Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Το «Σόι σου»: Αποσπάσματα από το αποψινό διπλό επεισόδιο

Το «Σόι σου» έρχεται απόψε με νέο διπλό επεισόδιο.

Καλλονές… ορφανές

Στον αέρα είναι η τηλεοπτική μετάδοση των διαγωνισμών ομορφιάς «Miss USA»

Στον αέρα είναι η τηλεοπτική μετάδοση των διαγωνισμών ομορφιάς «Miss USA» και «Miss Teen USA» μετά τον σάλο που ξέσπασε από τις εκκωφαντικές παραιτήσεις των κατόχων των τίτλων και τις καταγγελίες για bullying. Οι διοργανωτές συνεχίζουν να χτυπούν την πόρτα του καναλιού CW, αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Ο 73ος διαγωνισμός «Miss USA», σύμφωνα με τη «New York Post», είναι σχεδιασμένο να προβληθεί ζωντανά στις 4 Αυγούστου από το τηλεοπτικό δίκτυο CW που έχουν ιδρύσει η Warner Bros και το CBS Corporation. Τρεις ημέρες νωρίτερα είναι σχεδιασμένο να προβληθεί επίσης ζωντανά ο διαγωνισμός ομορφιάς για την ανάδειξη της νέας «Miss Teen USA».

Ωστόσο, παρά τις επίμονες προσπάθειες των διοργανωτών των δύο διαγωνισμών ομορφιάς, δεν έχουν πάρει την επίσημη επικύρωση των προβολών από το CW. Αρχικά οι υπεύθυνοι του CW είχαν ενημερώσει ότι θα ανακοίνωναν την τελική απόφασή τους τη Δευτέρα ή το πολύ την Τρίτη. Οι ημέρες όμως πέρασαν και 24 ώρες αργότερα οι επικεφαλής του «Miss USA» περιμένουν ακόμη μια απάντηση, ενώ ζουν μέσα στο απόλυτο χάος.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;





Μποζουκια Αθηνα