Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Αθώοι οι ιερείς που κατηγορούνταν για διάδοση fake news για την πανδημία...

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισαν ο ηγούμενος,...

«Power of Love» με Μπακοδήμου (;) παρουσιάστρια

Σας έλειψε... η δύναμη της αγάπης; Μην παραπονιέστε, επανέρχεται!...

Ντερτι thinking: «Ελεος πια με τον… κύριο πηγαινέλα»

Το κόλλημα 28χρονης με τύπο που γνώρισε μέσω εφαρμογής

«Καλή μου, Σούζη! Είμαι 28 ετών και τα έχω εδώ και δυόμισι μήνες με έναν Δίδυμο 34 ετών! Η ιστορία μας κρατάει χρόνια. Γνωριστήκαμε την περίοδο της καραντίνας μέσω εφαρμογής. Από την πρώτη στιγμή εγώ τουλάχιστον κόλλησα. Βγήκαμε, ξαναβγήκαμε, φιληθήκαμε και ύστερα από κάποιο διάστημα και επί τρία χρόνια η κατάσταση έχει ως εξής: αυτός να εξαφανίζεται και να εμφανίζεται και εγώ να είμαι εκεί, κολλημένη!

Να είμαι πάντα εκεί, να κάνω κάθε φορά την άνετη σαν να μην τρέχει τίποτα, αλλά μέσα μου να μη νιώθω καθόλου καλά με αυτό. Και κάπως έτσι πέρασε ο καιρός. Κατά καιρούς είχαμε επαφές και το περασμένο καλοκαίρι, ύστερα από κάποιες εβδομάδες που δήθεν ήμασταν μαζί, ο κύριος για άλλη μια φορά την έκανε. Εκοψα κάθε επαφή και φτάσαμε στο φέτος, όπου γύρισε! Μου έστειλε μήνυμα, ζητώντας μου συγγνώμη, και έτσι είπα να το προσπαθήσω άλλη μία φορά. Ηξερα πως δεν έπρεπε, όμως η ζωή μου δεν προχωρούσε και το κόλλημα μαζί του δεν έφευγε! Τώρα, έχει δυόμισι μήνες που μετράει η σχέση και είναι άλλος άνθρωπος.

Πλέον είναι διαθέσιμος σε όλα όσα του πω! Κάνουμε σεξ πιο πολύ από ό,τι στο παρελθόν, βγαίνουμε πιο πολύ, μιλάμε πιο πολύ, κοιμάμαι σπίτι του και, από ό,τι καταλαβαίνω, ίσως και κάποιοι φίλοι του να γνωρίζουν την ύπαρξή μου. Ξέρω ότι πλέον δεν κάθεσαι να πεις με τον άλλον “συγγνώμη, κύριος, τα έχουμε;”, αλλά θεωρώ πως πρέπει να συζητηθεί! Πότε πρέπει να το κάνω και πώς; Υστερα από όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν, δεν νιώθω ασφάλεια μαζί του ότι και πάλι μια μέρα δεν θα εξαφανιστεί. Συγγνώμη για την… έκθεση, Σούζη μου, αλλά είμαι πραγματικά προβληματισμένη και θέλω μια γνώμη».

souzi10054

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Καλέ, πείτε μου λίγο, τι γίνεται με αυτές τις εφαρμογές; Πραγματικά, το έλεγα και τις προάλλες ότι είναι πολύ μόδα… πολύ μόδα. Οι φίλοι μας οι Αμερικανοί, που το έχουν πιο εύκολο αυτό το πράγμα, το κάνουνε φουλ! Τα πράγματα αυτά είναι πιο ok εκεί, εδώ τι θα γίνει, ρε παιδιά; Θα κάνουμε καμιά γνωριμία εκεί έξω που ντυνόμαστε και βαφόμαστε και ξενυχτάμε και περιμένει ο άλλος να δει στόρι σου από το μαγαζί για να σου στείλει αφού φύγεις; Ελεος κάπου! Βγείτε από τις εφαρμογές! Είναι απρόσωπα όλα αυτά, ρε παιδιά, και δεν ξέρεις με ποιον μπλέκεις!

  • Aπο τη Σουζη Στεφανιδη

Τέλος πάντων, πάμε στο άλλο ζήτημα! Με Δίδυμο, ρε φίλη, έμπλεξες; Είναι κάποια ζώδια που δεν είναι απλά ζώδια! Είναι σαν την κατάρα του Τουταγχαμών! Πάμε και στο θέμα Νο 3, που έχει όλο το ζουμί… Εσύ το συκώτι σου εδώ και τρία χρόνια γιατί το τρως; Πες μου! Το ότι έχεις κολλήσει με έναν άνθρωπο, ok! Ολοι έχουμε κολλήσει με έναν άνθρωπο (απλά, καλό είναι να μην είναι… Δίδυμος ή Ιχθύς). Πρέπει να προσπαθούμε λιγάκι να διατηρήσουμε μια ψυχραιμία, ρε κορίτσι μου, για να μην πω την αξιοπρέπειά μας. Εγώ πραγματικά μπορώ να φανταστώ με το μυαλό μου ότι επί τρία χρόνια αυτός είχε και κάποια άλλα ραντεβού με το application αυτό το φοβερό, και όχι μόνο, και ήσουνα μία στη σειρά! Και κάτσε εσύ και σκέψου και ζήτα γνώμες αν και πώς θα του κάνεις μια αυτονόητη κουβέντα, ότι «φίλε, ή είμαστε μαζί ή τέλος»… Μέχρι πού θα το πας αυτό, δηλαδή; Είκοσι οκτώ είσαι… Θες να φας τα χρονάκια σου με τον «κύριο πηγαινέλα»;

Και το πιο πιθανό είναι, αν κάνεις την κουβέντα αυτή, να σ’ το γυρίσει και πάνω σου, να σε πει και κομπλεξικιά, ίσως και κτητική! Για γέλια και για κλάματα είναι τέτοιοι τύποι, και κάνουν και εμάς το ίδιο! Με λίγα λόγια, ένα και ένα κάνουν δύο… Δεν μπορείς, κορίτσι μου, να μάθεις τι σου γίνεται με αυτόν, γιατί με το που θα πας να κάνεις τέτοια νύξη θα το παίξει ότι εγκλωβίζεται όταν τον πιέζεις και θα φύγει με σπριντ. Κάν’ το, αλλιώς άρχισε λίγο να αραιώνεις! Μπούρδες είναι αυτές ότι ύστερα από τόσα χρόνια αποφάσισε να είναι σωστός απέναντί σου – εμένα μου βρομάει η φάση! Μου κάνει ότι είσαι η τελευταία του επιλογή!

Κόψε λάσπη σιγά σιγά, ρίχνε μικρές μικρές χυλόπιτες! Δεν πειράζει να χτυπηθείς μόνη σου, να κλάψεις και να βαράς το κεφάλι σου στο σπιτάκι σου, στο δωματιάκι σου… Θα περάσει! Αν πάντως θες να τον κερδίσεις αυτόν τον άνθρωπο, δεν θα τον κερδίσεις έτσι, με το να είσαι εκεί και να περιμένεις. Σε λίγο θα έρθει το πρωί με καμιά γκόμενα και θα σου ζητήσει να τους κάνεις και καφέ! Οχι, όχι, όχι… Από εμένα είναι «όχι»!

  • Η Σούζη δέχεται στο e-mail sstefanidi[@]espressonews.gr της απορίες, ντέρτια και καημούς αναγνωστών για τις σχέσεις, οπότε μη διστάσετε να της στείλετε! Εκείνη θα σας απαντήσει δεόντως.
{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Κώστας Κωστόπουλος: Χωρίς «λεκέ» βιασμού ο «mister Σασμός»

«Εχω σοβαρές αμφιβολίες και μακάρι να ήταν διαφορετικό το...

Δήμητρα Ζέρβα: «Έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός και τραγουδίστρια

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο μετά την ανακοίνωση του προέδρου...