Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024

Eλενα Χριστοπούλου: Η artist manager σε ρόλο κριτή στο reality «My Style...

Υπό άκρα μυστικότητα «έκλεισε» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Εβελυν Καζαντζόγλου με νέο hairstyle

Νέο look για την Εβελυν Καζαντζόγλου. H fashion expert...

Ηλίας Καμπακάκης: Νέο διπλό ψηφιακό άλμπουμ

Λίγο μετά την κυκλοφορία του single του «1000 φορές»,...

Ειρήνης Στεριανού: Το μοντέλο και ηθοποιός σε λαμπερό event με φίλους...

Η σειρά γυαλιών ηλίου της Ειρήνης Στεριανού είναι γεγονός...

Επειτα από πέντε ημέρες εντοπίστηκε στη Σύμη νεκρός ο Βρετανός παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ

Μακάβριο «φινάλε»

Με τον πλέον τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος στο θρίλερ με την αναζήτηση του Βρετανού παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος σταμάτησε να δίνει σημεία ζωής το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, ενώ βρισκόταν για διακοπές στη Σύμη μαζί με τη σύζυγό του και ένα φιλικό τους ζευγάρι.

Επειτα από πέντε ημέρες ερευνών, το άψυχο σώμα του 67χρονου δημοσιογράφου εντοπίστηκε χθες το πρωί σε βραχώδη περιοχή και σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από τη θάλασσα, στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Δίπλα του βρέθηκε η ομπρέλα που κρατούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε, ενώ στο χέρι του φορούσε ένα ψηφιακό ρολόι. Οι ίδιες πληροφορίες που είδαν το φως αναφέρουν ότι ο Μόσλεϊ ήταν ανάσκελα, με το αριστερό χέρι του στο στήθος.

Περίεργη αντανάκλαση

Η σορός του Βρετανού παρουσιαστή του BBC εντοπίστηκε χάρη στην παρατηρητικότητα του εικονολήπτη της ΕΡΤ Αντώνη Μυστιλόγλου, ο οποίος, τραβώντας κάποια πλάνα, διέκρινε μια περίεργη αντανάκλαση δίπλα στο beach bar της Αγίας Μαρίνας. Οπως περιέγραψε ο δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούκας, μαζί με ομάδα δημοσιογράφων αποφάσισαν χθες να ναυλώσουν ένα σκάφος και «χτένισαν» τις ακτές του νησιού, προκειμένου να βρουν κάποιο ίχνος του 67χρονου Βρετανού. Κάποια στιγμή η κάμερα του εικονολήπτη της δημόσιας τηλεόρασης εντόπισε ένα «αντικείμενο» σε απόσταση 10 μέτρων από την παραλία και με τη βοήθεια του «ζουμ» αντιλήφθηκε να γυαλίζει κάτι σαν ρολόι. Ετσι, αποφάσισαν όλοι να πλησιάσουν στο σημείο, όπου ανακάλυψαν το άψυχο σώμα του Μόσλεϊ σε ύπτια θέση.

dimosiografos1064
Το άψυχο σώμα του Μάικλ Μόσλεϊ

«Πήγαμε με ένα σκάφος σε ένα σπήλαιο, στην Αγία Μαρίνα, γιατί είχαμε πληροφορίες ότι βρίσκεται ένα άτομο εκεί και μπορεί να έπεσε μέσα. Οπως πηγαίναμε καθ’ οδόν με τις κάμερες, εντοπίσαμε ένα αντικείμενο δέκα μέτρα από την παραλία. Δηλαδή, ο Βρετανός έφτασε στον προορισμό του, αλλά, λίγα μέτρα πριν φτάσει, έπεσε και σκοτώθηκε. Εκεί στην περιοχή είχε 200 άτομα και δεν τον είδε κανένας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούκας. Ο εικονολήπτης της ΕΡΤ Αντώνης Μυστιλόγλου, η κάμερα του οποίου έπιασε το πτώμα του άτυχου παρουσιαστή, περιέγραψε βουρκωμένος τη στιγμή της μακάβριας ανακάλυψης και εξέφρασε τη λύπη του στην οικογένεια του άτυχου 67χρονου. «Λυπάμαι που ήμουν εγώ που τον βρήκα νεκρό. Μακάρι να είχαμε καλύτερα νέα» είπε συγκινημένος στο skynews.

Πετούσε ελικόπτερο

«Με πήρε ο ιδιοκτήτης και μου είπε να πάω να τσεκάρω προς τα εκεί. Χθες, όλη μέρα, πετούσε ελικόπτερο στο σημείο. Πέρα από τη μυρωδιά, είδα το ρολόι και πλησίασα. Αν πήγε από αυτό το σημείο, κακώς πήγε, είναι δύσκολο κομμάτι εκεί. Ή μπήκε από την παραλία, γιατί δεν τον έχει πιάσει η κάμερα από το μαγαζί» τόνισε ο υπεύθυνος του beach bar, ο οποίος πλησίασε πρώτος στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα του Μάικλ Μόσλεϊ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστής που έσπευσε στη Σύμη, από τη Ρόδο, απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, περισσότερο φως στα αίτια θανάτου του 67χρονου θα ρίξει η νεκροψία που θα διενεργηθεί σήμερα.

dimosiografos10641

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Σύνταξη εδώ και τώρα στους γονείς παιδιών με αναπηρία

Ενα ψήφισμα διαφορετικό από τα υπόλοιπα έρχεται από σήμερα...

Βιασμοί σε γηροκομείο: Το μαρτύριο μάνας τεσσάρων παιδιών σε οίκο ευγηρίας στη δυτική Ελλάδα

Την ώρα που η σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανυπεράσπιστων...

«Βασίλισσα» στο Μαρούσι (;) από τον ερχόμενο Φεβρουάριο η Ελένη Μενεγάκη

Το 2025 θα προσγειωθεί η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1;...

Ντόλτσε βίτα για ένστολους λουφαδόρους – Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο

Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με τα καμώματα...

Η πασίγνωστη ηθοποιός που κόλλησε Covid οκτώ εργαζομένους έκανε παράνομα ιατρικές εξετάσεις

Ρουσφέτι στην πασίγνωστη ηθοποιό που κόλλησε κορονοϊό τουλάχιστον οκτώ...

Βούλα Γκίκα: Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι παρουσία μόλις 20 ανθρώπων

Μόνη και ξεχασμένη από φίλους και συναδέλφους της κηδεύτηκε...