Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024

Eλενα Χριστοπούλου: Η artist manager σε ρόλο κριτή στο reality «My Style...

Υπό άκρα μυστικότητα «έκλεισε» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Εβελυν Καζαντζόγλου με νέο hairstyle

Νέο look για την Εβελυν Καζαντζόγλου. H fashion expert...

Ηλίας Καμπακάκης: Νέο διπλό ψηφιακό άλμπουμ

Λίγο μετά την κυκλοφορία του single του «1000 φορές»,...

Ειρήνης Στεριανού: Το μοντέλο και ηθοποιός σε λαμπερό event με φίλους...

Η σειρά γυαλιών ηλίου της Ειρήνης Στεριανού είναι γεγονός...

My Style Rocks στις κάλπες: Οι στιλιστικές επιλογές των πολιτικών αρχηγών!

«Σίγκαρετ» παντελόνια για κυρίες, με ινδικού τύπου πουκαμίσα και τζιν παντελόνι η... ξεχωριστή Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ανοιχτόχρωμα πουκάμισα με μακρύ μανίκι, βαμβακερά λινά ή σατέν παντελόνια, θερινά σακάκια, ξεκάλτσωτα πόδια, μπλουζάκια τύπου πόλο, «σίγκαρετ» παντελόνια για κυρίες, και η Ζωή Κωνσταντοπούλου με ινδικού τύπου πουκαμίσα και τζιν παντελόνι… «μια σχολή μόνη της», δηλαδή!

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Ακόμα και το ντύσιμο των πολιτικών αρχηγών ακολουθούσε στιλιστικούς κανόνες που επιβάλλουν οι απανταχού επικοινωνιολόγοι για την ημέρα των εκλογών, και λένε… με ένα στόμα «όχι» στα κραυγαλέα χρώματα, «ναι» στην αποφυγή εξεζητημένων ρούχων και «ναι» σε συντηρητικές επιλογές που δεν θα «βγάζουν μάτι» μπροστά στην κάλπη.

ekloges10648
Στέφανος Κασσελάκης

Κι αυτό γιατί εκείνη ακριβώς τη στιγμή που ο ψηφοφόρος θα βλέπει τον πολιτικό αρχηγό που προτιμά (ή που σκέφτεται να προτιμήσει) να ψηφίζει, το μόνο που θα πρέπει να του τραβά την προσοχή είναι η υπενθύμιση ότι… «αυτός αξίζει την ψήφο σου, γιατί είναι σοβαρός και μετρημένος»! Γι’ αυτό και την ημέρα των εκλογών οι έμπειροι πολιτικοί αρχηγοί δεν επιλέγουν τίποτε κραυγαλέο.

Ακόμα και ο Στέφανος Κασσελάκης χθες άφησε στις ντουλάπες του τα ασφυκτικά κολλητά μακό μπλουζάκια και πήγε να ψηφίσει σε σχολείο της Εκάλης, με το λευκό πουκάμισό του, τη Φάρλι (αν και την «πρόδωσε» αγκαλιάζοντας άλλο σκυλάκι), το στενό σκουρόχρωμο παντελόνι που αφήνει ελεύθερο τον αστράγαλο, και το σύνηθες ξεκάλτσωτο μοκασίνι του… που είναι η μόνιμη καθημερινή παραφωνία του.

ekloges10647
Στέφανος Κασσελάκης

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην Κηφισιά όπου ψήφισε, εμφανίστηκε με πουκάμισο λευκό και σχεδόν γκρι-σιέλ παντελόνι. Την τελική του εικόνα συνέθεσε το σουέντ καλοκαιρινό παπούτσι του σε χρώμα blue -black.

ekloges10646
Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο… σχολείο του

Στην Κρήτη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης και στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου Κρήτης, όπου φοίτησε όντας παιδάκι. Κι εκείνος φόρεσε λευκό πουκάμισο και απλό βαμβακερό παντελόνι.

ekloges1064
Νίκος Aνδρουλάκης

Και ο Γιάνης Βαρουφάκης του ΜέΡΑ25 εμφανίστηκε στο εκλογικό κέντρο με τη σύζυγό του Δανάη Στράτου φορώντας κλασικό λευκό πουκάμισο. Αποχωρίστηκε δηλαδή το πουκάμισο τύπου «μάο», που είναι το αγαπημένο του επικεφαλής του ΜέΡΑ25. Ολοι καταλαβαίνουμε, κι εκείνος μαζί, ότι η κλασική εκδοχή του πουκαμίσου είναι η ενδεδειγμένη μπροστά στην κάλπη.

ekloges106411
Γιάνης Βαρουφάκης

Ομως τη διαφορά, παρά την υψηλή θερμοκρασία της Κυριακής, έκαναν πρώτα ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ύστερα ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός και, τέλος, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Φίλιππος Καμπούρης.

ekloges10643
Φίλιππος Καμπούρης

Μπλε σακάκια

Ο Κουτσούμπας προτίμησε μπλε σακάκι και πουκάμισο, ενώ ο Νατσιός πρόσθεσε και τη γραβάτα. Ο Φίλιππος Καμπούρης ψήφισε στα Καμίνια φορώντας μπλε σακάκι και μαύρο μπλουζάκι από μέσα. Μάλιστα, ψηφίζοντας, κι έχοντας στο πλάι του την υποψήφια ευρωβουλευτή του Εύη Βατίδου, σταύρωσε δύο φορές την κάλπη για να του φέρει γούρι.

ekloges10644
Δημήτρης Νατσιός

ekloges10642
Δημήτρης Κουτσούμπας

Ο Αλέξης Χαρίτσης υπήρξε πολύ διαφορετικός απ’ όλους, γιατί ντύθηκε εντελώς καλοκαιρινά και λιτότατα, φορώντας ένα λιλά-μοβ μπλουζάκι τύπου πόλο, αλλά αυτός που ήταν εντελώς light ήταν ο επικεφαλής του Κόσμος, Πέτρος Κόκκαλης, που ντύθηκε με τζιν, εσπαντρίγιες υφασμάτινες και μαύρο μπλουζάκι. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και επικεφαλής του κόμματος Κόσμος Πέτρος Κόκκαλης ψήφισε στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην Ιωνίδειο Σχολή.

ekloges10641
Πέτρος Κόκκαλης

Λιτό, απέριττο αλλά κομψότατο ήταν το ντύσιμο που επέλεξε για να ψηφίσει η Αφροδίτη Λατινοπούλου, ενώ πολύ απλοϊκό ήταν αυτό της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωής Κωνσταντοπούλου. Λευκό κομψό πουκάμισο, παντελόνι μαύρο τύπου «σίγκαρετ» που τόνιζε τις ωραίες αναλογίες της, και ιβουάρ-λευκές ξώφτερνες μυτερές γόβες φόρεσε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής ασκώντας το εκλογικό της δικαίωμα στη Θεσσαλονίκη.

ekloges10645
Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η Ζωή έβαλε κολλητό τζιν παντελόνι και το συνδύασε με μια λαϊκή πουκαμίσα αραβοϊνδικού στιλ που κατά τη γνώμη μας ελάχιστα την κολάκευε. Γεγονός είναι όμως ότι την ξεχώριζε, κάτι που κάνει καλό στην Πλεύση!

ekloges106410
Αφροδίτη Λατινοπούλου

Οταν η Λατινοπούλου συνάντησε τον Κώστα Καραμανλή

Μια απρόσμενη συνάντηση είχε η Αφροδίτη Λατινοπούλου αμέσως μετά την κάλπη. «Καλημέρισε» τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, που βρέθηκε μπροστά της. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, χαρούμενη και αισιόδοξη, έφτασε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης συνοδευόμενη από στελέχη του κόμματός της και δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη, γιατί από σήμερα αλλάζει η Ελλάδα, αλλάζει η Ευρώπη, ξεκινάει μία νέα εποχή, που επιτέλους θα επικρατεί η λογική. Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Πάμε δυνατά με τη Φωνή Λογικής».

ekloges10649

Μάλιστα, η αποχώρησή της συνέπεσε με αυτήν του Κώστα Καραμανλή, με τον οποίο χαιρετήθηκαν αφού ψηφίζουν στο ίδιο σχολικό συγκρότημα. Βλέποντας τον πρώην πρωθυπουργό, η Αφροδίτη έσπευσε να τον χαιρετήσει, και τη σκηνή απαθανάτισαν οι φωτορεπόρτερ.

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Σύνταξη εδώ και τώρα στους γονείς παιδιών με αναπηρία

Ενα ψήφισμα διαφορετικό από τα υπόλοιπα έρχεται από σήμερα...

Βιασμοί σε γηροκομείο: Το μαρτύριο μάνας τεσσάρων παιδιών σε οίκο ευγηρίας στη δυτική Ελλάδα

Την ώρα που η σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανυπεράσπιστων...

«Βασίλισσα» στο Μαρούσι (;) από τον ερχόμενο Φεβρουάριο η Ελένη Μενεγάκη

Το 2025 θα προσγειωθεί η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1;...

Ντόλτσε βίτα για ένστολους λουφαδόρους – Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο

Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με τα καμώματα...

Η πασίγνωστη ηθοποιός που κόλλησε Covid οκτώ εργαζομένους έκανε παράνομα ιατρικές εξετάσεις

Ρουσφέτι στην πασίγνωστη ηθοποιό που κόλλησε κορονοϊό τουλάχιστον οκτώ...

Η συγκινητική ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την Χρύσα Σπηλιώτη

Πριν από έξι χρόνια η ηθοποιός και σεναριογράφος, Χρύσα...