Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Η κρυφή ζωή εκτελεστή με κυρία της καλής κοινωνίας

Στον Καναδά, στη... φιλική για φυγόποινους και καταζητούμενους χώρα,...

Πάτρας με Ουγγαρέζο στο πρωινό του ΑΝΤ1

Ποια Μαρία Αναστασοπούλου και ποια Μπέττυ Μαγγίρα; Ο Δημήτρης...

Ο καύσωνας Παπαγεωργίου «σάρωσε» το Instagram

Δεν μας έφτανε ο καύσωνας των τελευταίων ημερών, ήρθε...

Μάριος Ηλιόπουλος: Oι νέες κινήσεις στον χώρο της ακτοπλοΐας του νέου ιδιοκτήτη...

Δεν «αλλάζουν χέρια» εύκολα οι μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες στην...

Ελεύθερος ο Αλβανός οδηγός λεωφορείου που κατηγορείται ότι βίασε 27χρονη!

«Λεκές» ανακριτή

Προτού καλά καλά κοπάσει ο θόρυβος που προκλήθηκε από την αποκάλυψη ότι ο 50χρονος γυναικοκτόνος του Μενιδίου, ο οποίος σκότωσε με απανωτές μαχαιριές τη 40χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, είχε καταγγελθεί τρεις φορές στις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία, αλλά συνέχιζε να κυκλοφορεί ελεύθερος, προκαλεί οργή και αγανάκτηση η απόφαση του ανακριτή για μη προφυλάκιση του 46χρονου οδηγού λεωφορείου, ο οποίος κατηγορείται ότι οδήγησε μια 27χρονη κοπέλα σε ερημική τοποθεσία στον Ασπρόπυργο, όπου τη βίασε με απίστευτη αγριότητα!

viasmos21054

Οπως η αδικοχαμένη Ενκελέιντα, η οποία πλήρωσε με την ίδια της τη ζωή την αδυναμία της Πολιτείας να την προστατέψει από τον νταή πρώην σύζυγό της που είχε μετατρέψει επί χρόνια τη ζωή της σε κόλαση, έτσι και η 27χρονη που κατήγγειλε τον 46χρονο οδηγό λεωφορείου θα πρέπει πλέον να ζει με τον φόβο, καθώς ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι ο φερόμενος ως βιαστής πρέπει να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος -και, μάλιστα, χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων!-, μετά τον ορισμό τακτικής δικασίμου, επειδή, όπως μεταδίδεται, δεν είχαν φτάσει στα χέρια των Αρχών τα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική έρευνα!

Ο ιατροδικαστής

Κατά πληροφορίες, μόλις η ιατροδικαστική εξέταση της 27χρονης παραδοθεί στις Αρχές, τότε ο κατηγορούμενος θα κληθεί εκ νέου για απολογία. Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης οι τηλεφωνικές γραμμές στο υπουργείο Δικαιοσύνης μπλόκαραν κυριολεκτικά από δημοσιογράφους, αλλά και απλούς πολίτες που απαιτούσαν εξηγήσεις για την απελευθέρωση του Αλβανού που κατηγορείται ότι βίασε άγρια τη νεαρή εργάτρια.

viasmos290523

Η φρικιαστική υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από την καταγγελία της 27χρονης ότι ο 46χρονος, ο οποίος εργάζεται σε εταιρία ως οδηγός λεωφορείου, της έστησε παγίδα και τη βίασε άγρια, ενώ η ίδια περίμενε το λεωφορείο στον Προαστιακό του Ασπροπύργου για να τη μεταφέρει στην εργασία της. Οπως φέρεται ότι υποστήριξε η νεαρή στους αστυνομικούς, όλα άρχισαν λίγο μετά τις 6 της 13ης Μαΐου, όταν ο 46χρονος, με πρόφαση ότι ήταν γεμάτο το ιδιωτικό λεωφορείο με το οποίο μεταφέρει καθημερινά εργαζομένους σε διάφορα εργοστάσια της περιοχής, της είπε να τον περιμένει για να επιστρέψει και να την παραλάβει.

Ομως, αντί ο κατηγορούμενος οδηγός λεωφορείου να κατευθυνθεί προς την εταιρία στην οποία εργαζόταν η 27χρονη, κατευθύνθηκε σε ορεινή περιοχή, όπου στάθμευσε το όχημα. Σύμφωνα με τις ανατριχιαστικές περιγραφές της γυναίκας στους αστυνομικούς, εκεί κατέβασε το παντελόνι του και τη βίασε με χρήση σωματικής βίας, σε σημείο να παρουσιάσει εσωτερική αιμορραγία στα γεννητικά όργανα! Οπως τόνισε, δε, όταν ξέσπασε σε λυγμούς μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό, το μόνο που έκανε ο 46χρονος ήταν να της πει να ηρεμήσει, προτού την οδηγήσει στην εργασία της, λέγοντάς της μάλιστα να ξεχάσει ό,τι συνέβη πριν από λίγο!

viasmos787979

Την επόμενη ημέρα, όταν η 27χρονη βρήκε το σθένος να καταγγείλει τον βιασμό της, κατευθύνθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου, όπου περιέγραψε τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια του 46χρονου. Καθώς, μάλιστα, εξακολουθούσε να έχει αιμορραγία, αποφασίστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο που εφημέρευε, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Παράλληλα, άρχισε μεγάλη κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων που εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 46χρονου οδηγού λεωφορείου, ο οποίος συνελήφθη τελικά στον Ασπρόπυργο από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκάι βόμβα με Αναστασοπούλου

Στον αέρα η Μαρία Αναστασοπούλου και η Μπέττυ Μαγγίρα...

Τρανς «καίει» VIP πελατες – Κρύος ιδρώτας με την καυτή ατζέντα της Νάνσυς!

Κατάλαβε τη θηλυκή της πλευρά στα δεκαπέντε της. Τέσσερα...

Βαλίτσες για Τουρκία ετοιμάζει η Καραβάτου

Τις βαλίτσες της και στην Τουρκία! Στην Κωνσταντινούπολη θα...

Η Μινόνγκ in love με τον «Νικόλα»

Σε ρυθμούς VIP αφίξεων η Μύκονος, αφού στο νησί...

Τραγουδιστής ποπ συγκροτήματος με άρρωστα βίτσια

Στο σκαμνί κάθισε τραγουδιστής γνωστού ποπ συγκροτήματος, ο οποίος...

Εξώδικο Κοκλώνη προς την «Espresso»

Με εξώδική του πρόσκληση προς την «Espresso» ο Νίκος...

Χωρισμός πασίγνωστου ζευγαριού στην εγχώρια showbiz

Σαν «κεραυνός» έσκασε η είδηση του χωρισμού πασίγνωστου ζευγαριού....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...