Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Μετά το χαμό της μητέρας μου, ο ερχομός της κόρης...

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην πρόβα...

«Ο Γιατρός»: Βλέποντας την Κέλλυ και τον Γρηγόρη να έχουν έρθει κοντά,...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο Γιατρός».Βλέποντας την Κέλλυ...

Νίνα Λοτσάρη: «Τρώω ό,τι θέλω απλά τρώω λίγο»

Η Νίνα Λοτσάρη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής...

Θοδωρής Μαραντίνης: «Γιατί στο γάμο έχεις συνεπιμέλεια και ξαφνικά με το που...

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε μια συνέντευξη σε διαδικτυακή εκπομπή...

Χοντρό επεισόδιο με παίκτες της Εθνικής Κροατίας μετά τον αγώνα με την Εθνική μας

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται ο άγριος καβγάς που ξέσπασε, λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Κροατίας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ανάμεσα στους δύο Κροάτες παίκτες Ντάριο Σάριτς και Ιβιτσα Ζούμπατς και θαμώνες του Bolivar Beach Bar στην παραλιακή.

Στο εν λόγω βίντεο διακρίνεται ο Σάριτς να δέχεται ένα δυνατό χτύπημα, από το οποίο σωριάστηκε στο έδαφος, ενώ ο Ζούμπατς φαίνεται ότι έχει αίματα στα γόνατα. Σύμφωνα με το «TMZ», το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 05.30 προχθές, όταν οι δύο σταρ του NBA ήρθαν στα χέρια με άλλους θαμώνες και, στη συνέχεια, με ανθρώπους της ασφάλειας του μαγαζιού. Στην παρέα τους φέρεται ότι ήταν και ο επίσης Κροάτης διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τιν Γεντβάι, ο οποίος δεν συμμετείχε στο επεισόδιο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Ζούμπατς είχε έντονο διάλογο με κάποιους θαμώνες και ο Σάριτς προσπάθησε να τον υπερασπιστεί, προτού δεχτεί το χτύπημα που τον έκανε να προσγειωθεί ανώμαλα στο έδαφος. Ο νέος παίκτης των Ντένβερ Νάγκετς έμεινε για μερικά λεπτά ακίνητος, λίγο αφότου είχε δεχτεί κεφαλοκλείδωμα και χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα, και όλα αυτά μόλις λίγες ώρες μετά την ήττα της Κροατίας από την Ελλάδα στον τελικό του προολυμπιακού τουρνουά, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η ομοσπονδία μπάσκετ της Κροατίας εξέδωσε ανακοίνωση για τον καβγά στην παραλιακή, τονίζοντας πως οι παίκτες της δέχτηκαν πρώτοι φραστική επίθεση. «Σε απάντηση ερωτημάτων από μέσα ενημέρωσης σχετικά με φωτογραφίες που κυκλοφορούν σε κοινωνικά δίκτυα και ιστοσελίδες, η ομοσπονδία μπάσκετ της Κροατίας απαντά ως εξής: Μετά τον τελικό αγώνα του προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ στην Ελλάδα και το δείπνο της ομάδας, ο προπονητής ευχαρίστησε τους παίκτες για την προσπάθειά τους και τους άφησε ελεύθερους, καθώς δεν υπήρχε κοινή επιστροφή στο Ζάγκρεμπ, αλλά αντίθετα οι παίκτες θα κατευθύνονταν σε διαφορετικούς προορισμούς» αναφέρεται στην ανακοίνωση και στη συνέχειά της τονίζεται:  «Υστερα από αρκετές εβδομάδες δύσκολης προετοιμασίας και αγώνων, οι παίκτες αποφάσισαν να κάνουν ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι προτού επιστρέψουν στην πατρίδα ή στους συλλόγους τους. Ενώ ήταν σε ένα από τα κλαμπ της Αθήνας, κάποιοι παίκτες μας δέχτηκαν επίθεση αρχικά λεκτική και στη συνέχεια σωματική, γεγονός που τους έκανε φυσικά να αμυνθούν. Ηταν ένα σύντομο επεισόδιο που διακόπηκε από την παρέμβαση των εργαζομένων στο κλαμπ».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...

Ο αστυνομικός πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη παντρεύτηκε τον… κλώνο της

Ο «ωραίος σωματοφύλακας» και πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη...

Η Δούκισσα και η trans εγγονή της!

Γεννήθηκε αγόρι, επέλεξε να είναι κορίτσι και ωραία καλλιτέχνιδα....

Άδωνις σε φόρμα με γυμνάστρια «πειρασμό» του Instagram

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ,...