Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Η «άγνωστη» κόρη του Λυκουρέζου

Η Μαρίνα Κοριολάνο Λυκουρέζου, πρωτότοκη κόρη του ποινικολόγου Αλέξανδρου...

Νίκος Αναδιώτης: «Στέρησαν από παιδιά το δικαίωμα να πουν μαμά»

«Η προγαμιαία παρθενία είναι δικαίωμα και αυτοσεβασμός» λέει -χωρίς...

Κορίνα Λυμνιούδη: Doctor best seller από τον… άλλο κόσμο

Εχουμε κατά καιρούς διαβάσει για «success stories», για επιτυχίες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 16 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Εκφράστε τους αυτά που νιώθετε με διάφορους τρόπους...

Οργια με ανήλικες μέσω Instagram

Ερωτικές περιπτύξεις με αντάλλαγμα μικροδωράκια

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως τα τελευταία 24ωρα για την ξέφρενη ερωτική ζωή δύο ανήλικων μαθητριών, οι οποίες συμμετείχαν σε βραδιές ακολασίας και όργια με νεαρούς άνδρες κάθε ηλικίας, φυλής και εθνικότητας, κάτω από τη «μύτη» των οικογενειών τους, οι οποίες δεν γνώριζαν το παραμικρό!

Η σοκαριστική υπόθεση με πρωταγωνίστριες της δύο μαθήτριες, οι οποίες… ξεγλιστρούσαν τις νύχτες από τα σπίτια τους και πρόσφεραν τα κορμιά τους σε Ελληνες, αλλοδαπούς ή Ρομά… επιβήτορες, αντί μικρών ανταλλαγμάτων, όπως ρούχα ή κινητά τηλέφωνα, θεωρείται αρκετά σοβαρή από την Αστυνομία. Τρανή απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων την ερευνούσαν εδώ και πολλούς μήνες. Μάλιστα, την Παρασκευή έγινε γνωστό πως εννέα άτομα νεαρής ηλικίας κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικα άτομα νεότερα των 15 ετών και πορνογραφία ανηλίκων!

anilikes240541

Αχαλίνωτο σεξ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», τα δύο ανήλικα κορίτσια, που φοιτούν στη γ’ γυμνασίου και στην α’ λυκείου, αντίστοιχα, γνώριζαν νεαρούς άνδρες μέσω των προφίλ τους στο Instagram και σύναπταν ερωτικές σχέσεις μαζί τους. Ηταν τόσο μεγάλη, δε, η όρεξή τους για αχαλίνωτο σεξ, για να ανακαλύψουν νέες ηδονές και να διευρύνουν τους ερωτικούς «ορίζοντές» τους, που συνευρίσκονταν με άνδρες κάθε εθνικότητας και φυλής, ενώ δεν δίσταζαν να συμμετέχουν σε όργια που θα ζήλευε ακόμα και ο Καλιγούλας!

Για αρκετό καιρό οι δύο φίλες κατάφεραν να κρατούν κρυφή την «πλούσια» σεξουαλική ζωή τους από τους γονείς τους. Ομως, κάποια στιγμή η μητέρα της μίας εξ αυτών θεώρησε ύποπτη τη συμπεριφορά της κόρης της και αποφάσισε να ανακαλύψει τι συμβαίνει. Ετσι, άρχισε να ψάχνει το κινητό της και μπήκε και στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram. Αυτό που ανακάλυψε στη συνέχεια την έκανε να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, καθώς η κόρη της είχε κρατήσει συνομιλίες με διάφορους άνδρες με τους οποίους συνευρισκόταν ερωτικά όχι αντί χρημάτων, αλλά αντί ευτελών ανταλλαγμάτων, όπως μικροδωράκια! Τρέμοντας από την ταραχή, η γυναίκα ενημέρωσε κατόπιν την Αστυνομία, η οποία άρχισε έρευνα για να εντοπίσει όλους όσοι συνευρέθηκαν με τα κορίτσια, καθώς κάθε είδους ερωτική πράξη με ανήλικα διώκεται αμείλικτα από το νόμο, ακόμα και αν υποτεθεί ότι υπάρχει συναίνεση.

anilikes24054

Μάλιστα, λόγω των ερευνώμενων αδικημάτων και με γνώμονα την προστασία της γενετήσιας ελευθερίας και της αγνότητας της παιδικής ηλικίας, κατά την έρευνα έγινε χρήση ειδικών ανακριτικών πράξεων. Από την αξιολόγηση των στοιχείων, προέκυψε ότι από τον Ιανουάριο έως και τα μέσα Μαΐου οι κατηγορούμενοι, ηλικίας από 15 έως 24 χρόνων, είχαν τελέσει κατά περίπτωση γενετήσιες πράξεις με ανήλικη νεότερη των 15 ετών και με ανήλικη μεγαλύτερη των 15 ετών. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι τουλάχιστον έξι από τους κατηγορουμένους κατείχαν πορνογραφικό υλικό από τη γενετήσια δραστηριότητα με τις ανήλικες, με αποτέλεσμα να κατασχεθούν τα κινητά τηλέφωνά τους, τα οποία θα αποσταλούν για εξέταση στην αρμόδια εγκληματολογική υπηρεσία. Η δικογραφία που σχηματίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκάι βόμβα με Αναστασοπούλου

Στον αέρα η Μαρία Αναστασοπούλου και η Μπέττυ Μαγγίρα...

Η Μινόνγκ in love με τον «Νικόλα»

Σε ρυθμούς VIP αφίξεων η Μύκονος, αφού στο νησί...

Βαλίτσες για Τουρκία ετοιμάζει η Καραβάτου

Τις βαλίτσες της και στην Τουρκία! Στην Κωνσταντινούπολη θα...

Τρανς «καίει» VIP πελατες – Κρύος ιδρώτας με την καυτή ατζέντα της Νάνσυς!

Κατάλαβε τη θηλυκή της πλευρά στα δεκαπέντε της. Τέσσερα...

Τραγουδιστής ποπ συγκροτήματος με άρρωστα βίτσια

Στο σκαμνί κάθισε τραγουδιστής γνωστού ποπ συγκροτήματος, ο οποίος...

Εξώδικο Κοκλώνη προς την «Espresso»

Με εξώδική του πρόσκληση προς την «Espresso» ο Νίκος...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Μάριος Ηλιόπουλος: Oι νέες κινήσεις στον χώρο της ακτοπλοΐας του νέου ιδιοκτήτη της ΑΕΚ

Δεν «αλλάζουν χέρια» εύκολα οι μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες στην...