Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου, 2026

Οι πρώην του Κωνσταντίνου Αλέξιου Ντε Γκρες σε «βραδιά μόνο για κορίτσια»

Οι δυο διάσημες πρώην του Κωνσταντίνου Αλέξιου Ντε Γκρες τα βρήκαν μεταξύ τους, καθώς άφησαν πίσω τους το κοινό παρελθόν τους με τον γιο του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ και έγιναν κολλητές, σύμφωνα με ρεπορτάζ αμερικανικής εφημερίδας.

«Poor Things»: Το αριστούργημα του Γιώργου Λάνθιμου σε Ά τηλεοπτική προβολή

Ο Alpha παρουσιάζει σε Α’ τηλεοπτική προβολή την παγκόσμια κινηματογραφική επιτυχία «Poor Things», το αριστούργημα του διεθνώς καταξιωμένου Έλληνα δημιουργού, Γιώργου Λάνθιμου.

Κεμπάπ γιαουρτλού από τον Πέτρο Συρίγο

Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Τετάρτης κεμπάπ γιαουρτλού. 

«Φωνή εν τη ερήμω» στο θεατρικό σανίδι

Ο Αγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος «ζωντανεύει» ξανά στο σανίδι και η νέα θεατρική παραγωγή της R.M. Light «Ἅγιος Ἰωάννης ὁ Πρόδρομος - Φωνή ἐν τῇ ἐρήμῳ» αναμένεται να καθηλώσει το κοινό.

Mπαμπάδες στη Βέροια χόρεψαν μπαλέτο με τις κορούλες τους

Daddy cool

Οι καλύτεροι… παρτενέρ αποδείχτηκαν για τις κόρες τους εφτά μπαμπάδες από τη Βέροια, που αγνόησαν τα στερεότυπα και χόρεψαν μπαλέτο, συγκεντρώνοντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Η παράσταση δόθηκε από τη σχολή χορού «Μελίνα Παπαδοπούλου» το περασμένο Σάββατο στον Χώρο Τεχνών, με πρωτοβουλία της ιδιοκτήτριας και καθηγήτριας χορού. Η ίδια επισήμανε πως οι σκέψεις που την οδήγησαν σε αυτό το εγχείρημα σχετίζονταν με την έλλειψη ποιοτικού χρόνου ανάμεσα σε μπαμπάδες και κόρες, λόγω των απαιτητικών ρυθμών της καθημερινότητας. «Οι στιγμές ήταν μοναδικές και το κοινό παρακολουθούσε με δάκρυα στα μάτια» υποστήριξε η Μελίνα Παπαδοπούλου μετά την ολοκλήρωση της παράστασης.

Ο Δημήτρης Τερμεντζής, ιδιοκτήτης φαρμακείου και μπαμπάς ενός 9χρονου κοριτσιού, έκανε λόγο για μία πολύ ωραία εμπειρία, επισήμανε πως οι μπαμπάδες θέλουν να είναι με τις κόρες τους και για τον λόγο αυτόν οι δεύτερες σκέψεις υποχώρησαν, όταν τους μίλησε η κ. Παπαδοπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κι όμως η νεότατη κυρία είναι μαμά γνωστής τραγουδίστριας της χώρας μας

Οι δύο κυρίες είναι πέρα από μαμά και κόρη και καλές φίλες καθώς τους βοήθησε η μικρή διαφορά ηλικίας.

Από σοκ σε σοκ η μάνα του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Eνας χρόνος πέρασε από την ημέρα που ο δημοσιογράφος,...

Μετά τον χωρισμό της η γνωστή ηθοποιός σε ραντεβού με τραγουδιστή

Ο έρωτας με έρωτα περνάει δε λένε; Είδαν το ζευγάρι να βγαίνει χαμογελαστό από το μπαρ-εστιατόριο και να ανταλλάσσει με διακριτικό τρόπο τρυφερότητες.

Χώρισε Ελληνίδα πρωταγωνίστρια μετά από έναν χρόνο σχέσης

Η γνωστή ηθοποιός χώρισε με τον σύντροφό της και γνωστό σκηνοθέτη μετά από έναν χρόνο σχέσης.

Από μελαχρινή σε ξανθιά ο Παναγιώτης Στάθης – Αυτή είναι η νέα του συμπαρουσιάστρια;

Ποια είναι η επόμενη μέρα για το «Καλημέρα, Ελλάδα» μετά την απομάκρυνση της Αννας Λιβαθυνού;

Σπάνια εμφάνιση για την Αθηνά Ωνάση – Δείτε τη πιο λαμπερή και χαμογελαστή από ποτέ

Η Αθηνά Ωνάση έκανε μία σπάνια εμφάνιση και έλαμπε μέσα στη μαύρη τουαλέτα της

Η αποκάλυψη Λούλη on air: «Ήταν κακοποιητικός» – Η αμηχανία των Σεργουλόπουλου – Μελιτά

Ο Χρήστος Λούλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε γνωστό σκηνοθέτη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί.

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά on air: «Μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι»

Έξαλλη έγινε η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τρίτης. Τι συνέβη;