Πέμπτη, 7 Αυγούστου, 2025

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε γιατί είπε «ναι» στο να φανεί το… γατάκι...

Υστερα από τρεις δεκαετίες η Σάρον Στόουν αποκάλυψε τον...

Η Σαράφογλου είναι η «εκλεκτή» της ΕΡΤ για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Η Μαρία Σαράφογλου από τον ΑΝΤ1, στην ΕΡΤ; Αυτή...

Σπυροπούλου και Μενεγάκη δεν… σκάνε που δεν βρίσκονται μπροστά στις κάμερες

Σπυροπούλου και Μενεγάκη δεν... πολυσκάνε για την απουσία τους...

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον και τα… κοράκια

«Τρώνε τα λεφτά μου» υποστηρίζει ουσιαστικά η κόρη του...

Ο έκλυτος βίος 77χρονου εκπαιδευτικού πριν από τη βουτιά θανάτου

Ο sugar daddy της Ψυχολογίας και των ουσιών

Υπερήλικας Βρετανός καθηγητής Ψυχολογίας, ο οποίος μετέτρεψε σε kinky «συμβόλαιο του σεξ» το «Ελα στον παππού», πλήρωνε χιλιάδες ευρώ τον μήνα πληθωρικές sugar babies για σαδομαζοχιστικό σεξ και έπαιρνε ναρκωτικά μπροστά την κάμερα, προτού κάνει βουτιά θανάτου από φαράγγι στην Αυστραλία.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Ο 77χρονος Τζον Φορτζ, σύμφωνα με την αστυνομία της Τανζανίας, αυτοκτόνησε στις 2 Μαΐου πέφτοντας από χαράδρα στο Cataract Gorge, λίγες ώρες αφότου αστυνομικός τον ενημέρωσε ότι έπρεπε να πάει στο τμήμα για να δώσει κατάθεση. Ο Φορτζ αντιμετώπιζε καταγγελίες ότι έκανε σεξουαλικές επιθέσεις σε μια ευάλωτη γυναίκα στη Νέα Νότια Ουαλία από το 2019 μέχρι το 2022.

Ωστόσο, η Σκάιλαρ Σίλβερστεϊν από το Σίδνεϊ, η οποία εργάζεται ως sugar baby συνοδός πολυτελείας και έχει σελίδα στο OnlyFans, πιστεύει ότι ο καθηγητής δεν αυτοκτόνησε για τις καταγγελίες της ευάλωτης γυναίκας, αλλά διότι φοβόταν ότι θα αποκαλύπτονταν οι κραιπάλες που έκανε και με πληρωμένο σεξ. Μιλώντας στην «Daily Mail», η Σίλβερστεϊν υποστήριξε ότι ο πολυβραβευμένος ως καθηγητής και πολυεκατομμυριούχος Φορτζ την πλήρωνε 18.680 ευρώ τον μήνα για να κάνει σεξ αποκλειστικά μαζί του, όποτε ήθελε, όπου ήθελε, όπως το ήθελε. Εμφάνισε δε χειρόγραφο «συμβόλαιο» που την έβαλε να υπογράψει, με το οποίο μεταξύ άλλων της επέβαλε να τον αποκαλεί «μπαμπάκα Τζον» και τη δέσμευε ότι «ο μπαμπάκας της θα έχει την αποκλειστική χρήση του κορμιού της, για να κάνει με αυτό ό,τι θέλει».

Αυτό που ήθελε ο πρώην ακαδημαϊκός, σύμφωνα με τη Σίλβερστεϊν, ήταν, όταν έκαναν σεξ, να είναι δεμένη και φιμωμένη. «Μέχρι και χρήση παράνομων ουσιών έκανε σε ηλικία 77 ετών» ανέφερε η συνοδός πολυτελείας, μιλώντας για τη σκοτεινή πλευρά του Φορτζ. Σκηνές από δύο βίντεο που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα δείχνουν τον 77χρονο να καπνίζει μαριχουάνα και να σνιφάρει κοκαΐνη. Η συνοδός πολυτελείας πρόσθεσε ότι ο καθηγητής τη βοηθούσε να γυρίσει βίντεο για το OnlyFans και μάλιστα η ανδρική φωνή που ακούγεται σε κάποια από αυτά είναι δική του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πατήρ, υιός και… πρώην στη Μύκονο

Ακόμα μια χρονιά ο Ιταλός επικεφαλής της ομάδας Alpine...

Μοντέλο του «GNTM» με sugar daddy εφοπλιστή

Oύτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα φανταζόταν...

Οικονομάκου φουλ στο ρετούς για σαφάρι μετά του Τσερέλα της

Με... όπλο τα φίλτρα και το ρετούς επιδόθηκε σε...

Ανασχηματισμός με νυν & πρώην πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών

Ποιες και ποιοι πρώην και νυν πορνοστάρ θα μπορούσαν,...

Μύκονος: Ο Μπέος που πάει νωρίς για νάνι και οι ξενύχτηδες

Και μπορεί, οι jet setters που πάρταραν στο event...