Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Τουρίστρια στη Ρόδο κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε από ομοεθνή της

Αγγλίδες... ασθενείς

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση μιας 20χρονης που κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από μια 35χρονη στη Ρόδο. Οι Αρχές καλούνται τις τελευταίες ώρες να ξετυλίξουν το κουβάρι της περίεργης ιστορίας, με πρωταγωνίστριες δύο τουρίστριες οι οποίες διασκέδαζαν με διαφορετικές παρέες σε γνωστό μπαρ του νησιού.

Ολα άρχισαν τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν η 20χρονη Βρετανίδα, η οποία βρισκόταν στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές και διέμενε σε πολυτελές ξενοδοχείο, διασκέδαζε με τις φίλες της σε κατάστημα εστίασης. Γύρω στη 1.30 η ίδια πήγε στην τουαλέτα και τότε η 35χρονη ομοεθνής της την ακολούθησε. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στις Αρχές, η γυναίκα την προσέγγισε, τη στρίμωξε στον τοίχο, τη θώπευσε και τη φίλησε στο στήθος, ενώ στη συνέχεια έβαλε με βία τα δάχτυλά της στα γεννητικά όργανα της νεαρής τουρίστριας, χωρίς τη θέλησή της.

Η 20χρονη έβαλε τις φωνές και τότε η 35χρονη αναγκάστηκε να σταματήσει και να φύγει. Αμέσως μετά η νεαρή τουρίστρια, σε κατάσταση σοκ, επέστρεψε στο τραπέζι της, με τους φίλους της να επιβεβαιώνουν πως ήταν σε κακή κατάσταση. Λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησαν από το μπαρ και η τουρίστρια πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, με σκοπό να υποβάλει μήνυση κατά της γυναίκας που την κακοποίησε. Μάλιστα, ως πειστήριο του εφιάλτη που βίωσε παρέδωσε στην Αστυνομία το εσώρουχό της, το οποίο αναμένεται να εξεταστεί για βιολογικά ίχνη.

Οι αξιωματικοί που ανέλαβαν την υπόθεση άρχισαν αμέσως τις έρευνες για τον εντοπισμό της δράστιδας, με βάση την περιγραφή που έδωσε το θύμα, ενώ σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία για βιασμό. Τελικά, η 35χρονη τουρίστρια ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τις Αρχές και προσήλθε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού μαζί με τον σύντροφό της, του οποίου η παρουσία στο περιστατικό δεν έχει διευκρινιστεί από την 20χρονη.

Η κατηγορούμενη αρνήθηκε τις κατηγορίες και παρουσίασε τη δική της εκδοχή, υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν με τη θέληση της 20χρονης. Στη συνέχεια και κατόπιν διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου ελήφθη βιολογικό υλικό από την κατηγορουμένη, το οποίο θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εξέταση. Πλέον, αναμένονται τα αποτελέσματα της εξέτασης, τα οποία θα δημοσιοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες και θα καθορίσουν τις επόμενες δικαστικές ενέργειες.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα