Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, 2026

Η πρώτη εμφάνιση της Σάρας Εσκενάζυ μετά την απώλεια του πατέρα της

Η Σάρα Εσκενάζυ κράτησε χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας όλο αυτό το διάστημα κάθε δημόσια ή επαγγελματική εμφάνιση

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου στην Espresso: Όρθια χάρη στον Θεό

H σοβαρή περιπέτεια υγείας της αγαπητής σεφ Μαρίας Εκμεκτσίογλου,...

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο...

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Η Φαίη Σκορδά χόρεψε ποντιακά με τον Τάκη Βαμβακίδη

Η Φαίη Σκορδά φιλοξένησε στην εκπομπή «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης τον Τάκη Βαμβακίδη που μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του.

Ο γιος του τεράστιου Μίκη Θεοδωράκη επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ της «Espresso» – «Φίλοι μου λυπάμαι»

Πλήρης επιβεβαίωση άλλη μία φορά για το πρωτοσέλιδο θέμα του χθεσινού φύλλου της «Espresso» και για τη δύσκολη ψυχολογική κατάσταση την οποία βιώνει ο γιος του παγκόσμιου Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργος.

O σπουδαίος μουσικός, που οι νότες του σε ταξιδεύουν, τα τελευταία εικοσιτετράωρα αποφάσισε να ανοίξει δημοσίως την καρδιά του και μέσα από τις αναρτήσεις του να μιλήσει για τη μοναξιά του, χωρίς να έχει έναν άνθρωπο δίπλα του να πει τον πόνο του.

Σήμερα, ο ίδιος επιβεβαίωσε την κατάσταση που βιώνει και την προβολή που πήρε το προσωπικό του δράμα μέσα από το χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμά μας: «Πραγματικά δεν ήθελα να έφτανα σ’ αυτό το σημείο, να με γράφουν οι εφημερίδες. Έχω τον προσωπικό μου πόνο να τον μοιραστώ με τους φίλους μου στο φέις (σ.σ.: facebook) και μόνο. Πολύ λυπάμαι γι’ αυτήν την ανακατωσούρα. Μόλις έγραψα το καινούργιο μου τραγούδι και μου ήρθε η ειδοποίηση για την “Espresso”. Ντρέπομαι, ειλικρινά. Θα επανορθώσω με το καινούργιο μου τραγούδι “Μετάνιωσα”» ανάρτησε ο ίδιος, χωρίς να κρύβει ούτε στιγμή τα προσωπικά του συναισθήματα.

Ο σπουδαίος μουσικός και γιος του τεράστιου Μίκη Θεοδωράκη εδώ και μερικές εβδομάδες βιώνει τις δικές του ψυχολογικές διακυμάνσεις, καθώς, όπως έχει εκμυστηρευτεί στους ακολούθους του, η συνοδοιπόρος του εδώ και μερικά χρόνια Ειρήνη, με την οποία ζούσαν μαζί, αποφάσισε να φύγει ξαφνικά από τη ζωή του, προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο μουσικός, μάλιστα, σύμφωνα με όσα έχει αναρτήσει, έχει γράψει αρκετά μουσικά κομμάτια μαζί της και τα έχουν ηχογραφήσει. Ο Γιώργος Θεοδωράκης, μάλιστα, έχει άριστες σχέσεις τόσο με την οικογένεια της αδερφής του Μαργαρίτας, που τον στηρίζει ψυχολογικά, όσο και με τη δική του οικογένεια. Μάλιστα, ο Γιώργος Θεοδωράκης όσο ο Μίκης βρισκόταν στη ζωή ήταν συνεχώς δίπλα του, βρίσκοντας αποκούμπι σε εκείνον!

Δείτε επίσης:

Άπονη ζωή για τον γιο του Μίκη Θεοδωράκη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Στο σφυρί η βίλα του «Mr Sea Satin»

Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μυκονιάτης...

Κι όμως δεν είναι η Καρντάσιαν αλλά η Ιωάννα Μπέλλα

Η Ιωάννα Μπέλλα στον δρόμο που χάραξε η Καρντάσιαν! Αγνώριστη είναι η Ελληνίδα καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «GNTM»

«Με φλερτάρουν μόνο νεότεροι άντρες – Οι συνομήλικοι δεν με βλέπουν»

Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως τη φλερτάρουν άντρες μικρότερης ηλικίας καθώς οι συνομήλικοί της όπως είπε δεν τη βλέπουν καν.