Απλήρωτοι εργαζόμενοι στο Open που συνεργάστηκαν πέρυσι με την εταιρία του Κοκλώνη

Just... άφραγκοι

Μέσα σε εποχές μεγάλης ακρίβειας κάποιοι εργαζόμενοι στο Open δεν έχουν πληρωθεί την εργασία τους και βρίσκονται μέσα στην ανέχεια και την ανασφάλεια, τη στιγμή μάλιστα που έχουν προσφέρει την εργασία τους ενώ κάποιοι στην πλάτη τους θησαυρίζουν. Οι εξελίξεις στο Open αλλά και το μέλλον του διευθυντή επιχειρησιακής λειτουργίας του καναλιού Τζώνη Καλημέρη στο «ανοιχτό κανάλι» -θα παραιτηθεί ή θα απολυθεί (;)- ήταν χθες από τα κεντρικά θέματα συζήτησης στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Οπως τόνισε η τηλεοπτική ρεπόρτερ Αφροδίτη Γραμμέλη, «το Open βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση, χωρίς ολοκληρωμένο πρόγραμμα, με οικονομικά ζητήματα και έχει ζητηθεί από τη διοίκηση να γίνουν περικοπές στις αμοιβές. Δεν υπάρχει φως στο τούνελ του σταθμού αυτή τη στιγμή. Εκ των έσω προσπαθούν να λυθούν τα προβλήματα. Οι εργαζόμενοι, ωστόσο, πληρώνονται από το Open. Δεν υπάρχουν οφειλές του σταθμού προς τους υπαλλήλους του». Στη συνέχεια, όμως, τον λόγο πήρε ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχουν οφειλές Κοκλώνη σε εργαζομένους: «Πέρσι το Open λειτούργησε με τη συνεργασία του Νίκου Κοκλώνη και είχαμε επισημάνει ότι μια σειρά από συνεργάτες του σταθμού είχαν μείνει απλήρωτοι. Μοντέρ, εικονολήπτες, φωτιστές έχουν κόψει τιμολόγια και αυτά έχουν μείνει ανεξόφλητα εδώ και μήνες.

Η εταιρία του κυρίου Κοκλώνη δεν έχει πληρώσει τα μπλοκάκια των συνεργατών που ήταν πέρσι στο Open και οι άνθρωποι δεν έχουν καμία πληροφόρηση για το τι θα γίνει με τα χρωστούμενα. Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι βρίσκονται σε μεγάλο αδιέξοδο, οικογένειες, παιδιά που θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να ζήσουν και δεν ξέρουν τι θα γίνει. Εχω πάρα πολλά μηνύματα από ανθρώπους αυτών των ειδικοτήτων. Πλήρης σιωπή όμως, ενώ έχουν κόψει τιμολόγια, τι κρίμα…». Η Αφροδίτη Γραμμέλη συμπλήρωσε, ωστόσο, ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι πολύ σύντομα θα γίνει η εξόφλησή τους. Από τη μεριά της εταιρίας Barking Well Media, λέγεται ότι ο Νίκος Κοκλώνης δεν εισέπραξε χρήματα για μια μερίδα εργαζομένων από την πλευρά του καναλιού, γι’ αυτό υπάρχει καθυστέρηση. Μάλιστα, όπως διατείνεται η εταιρία, ο Νίκος Κοκλώνης πολλές φορές πλήρωσε κάποιες παραγωγές με δικά του χρήματα για να μη προκληθούν πρόβλημα στους εργαζομένους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...

Θανάσης Ζεκεντές: O δήμαρχος Λοκρών που τιμά την Αλίκη εκπέμπει SOS για το αύριο της ελληνικής υπαίθρου

«Η ελληνική ύπαιθρος αντιμετωπίζει ζωτικά και υπαρξιακά προβλήματα. Εχουν...

Στη Βουλή οι αποκαλύψεις «βόμβα» της Espresso για το ξενοδοχείο «φάντασμα» στην Αλθέα!

Τα εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ της «Espresso» για το ξενοδοχείο-φάντασμα στην...

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Αν έλεγα περισσότερα, θα έκλαιγε όλη η Ελλάδα»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Σαββατοκύριακο...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...