Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Για «κερασάκι» έβαλε «διαμάντι»

Ελαμψε ο Αδαμάντιος Χουχούμης- Ο ΠΑΟ 2-0 την Κερκυρα

Με ένα πλατύ χαμόγελο αποχώρησαν από τη Λεωφόρο οι φίλοι του Παναθηναϊκού, βλέποντας την ομάδα τους να κλείνει με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά (2-0 την Κέρκυρα) και τον Αδαμάντιο Χουχούμη να «ζωγραφίζει», σφραγίζοντας την πολύ καλή του απόδοση με ένα θαυμάσιο γκολ (88′). Καλύτεροι, οι «πράσινοι» ανέβασαν σταδιακά την απόδοσή τους και έφτασαν δίκαια στη νίκη.

Στο 7′ η Κέρκυρα είχε ευκαιρία με τον Μαρκόφσκι, ο οποίος, ανενόχλητος από το ύψος του πέναλτι, αστόχησε. Στο 25′ ο Σέτκους απέκρουσε σε κεφαλιά του Δώνη, ενώ στο δίλεπτο 35′-36′ οι «πράσινοι» είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες, την πρώτη με τον Δώνη, που, ανενόχλητος, δεν μπόρεσε να σκοράρει, και, τη δεύτερη, με τον Ντίνα, ο οποίος, αφού πέρασε όλους τους αντιπάλους του, πλάσαρε χωρίς να καταφέρει να νικήσει τον γκολκίπερ της Κέρκυρας.

Στην εκπνοή

Ελάχιστα πριν από το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου, μετά από σέντρα του Πράνιτς, η μπάλα βρήκε στον Καρέλη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.
Ο Στιλ έδιωξε εντυπωσιακά σε πλασέ του Κόντου στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Παναθηναϊκό να «απαντά» με συνεχόμενες ευκαιρίες (σε μια από αυτές η μπάλα αποκρούστηκε από την οριζόντια δοκό μετά από σέντρα σουτ του Χουχούμη, που έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση).

Ο Παναθηναϊκός διατήρησε την υπεροχή, χωρίς, όμως, να κάνει τις μεγάλες ευκαιρίες, ενώ οι «Φαίακες» απείλησαν σε αντεπίθεση στο 80′, μέχρι να κλείσει το σκορ ο Χουχούμης με εντυπωσιακό σουτ στο 85ο λεπτό.
Ο διαιτητής έδειξε την κίτρινη στους Χαβίτο, Πέτριτς, Μπούρμπο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Δώνης, Ζέκα, Ντίνας (82′ Μπούι), Καρέλης (65′ Λαγός), Πράνιτς (88′ Κλωναρίδης), Πέτριτς.
ΚΕΡΚΥΡΑ: Σέτκους, Βενέτης, Ζορμπάς (46′ Κόντος), Ναγιάρ (76′ Σάντσες), Καϊκούτ, Γκόμες, Καρντόσο (53′ Κρητικός), Μαρκόβσκι, Χαβίτο, Ντιμιτρόφσκι, Ζορντάο.

*Με μικρή προσέλευση πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», με τον Γιάννη Αλαφούζο να υπερασπίζεται το ρόστερ της ομάδας και να δηλώνει για τα οικονομικά: «ανθρωποι οι οποίοι υπό άλλες συνθήκες θα βοηθούσαν, δεν το κάνουν. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν μπει στην ΠΑΕ 15.000.000 ευρώ και τα λεφτά έχουν πάει για να καλύψουν παλαιότερα χρέη». Ο κ. Αλαφούζος αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή μεγαλομέτοχος στην ΠΑΕ είναι η off shore «Sortivo», δικών του συμφερόντων, τονίζοντας ότι θα μεταβιβάσει τις μετοχές της στη «Συμμαχία» μόλις η ΠΑΕ εξυγιανθεί.

Βαγγέλης Μελέκογλου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...