Ο… επιδειξίας των φαρμακείων

Ο φόβος και ο τρόμος έχει γίνει ένας «ευγενικός» άντρας (γύρω στα 35) για τις γυναίκες των Ιωαννίνων

«Χαμένα» τα έχει η Αστυνομία των Ιωαννίνων με έναν άγνωστο προς το παρόν επιδειξία, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει φόβος και τρόμος για τις γυναίκες ιδιοκτήτριες ή υπαλλήλους των φαρμακείων της πόλης! Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ιωαννίνων από τουλάχιστον τέσσερις φαρμακοποιούς, ο άντρας, ηλικίας από 35 έως 40 ετών, που είναι μάλιστα πολύ ευγενικός, επισκέπτεται τα καταστήματά τους λέγοντας ότι είναι δήθεν άρρωστος και δίχως να χάσει ευκαιρία επιδεικνύει τα… προσόντα του στις γυναίκες υπαλλήλους ή φαρμακοποιούς!

Ο θρασύς επιδειξίας που -αν μη τι άλλο- έχει «υποκριτικό» ταλέντο και έχει συγκεκριμένο «σενάριο» στο μυαλό του, στήνεται έξω από φαρμακεία της πόλης και παρατηρεί με προσοχή αν βρίσκονται μέσα σε αυτά γυναίκες. Οταν βεβαιωθεί, μπαίνει μέσα χαμογελαστός, χωρίς όμως το όλο του παρουσιαστικό να μαρτυρά τα σχέδιά του. Μιλάει στις ιδιοκτήτριες ή τις υπαλλήλους με πολύ ευγενικό τρόπο και πάντα στον πληθυντικό! Κατόπιν μπαίνει στο «ψητό» κάνοντας την ερώτηση-παγίδα, αφού ζητάει από τις ανυποψίαστες γυναίκες να κοιτάξουν ένα υποτιθέμενο πρήξιμο από τσίμπημα στο πόδι του.

Μόλις λοιπόν εκείνες πλησιάσουν και σκύψουν για να δουν τι έχει πάθει, ο «πελάτης» κατεβάζει απότομα το παντελόνι του και επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα προκαλώντας τους σοκ και ταραχή! Αφού έχει ολοκληρώσει τον στόχο του «παγώνοντας» τις ανυποψίαστες γυναίκες, ανεβάζει σαν κύριος το παντελόνι του και φεύγει ατάραχος αφήνοντας πίσω του τα θύματά του άναυδα ή σε κατάσταση σοκ.

Οι περιγραφές που έχουν δώσει στον σύλλογό τους οι φαρμακοποιοί είναι ταυτόσημες όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τον τρόπο δράσης του επιδειξία, ο οποίος έχει «χτυπήσει» τουλάχιστον τέσσερις φορές μέσα σε διάστημα μόλις δύο ημερών! Γι’ αυτό έχει ενημερωθεί από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ιωαννίνων η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, η οποία ερευνά την υπόθεση και διενεργεί την προανάκριση, ενώ παράλληλα στήνει ενέδρες σε φαρμακεία όπου εργάζονται μόνο γυναίκες προσπαθώντας να τον εντοπίσει.

Το θέμα έχει προκαλέσει αναστάτωση στον κύκλο των φαρμακοποιών. Μάλιστα η είδηση έχει «ανέβει» σε ιστοσελίδα των φαρμακοποιών της πόλης, σε μια προσπάθειά τους να επιστήσουν την προσοχή σε ιδιοκτήτριες και υπαλλήλους.

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ