Δευτέρα, 16 Ιουνίου, 2025

Θεοφάνους για τη συναυλία Καρρά: «Κάποιοι δεν ήταν καλοί»

Ο Γιώργος Θεοφάνους κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Buongiorno»...

Απασφάλισε ο Βασίλειος Κωστέτσος: «Pride, ποιο Pride; Ελεύθεροι ΝΑΙ, καρνάβαλος ΟΧΙ»

O Βασίλειος Κωστέτσος με αφορμή το Athens Pride ξέσπασε...

Γιολάντα Καλογεροπούλου: «Η γνώμη του Σταύρου με ενδιαφέρει και τη μετράω»

Η τηλεοπτική Ελένη Κεχαγιά, από την πετυχημένη σειρά του...

«Να πείτε στο παιδί»: Δυναμική ζεϊμπεκιά από τη Λένα Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά τραγουδά «Να πείτε στο παιδί», στο...

Ξήλωσε τις ξαπλώστρες μετά το πάρτι ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Ρόδο

Ο υπεύθυνος του beach bar συνελήφθη

Αρον άρον ξήλωσε τις παράνομες ξαπλώστρες και τις ομπρέλες μέσα από τη θάλασσα ο ιδιοκτήτης του beach bar στην Αγία Μαρίνα Ρόδου, μετά τη σύλληψή του στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ σήμερα θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη. Στελέχη του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΑΑΔΕ είχαν σφραγίσει το πρωί της περασμένης Παρασκευής τον χώρο με τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα.

Ομως, ο ιδιοκτήτης αγνόησε τη σφράγιση του χώρου και διοργάνωσε πάρτι, κόβοντας τις κορδέλες και συνεχίζοντας να αυθαιρετεί, παρά την κατακραυγή του από το περασμένο καλοκαίρι. Ο υπεύθυνος του beach bar συνελήφθη, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και αφέθηκε ελεύθερος, παίρνοντας προθεσμία 48 ωρών να απομακρύνει τις παράνομες ξαπλώστρες και τις κατασκευές. Ως διά μαγείας τα τραπεζοκαθίσματα εξαφανίστηκαν και τοποθετήθηκαν σε άλλο σημείο της παραλίας όπου διαθέτει νόμιμη άδεια.

«Ηρθε και τα μάζεψε. Αλλιώς θα έπρεπε ο δήμος να τα απομακρύνει» δήλωσε η γενική γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Νάγια Κόλλια, η οποία προϊδέασε και για άλλους ελέγχους σε άλλες επιχειρήσεις στη Ρόδο. «Εδώ δεν είμαστε μόνο για αυτό, για να δούμε αν όλα απομακρύνθηκαν. Εδώ είμαστε και για άλλα, γιατί έχω ακούσει παρανομίες και στην Αγάθη, στον Αγιο Παύλο της Λίνδου», αφήνοντας να εννοηθεί πως θα ακολουθήσουν έλεγχοι και σε άλλα beach bars του νησιού.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την έκθεση της Κτηματικής Υπηρεσίας Δωδεκανήσων καταγράφηκαν 19 παράνομες μεταλλικές κατασκευές μέσα στη θάλασσα και παράνομη κατάληψη 400 τ.μ. παραλίας με 46 ομπρέλες και 92 ξαπλώστρες. Στην ιδιοκτήτρια εταιρία του beach bar στην Αγία Μαρίνα έχει επιδοθεί πρόστιμο 28.560 ευρώ, ποσό τετραπλάσιο από αυτό που θα κατέβαλλε η επιχείρηση για τη μίσθωση χώρου της παραλίας για έναν χρόνο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δε πάει ο νους σας ποια πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 είναι το κοριτσάκι

Η μικρούλα της φωτογραφίας που πόζαρε με τον πατέρα της μερικά χρόνια πριν σήμερα είναι γνωστή ηθοποιός.

«Survivor» στη φτήνια

Στον Σκάι θέλουν το παλιό, κλασικό «Survivor», και θα...

Δείτε πώς είναι σήμερα ο μικρός Μιλτιάδης από τη σειρά «Είσαι το ταίρι μου»

Ο μικρός Μιλτιάδης της σειράς «Είσαι το ταίρι μου»...

Σινε βραβεία με παρουσίες και απουσίες

Οκτώ κινηματογραφικά βραβεία Ιρις απέσπασε η ταινία «Αγαπούσε τα...

Η Μαριάννα Κουράκου ποζάρει στα 84 της παρέα με τις κόρες της

Η Μαριάννα Κουράκου υπήρξε σπουδαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου.Είχε...

Ο κροίσος μπαμπάς του facebook «κάτοικος» του ακατέργαστου «διαμαντιού» του Κορινθιακού Κόλπου

Με συρτάκι, ούζα, μπίρες και σπάσιμο πιάτων ξεσάλωσαν τα...

«Η γη της ελιάς» spoiler: Ο γαμπρός το έσκασε – Άφησε τη Βασιλική στην εκκλησία

Πολλές και ανατρεπτικές οι εξελίξεις στη σειρά «Η γη...
spot_img
spot_img