Το… κόλπο για να μη συρρικνώνεται το ανδρικό «εργαλείο» με το πολύ ψύχος

Χειμωνιάτικο «γαριδάκι»

Το φαινόμενο του «χειμωνιάτικου πέους» μπορεί να συρρικνώσει ακόμη και στο μισό το ανδρικό «εργαλείο», προειδοποιεί Βρετανός γιατρός, προσφέροντας παράλληλα μια πολύ πρακτική λύση. Τις κρύες ημέρες του χειμώνα, όπως δήλωσε ο δρ Ντόναλντ Γκραντ στη MailOnline, όλο και πιο συχνά εμφανίζεται το φαινόμενο του «χειμωνιάτικου πέους», κατά το οποίο μειώνεται το μέγεθός του, ενώ συχνά παρατηρούνται προβλήματα στην απόκτηση και τη διατήρηση της στύσης.

Ο γιατρός εξηγεί ότι, λόγω του ψύχους, ο ανθρώπινος οργανισμός κατευθύνει το περισσότερο αίμα στα εσωτερικά όργανα, δίνοντάς τους προτεραιότητα λόγω του κομβικού ρόλου που έχουν στην επιβίωση του ανθρώπου. Στο πέος φτάνει λιγότερο αίμα από ό,τι συνήθως, με αποτέλεσμα το όργανο να μικραίνει, χάνοντας ακόμη και το 50% του μεγέθους του. Ο δρ Γκραντ επισημαίνει ότι στην πλειονότητα των περιπτώσεων το φαινόμενο είναι παροδικό, καθώς το μήκος του πέους αποκαθίσταται όταν η θερμοκρασία του περιβάλλοντος αυξηθεί. Για αυτό, μια πρακτική λύση είναι να παραμένουν οι άνδρες για αρκετό χρόνο σε ζεστό χώρο πριν αρχίσουν να ερωτοτροπούν.

Ωστόσο, ο γιατρός τονίζει ότι σε κάποιες περιπτώσεις η συρρίκνωση του πέους λόγω του ψύχους μπορεί να διαρκέσει για ημέρες. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το «κόλπο» με το ζεστό δωμάτιο δεν πιάνει και ο δρ Γκραντ συστήνει στους άνδρες να επισκεφτούν τον γιατρό τους, ειδικά αν αντιμετωπίζουν ήδη πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.