Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Eλενα Χριστοπούλου: Η artist manager σε ρόλο κριτή στο reality «My Style...

Υπό άκρα μυστικότητα «έκλεισε» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Εβελυν Καζαντζόγλου με νέο hairstyle

Νέο look για την Εβελυν Καζαντζόγλου. H fashion expert...

Ηλίας Καμπακάκης: Νέο διπλό ψηφιακό άλμπουμ

Λίγο μετά την κυκλοφορία του single του «1000 φορές»,...

Ειρήνης Στεριανού: Το μοντέλο και ηθοποιός σε λαμπερό event με φίλους...

Η σειρά γυαλιών ηλίου της Ειρήνης Στεριανού είναι γεγονός...

Ποιοι κάτοικοι πόλεων βλέπουν μανιωδώς ταινίες πορνό – Σε ποια πόλη της Ελλάδας είναι πρωταθλητής το «τρίο»

Τα αποτελέσματα «δημοσκόπησης» της Sugarbabes.TV

«Πρωταθλητές» στο… πορνό αποδεικνύονται για ακόμα μία φορά οι Αθηναίοι, αφήνοντας πίσω τους Θεσσαλονικείς, που όμως προηγούνται στο… τρίο! «Threesome», «doggy style», λεσβιακό σεξ και… milf συνθέτουν το σκηνικό της έρευνας που πραγματοποίησε η Google για λογαριασμό της ελληνικής εταιρίας παραγωγής Sugarbabes.TV της πορνοστάρ Ιννα Ιννάκι, η οποία θα δώσει το «παρών» με σύσσωμο το δυναμικό πρωταγωνιστών της στο Erotic Art Festival 2024, που θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Μαΐου ως τις 3 Ιουνίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.

Τα αποτελέσματα της έρευνας παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον όχι μόνο σχετικά με τις κατηγορίες πορνό που βρίσκονται στην κορυφή των επιλογών των χρηστών, αλλά και σχετικά με τα φύλα και τη συχνότητα επισκεψιμότητας. Είναι λογικό ότι ο μεγαλύτερος αριθμός χρηστών του πορνογραφικού site βρίσκεται στην Αθήνα. Συνολικά 665.181 χρήστες από την πρωτεύουσα παρακολουθούν ερωτικές ταινίες, ενώ ακόμα 420.497 χρήστες προτίμησαν να μη δηλώσουν την πόλη όπου μένουν. Στην τρίτη θέση έρχεται η Θεσσαλονίκη με 221.881 χρήστες ενώ τέταρτος είναι ο Πειραιάς. Στην πέμπτη θέση είναι οι Αχαρνές, ενώ στο μερίδιο των χρηστών ανά πόλη, πέρα από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τον Πειραιά, ακολουθεί η Πάτρα, με 3,8%.

Ομως, πόσο kinky είναι πράγματι οι χρήστες ανά την επικράτεια; Σύμφωνα με την έρευνα, η κατηγορία «doggy style» κάνει πάταγο στον Βόλο, καθώς την έχουν αναδείξει ως πρώτη στις προτιμήσεις τους. Ακολουθούν η Κρήτη και τρίτη η Θεσσαλονίκη στην ίδια κατηγορία. Η Καλαμάτα διατηρεί επίσης υψηλά ποσοστά, αφού, όπως φαίνεται, οι χρήστες γνωρίζουν όχι μόνο από καλό λάδι, αλλά και από… milf, μια κατηγορία πορνό στην κατανάλωση της οποίας επίσης προηγείται ο Βόλος.

Η Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τα στατιστικά της συγκεκριμένης εταιρίας, αναδεικνύεται πρωτεύουσα στην κατανάλωση του «τρίο» (threesome), εκτός από πόλη του έρωτα. Μάλιστα, στην εν λόγω κατηγορία προηγείται σε πανελλαδική κλίμακα. Στον αντίποδα, η Αθήνα παραμένει σταθερά «πρωταθλήτρια» του λεσβιακού σεξ. Σε ό,τι αφορά την κατανομή των φύλων, το ελληνικό πορνό αδιαμφισβήτητα αποτελεί ακόμα ένα «κάστρο της πατριαρχίας», δεδομένου ότι οι άνδρες χρήστες εξακολουθούν να αποτελούν τo 63,5%, ενώ οι γυναίκες ακολουθούν με ποσοστό μόλις 36,46%. Το γεγονός αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, αν αναλογιστεί κανείς ότι ιστορικά υπήρξε μεγαλύτερη κοινωνική αποδοχή και ενθάρρυνση της ανδρικής σεξουαλικότητας σε σύγκριση με τη γυναικεία. Αλλωστε, η πορνογραφία δημιουργήθηκε με γνώμονα το ανδρικό κοινό, διαθέτοντας συχνά περιεχόμενο που εξυπηρετεί τις ανδρικές φαντασιώσεις και επιθυμίες.

Μάλιστα, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την Google για λογαριασμό της ελληνικής εταιρίας παραγωγής Sugarbabes.TV αποδεικνύεται πως οι άνδρες ηλικίας 45-54 ετών είναι εκείνοι που βλέπουν περισσότερο πορνό. Οι λόγοι είναι πολυδιάστατοι και συνήθως σχετίζονται με την αποσυμπίεση και την απενοχοποίηση. Αρχικά, με την έλευση του διαδικτύου και την πρόοδο της τεχνολογίας, η πορνογραφία έχει γίνει πιο προσιτή από ποτέ. Τα άτομα της ηλικιακής ομάδας 45-54 ετών ενδέχεται να έχουν μεγαλύτερη πρόσβαση στη διαδικτυακή πορνογραφία σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές, γεγονός που οδηγεί σε αυξημένη κατανάλωση.

Παράλληλα, τα άτομα αυτής της ηλικιακής ομάδας ενδέχεται να βιώνουν αλλαγές στις συνθήκες ζωής τους, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε περισσότερο ελεύθερο χρόνο και ενδεχομένως σε επιθυμία για σεξουαλική εξερεύνηση ή διέγερση. Αλλωστε, τα άτομα μέσης ηλικίας αντιμετωπίζουν συχνά σημαντικούς στρεσογόνους παράγοντες που σχετίζονται με την καριέρα, τα οικονομικά και τις οικογενειακές ευθύνες. Η πορνογραφία μπορεί να χρησιμεύσει ως μια μορφή ανακούφισης από το άγχος ή διαφυγής από αυτές τις πιέσεις. Δεν πρέπει να παραβλέπεται και η μεγαλύτερη διάθεση για πειραματισμό. Καθώς τα άτομα μεγαλώνουν μπορεί να νιώθουν πιο άνετα με τη σεξουαλικότητά τους και να ενδιαφέρονται περισσότερο να εξερευνήσουν νέες σεξουαλικές εμπειρίες ή φαντασιώσεις. Η πορνογραφία μπορεί να προσφέρει ασφαλή και ιδιωτική διέξοδο για σεξουαλική εξερεύνηση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Σύνταξη εδώ και τώρα στους γονείς παιδιών με αναπηρία

Ενα ψήφισμα διαφορετικό από τα υπόλοιπα έρχεται από σήμερα...

Βούλα Γκίκα: Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι παρουσία μόλις 20 ανθρώπων

Μόνη και ξεχασμένη από φίλους και συναδέλφους της κηδεύτηκε...

Ντόλτσε βίτα για ένστολους λουφαδόρους – Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο

Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με τα καμώματα...

Η πασίγνωστη ηθοποιός που κόλλησε Covid οκτώ εργαζομένους έκανε παράνομα ιατρικές εξετάσεις

Ρουσφέτι στην πασίγνωστη ηθοποιό που κόλλησε κορονοϊό τουλάχιστον οκτώ...

«Βασίλισσα» στο Μαρούσι (;) από τον ερχόμενο Φεβρουάριο η Ελένη Μενεγάκη

Το 2025 θα προσγειωθεί η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1;...

Βιασμοί σε γηροκομείο: Το μαρτύριο μάνας τεσσάρων παιδιών σε οίκο ευγηρίας στη δυτική Ελλάδα

Την ώρα που η σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανυπεράσπιστων...