αντιζηλίες. Προσέξτε τις αλλαγές στη διάθεσή σας που μπορούν να σας δημιουργήσουν ψυχοσωματικές αντιδράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σταματήστε να αγχώνεστε, εάν σε κάποια θέματα δεν έχετε βρει ακόμα λύση. Με το να βάζετε το πείσμα μπροστά όταν οι άλλοι αντιδρούν διαφορετικά, δεν κερδίζετε τίποτα. Αποφύγετε επιπολαιότητες που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προγραμματίστε ό,τι έχετε να κάνετε, δίνοντας σημασία και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Εάν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι, επωφεληθείτε από τις συνθήκες που επικρατούν. Μην αδιαφορείτε για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στις υποθέσεις σας, για να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να νιώσετε καλύτερα, ασχοληθείτε με τη διευθέτηση πρακτικών θεμάτων. Αποφύγετε να δώσετε λύσεις σε συναισθηματικά σας προβλήματα, αφού ακόμα δεν έχουν ωριμάσει μέσα σας οι αλλαγές που μπορεί να προκύψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συγχρονίστε τις ενέργειές σας με αυτές των συνεργατών σας. Χωρίς να ελέγξετε τα δεδομένα, μη βιαστείτε να εφαρμόσετε κάποια σχέδια. Αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς, γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τσακωθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Ξεκαθαρίστε τις καταστάσεις που επικρατούν, χωρίς να το παρακάνετε με απαιτήσεις. Ανανεώστε τις ιδέες σας και μην αντιμετωπίζετε τα πράγματα συντηρητικά. Εξετάστε τις λεπτομέρειες προτού προβείτε σε υπογραφές συμβολαίων ή κλείσιμο συμφωνιών.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...