Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Αυξημένος κίνδυνος αναπηρίας για πρόωρα βρέφη

Η προωρότητα, που ορίζεται ως η γέννηση πριν από...

Ανδρουλάκης και Δούκας ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της...

«Ανακωχή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και...

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Στο σφυρί η βίλα Κωστόπουλου

Τιμή εκκίνησης τα 8.050.000 ευρώ (από ιδιωτική τράπεζα) για τη λουξ κατοικία των 1.242,23 τ.μ., που βρίσκεται στη Φιλοθέη

Στο σφυρί βγαίνει η έπαυλη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού. Η ιδιωτική τράπεζα, στην οποία έχει περιέλθει η πολυτελής μονοκατοικία, λόγω κατάσχεσης μετά το «κανόνι» του πρώην εκδότη, ανακοίνωσε την πώλησή της με αγγελία που δημοσιεύτηκε σε κυριακάτικο ένθετο αγοράς ακινήτων. Oπως αναφέρεται, η τιμή εκκίνησης είναι στα 8.050.000 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν (σφραγισμένες) προσφορές έως και τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2015, στις 14.00, στα κεντρικά γραφεία της τράπεζας στους Αμπελοκήπους.

Πρόκειται για μια σούπερ λουξ κατοικία 1.757 τ.μ., που βρίσκεται επί της πλατείας Δροσοπούλου 8 (Ο.Τ.18) στη Φιλοθέη, χτισμένη σε τέσσερα επίπεδα, με μεγάλο κήπο και τεράστια πισίνα (68,99 τ.μ.). Το σπίτι, όπως το περιγράφουν φίλοι του ζευγαριού, περιλαμβάνει σύγχρονο γυμναστήριο και playroom στο υπόγειο (527,63 τ.μ.), υπερσύγχρονη κουζίνα και άνετο καθιστικό στο ισόγειο (279,58 τ.μ.), κρεβατοκάμαρες στον πρώτο όροφο (252,63 τ.μ.) και ένα άνετο ρετιρέ γραφείο στο δεύτερο πάτωμα (182,39 τ.μ.).
4r325t 4Η μεγαλοπρεπής βίλα σήμερα παρουσιάζει έντονα σημάδια εγκατάλειψης, εξωτερικά τουλάχιστον. Κιτρινισμένα φύλλα έχουν κατακλύσει την πίσω πλευρά επί της οδού Ρανιέρη (αδιέξοδο), με τις τζαμαρίες θολές από τη σκόνη και τη βροχή, ενώ στην κύρια είσοδό του, επί της οδού Δροσοπούλου υπάρχουν πεταμένα δεκάδες φυλλάδια από καταστήματα εστίασης της περιοχής. Ο ξύλινος ψηλός φράχτης που κρύβει πολύ καλά το εσωτερικό του σπιτιού έχει σχεδόν αλλάξει χρώμα από τις υψηλές θερμοκρασίες και τον ήλιο, αφού επί δύο χρόνια που έχει γίνει η κατάσχεση φαίνεται να μην έχει γίνει συντήρηση. Το μόνο που μπορεί κανείς να διακρίνει από τον δρόμο είναι ο τελευταίος όροφος, η καφέ καμινάδα του τζακιού, αλλά και ένας πανύψηλος φοίνικας.
4r325t 2Αυτή η εντυπωσιακή μονοκατοικία υπήρξε ένα σπίτι ανοιχτό σε δεκάδες celebrities, εγχώριους stars, πρωταγωνιστές και παρουσιάστριες της showbiz, ειδικά τη δεκαετία του ’00, την εποχή που ο Πέτρος Κωστόπουλος μεσουρανούσε ως εκδότης των πιο in lifestyle περιοδικών. Τα πάρτι που έχουν διοργανωθεί εκεί έχουν αφήσει ιστορία. Λέγεται πως σε κάποια γενέθλια της Τζένης Μπαλατσινού διοργανώθηκε το επονομαζόμενο «κόκκινο πάρτι»! Ολα τα έπιπλα μεταφέρθηκαν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, στρώθηκαν παντού κόκκινες μοκέτες και όλοι οι καλεσμένοι (υποχρεωτικά) φορούσαν κόκκινα ρούχα ή είχαν έστω ένα αξεσουάρ σε αυτό το χρώμα.
4r325t 3Πριν από μερικά χρόνια, όπως αναφέρουν πληροφορίες, το πρώην μοντέλο αποφάσισε να κάνει ένα πάρτι-έκπληξη στον Πέτρο προκειμένου να γιορτάσουν με φίλους τη γιορτή του. Η επιχειρηματίας είχε μετατρέψει όλο το σπίτι έτσι ώστε να θυμίζει σκηνικό ταινίας Bollywood. Εως και επώνυμη αστρολόγο-χαρτομάντισσα είχε προσκαλέσει για να δει τα μελλούμενα όλων των καλεσμένων! Αυτές ήταν οι καλές στιγμές, διότι υπήρχαν και εκείνες που το ζευγάρι καβγάδιζε άγρια.
dq34tw3 1Οταν το σπίτι περιήλθε στην τράπεζα και έπρεπε να μετακομίσουν, το έκαναν με βαριά καρδιά, λένε άνθρωποι από το στενό περιβάλλον τους, αφού το είχαν χτίσει από την αρχή με πολλά όνειρα, ξοδεύοντας αρκετά εκατομμύρια, ενώ ήταν διακοσμημένο σύμφωνα με τους κανόνες του φενγκ σούι, που μάλλον δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το εσωτερικό του έχει αρχιτεκτονικές πινελιές που να προσφέρουν άνεση, ηρεμία, γαλήνη, είναι βαμμένο σε παλ χρώματα. Η πισίνα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία της αγγελίας, φτάνει έως τις μπαλκονόπορτες του ισογείου, ώστε να δίνει την εντύπωση πως το σπίτι «βρίσκεται» πάνω στο νερό, εικόνα που θυμίζει αρχιτεκτονική νησιωτικών κατοικιών.

Η έπαυλη φιλοξένησε το ζευγάρι και τα τρία παιδιά του, Αμαλία, Αλεξάνδρα και Μάξιμο, σχεδόν επί 13 χρόνια. Μετά την κατάρρευση της ΙΜΑΚΟ και της οικονομικής πτώσης τους λόγω συνεχών κατασχέσεων περιουσιακών στοιχείων τους ακολούθησε και ο χωρισμός τους, μόλις έπεσαν τίτλοι τέλους στην εκπομπή «Πρωινό mou», την οποία το ζευγάρι παρουσίαζε μαζί. Και οι δύο φυσικά μίλησαν για «αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης που τρέφουν ο ένας για τον άλλον». Να σημειώσουμε πως το εξοχικό σπίτι τους στην περιοχή Χουλάκια της Μυκόνου, μια τεράστια βίλα με πισίνα, που ήταν επίσης υποθηκευμένη, πουλήθηκε από την ίδια τράπεζα, ακριβώς τέτοια εποχή πέρυσι, σε δύο Γάλλους κομμωτές που την αγόρασαν αντί 5,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Εφιάλτης μετά το διαζύγιο

Η ΕΙΔΗΣΗ του διαζυγίου τους φυσικά έπεσε σαν βόμβα και επιβεβαιώθηκε μέσα σε λίγες ώρες επίσημα από τους ίδιους, με δελτίο Τύπου που στάλθηκε προς τα ΜΜΕ, στα πρότυπα του εξωτερικού. Οπως ακριβώς είχε κάνει και η κουμπάρα τους Ελένη Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο. Σε συνέντευξή του ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως επί έξι μήνες ζούσε έναν εφιάλτη, καθώς δεν ήθελε να μάθει κανείς πως είχε χωρίσει από τη γυναίκα του. Ούτε οι κοντινοί του άνθρωποι, διότι δεν άντεχε στην ιδέα του κουτσομπολιού. «Ημασταν χωρισμένοι έξι μήνες και δεν το ήξερε κανένας, έξι μήνες που δεν ήμουν σπίτι. Τα παιδιά μας το ξέρανε, έμενα αλλού για έξι μήνες… Είχα τρόμο μην τυχόν και πάρει είδηση κάποιος πως μένω αλλού, τρόμος. Κατά βάση είμαι στον τάφο δύο χρόνια… Ξεκινάμε, χάνουμε ό,τι μαγαζί υπήρχε, χάνουμε τα λεφτά, χάνουμε τα σπίτια και καπάκι έρχεται ο χωρισμός. Τι άλλο έχω να χάσω; Να πεθάνω, να ψοφήσω» είχε πει.
dq34tw3 2Oμως και η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε μετά την απόφασή τους να χωρίσουν. «Αλλά γιατί κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση η ανακοίνωση; Οταν παντρεύεσαι ή όταν βαφτίζεις το παιδί σου, δεν το ανακοινώνεις; Γιατί λοιπόν να μην ανακοινώνεις και το τέλος; Το τέλος δεν είναι γεγονός;» είχε αναρωτηθεί. Το πρώτο καλοκαίρι το πέρασαν μαζί στην Πάτμο αλλά και χώρια, με τον παρουσιαστή να επιλέγει τη Μύκονο για τις διακοπές του ως ελεύθερος και πάλι. Σήμερα ζουν σε διαφορετικά σπίτια: η Τζένη Μπαλατσινού μένει με τα παιδιά τους σε μια νεοκλασική μονοκατοικία στο Παλαιό Ψυχικό και εκείνος σε διαμέρισμα στη Φιλοθέη. Ωστόσο καθημερινά επισκέπτεται το σπίτι της πρώην συζύγου του για χάρη των παιδιών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...