Μαστροποί του Μεταξουργείου στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. μετά από «ντου»!

Σκλάβες των «κόκκινων φαναριών»!

Ακόμα ένα αδίστακτο κύκλωμα μαστροπείας, που δρούσε στη χώρα μας, κατάφεραν να «ξεδοντιάσουν» έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση οι αστυνομικές Αρχές, προχωρώντας σε επτά συλλήψεις. Η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση έλαβε χώρα στην περιοχή του Μεταξουργείου, όπου συνελήφθησαν τρία μέλη του κυκλώματος μαστροπείας και άλλα τέσσερα άτομα για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή, ενώ αναζητούνται άλλα δύο μέλη του.

Οπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, οι κατηγορούμενοι είχαν φτιάξει κύκλωμα μαστροπείας το οποίο προωθούσε γυναίκες στην πορνεία, τις οποίες εξέδιδαν σε οίκους ανοχής στην περιοχή του Μεταξουργείου, εκμεταλλευόμενοι μέρος των εσόδων. Για τον σκοπό αυτόν είχαν νοικιάσει σπίτια μέσα στα οποία στεγάζονταν και λειτουργούσαν οι οίκοι ανοχής. Τα ακίνητα τα είχε νοικιάσει μέλος του κυκλώματος, ενώ άλλα μέλη είχαν αναλάβει τη φύλαξη και προστασία των σπιτιών, και την επιτήρηση των εκδιδόμενων γυναικών.

Στιγμιότυπο από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ σε οίκο ανοχής στο Μεταξουργείο

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ, της Υπηρεσίας Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και συνοδών αστυνομικών σκύλων, πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονοι έλεγχοι σε 7 οίκους ανοχής, μίνι μάρκετ, εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων, καθώς και σε ένα σπίτι. Στις έρευνες, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο καταγραφικά μηχανήματα και κάμερες επιτήρησης των χώρων των οίκων ανοχής, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, μεγάλος αριθμός χειρόγραφων σημειώσεων, οι οποίες αναφέρονται –κατά περίπτωση– σε εκδιδόμενες γυναίκες, προσωπικό οίκων ανοχής, αριθμούς ερωτικών ραντεβού ανά βάρδια, ραντεβού «τζαζ», καθώς και σε διαμοιρασμό των εσόδων προερχόμενων από πορνεία μεταξύ προσωπικού του οίκου ανοχής, εκδιδομένων και εκμεταλλευτών, και το χρηματικό ποσό των 425 ευρώ.

Στις υπό εκμετάλλευση γυναίκες παρασχέθηκαν βοήθεια και προστασία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, με τη συνδρομή των εξειδικευμένων σε θέματα εμπορίας ανθρώπων ΜΚΟ «Α21» και «OUR GREECE», η οποία βοήθησε και με εξοπλισμό για την επιτυχή ολοκλήρωση της επιχείρησης. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ σε βάρος δύο αλλοδαπών που προσήχθησαν σε χώρους που ερευνήθηκαν κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Στη Βουλή οι αποκαλύψεις «βόμβα» της Espresso για το ξενοδοχείο «φάντασμα» στην Αλθέα!

Τα εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ της «Espresso» για το ξενοδοχείο-φάντασμα στην...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...