Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Η κρυφή ζωή εκτελεστή με κυρία της καλής κοινωνίας

Στον Καναδά, στη... φιλική για φυγόποινους και καταζητούμενους χώρα,...

Πάτρας με Ουγγαρέζο στο πρωινό του ΑΝΤ1

Ποια Μαρία Αναστασοπούλου και ποια Μπέττυ Μαγγίρα; Ο Δημήτρης...

Ο καύσωνας Παπαγεωργίου «σάρωσε» το Instagram

Δεν μας έφτανε ο καύσωνας των τελευταίων ημερών, ήρθε...

Μάριος Ηλιόπουλος: Oι νέες κινήσεις στον χώρο της ακτοπλοΐας του νέου ιδιοκτήτη...

Δεν «αλλάζουν χέρια» εύκολα οι μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες στην...

Ισόβια στον Αλβανό που το 2022 σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι τη 19χρονη σύντροφό του

Μέσα για... πάντα

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά ο 27χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 19χρονης συντρόφου του τον Δεκέμβριο του 2022 στον Πειραιά. Ο 27χρονος σήμερα δράστης από την Αλβανία είχε πυροβολήσει στο κεφάλι τη 19χρονη τότε σύντροφό του και ομοεθνή του επειδή έγινε έξαλλος από ένα μήνυμα που είχε δει στο Instagram της κοπέλας. Μετά την απεχθή πράξη του είχε παραδοθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά, λέγοντας στους αστυνομικούς: «Θέλω να παραδοθώ, έχω κάνει χρήση ουσιών και αλκοόλ και πάνω στον καβγά με την κοπέλα μου την πυροβόλησα».

dolofonos22054
Ο 27χρονος δολοφόνος

Η άγρια δολοφονία της νεαρής γυναίκας συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της 3ης Δεκεμβρίου του 2022 μέσα στο διαμέρισμα του ζευγαριού στα Καμίνια. Ο ηλικίας 25 χρόνων τότε δράστης έκανε μια σκηνή ζηλοτυπίας στην κοπέλα που εξελίχθηκε σε καβγά. Τότε, χωρίς δεύτερη σκέψη, άρπαξε ένα όπλο που κατείχε παράνομα και της «φύτεψε» μια σφαίρα στο κεφάλι.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο διαμέρισμα βρήκαν την άτυχη κοπέλα νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος με τραύμα στο κεφάλι πάνω στον καναπέ του σαλονιού. Το ζευγάρι είχε συχνά καβγάδες, επειδή ο νεαρός ζήλευε τη 19χρονη. Τις πρώτες ώρες αφότου παραδόθηκε, επιχείρησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς για το όπλο του εγκλήματος, το οποίο τελικά ύστερα από έρευνες βρέθηκε μέσα στην κατάψυξη. Ο δράστης εργαζόταν σε νυχτερινό μαγαζί στην Τρούμπα του Πειραιά, ενώ η 19χρονη σύντροφός του σε μπαρ στην Καλλιθέα. Στο δικαστήριο, που έγινε στα τέλη Απριλίου, ο νεαρός Αλβανός επανέλαβε όσα είχε πει και στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πειραιά το βράδυ της σύλληψής του.

Απέδωσε, δηλαδή, την εν ψυχρώ δολοφονία σε ναρκωτικές ουσίες που είχε πάρει. «Η γυναίκα αυτή είναι όλη μου η ζωή. Δεν είχα σκοπό να τη σκοτώσω. Σχόλασα από τη δουλειά κατά τις 6.00-6.30 το πρωί. Δουλεύω στο μαγαζί… (…) Ημουνα πιωμένος, είχα πιει πολύ αλκοόλ και είχα πάρει κοκαΐνη. Είχα κάνει 2 γραμμάρια εκείνο το βράδυ. Επαιρνα μία γραμμή κάθε 20 λεπτά. Είχα πιει και 10 με 12 ποτά» ανέφερε στην απολογία του, σύμφωνα με το protothema.gr.

dolofonos220541
Η άτυχη 19χρονη

«Ηρθε στο σπίτι στις 8.00 με 8.30. Ξαφνικά μου ανοίγει συζήτηση για κάτι στόρι που είχα ανεβάσει στο Instagram. Γενικά μου έβγαζε ζήλια σχετικά με τις κοπέλες. Εκείνη την ώρα τής ήρθε μήνυμα στο Instagram και το έσβησε». Τότε, όπως είπε στην απολογία του η 19χρονη, τον έκανε να ζηλέψει ότι είχε βρεθεί με άλλο άτομο και συνέχισε λέγοντας. «Της έλεγα “σταμάτα”, γιατί ήξερε ότι αυτό με ενοχλεί. Της είπα ότι αν το είχε κάνει να σηκωθεί να φύγει. Τότε μαύρισαν όλα. Δεν θυμάμαι πώς έκανα αυτή την πράξη. Της φώναζα “σταμάτα, σταμάτα να μου τα λες, φύγε από το σπίτι”. Το πιστόλι το είχα κρύψει στο πάτωμα, κάτω από τον καναπέ. Ηταν κρυμμένο το πιστόλι εκεί πάντα. Την πυροβόλησα χωρίς να καταλάβω. Μετά, καθιστός, πέταξα το πιστόλι με το δεξί μου χέρι στο πάτωμα κάτω. Εχω κενό μνήμης σε πολλά πράγματα, ήμουνα θολωμένος και μαγκωμένος. Ολα είχαν μαυρίσει» είπε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκάι βόμβα με Αναστασοπούλου

Στον αέρα η Μαρία Αναστασοπούλου και η Μπέττυ Μαγγίρα...

Βαλίτσες για Τουρκία ετοιμάζει η Καραβάτου

Τις βαλίτσες της και στην Τουρκία! Στην Κωνσταντινούπολη θα...

Χωρισμός πασίγνωστου ζευγαριού στην εγχώρια showbiz

Σαν «κεραυνός» έσκασε η είδηση του χωρισμού πασίγνωστου ζευγαριού....

Τρανς «καίει» VIP πελατες – Κρύος ιδρώτας με την καυτή ατζέντα της Νάνσυς!

Κατάλαβε τη θηλυκή της πλευρά στα δεκαπέντε της. Τέσσερα...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Ροζ τροχαίο με… παραπολιτικό μπαμ

Eνα ροζ (πρωτοφανές) τροχαίο που «αγγίζει» πασίγνωστη πολιτική οικογένεια...