Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Γιώργος Λιάγκας: «Είμαι σε σκέψη, λέτε να αφήσω το πρωινό και να...

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά και τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει ενώ αποκάλυψε πως σκέφτεται να κάνει και εκείνος ένα βραδινό σόου.

Ντέμης Νικολαΐδης: Αναστολή στον πλειστηριασμό του αγροτεμαχίου «φιλέτου» στην Αλεξανδρούπολη

Για τον θρύλο των γηπέδων, που έζησε στιγμές απόλυτης αποθέωσης και τα χειροκροτήματα χιλιάδων φιλάθλων, η ζωή μακριά από τα γήπεδα αποδείχθηκε πιο σκληρή από κάθε αντίπαλο που αντιμετώπισε.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Πριν από ένα χρόνο διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους καλεσμένη της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Αποκάλυψη Μικρούτσικου για την άγνωστη σύλληψή του: «Ήταν ένα μικρό κελί με...

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά τη διάρκεια του «Buongiorno» της...

Η «κυριακάτικη δημοκρατία» παρουσιάζει την Ιστορία της Δραχμής

Την Κυριακή 24.11 η εφημερίδα «δημοκρατία» παρουσιάζει για πρώτη φορά την Ιστορία της Νεότερης Ελλάδας μέσα από τα χαρτονομίσματα της Δραχμής.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη Συλλογή Ιστορίας και Τέχνης που φιλοδοξεί να προσφέρει κάτι νέο σε φιλίστορες και νομισματιστές. Βάση της είναι τα χαρτονομίσματα που έχουν χρησιμοποιηθεί από τους Έλληνες από τότε που γεννήθηκε το νεότερο ελληνικό κράτος, μετά την επανάσταση του 1821. Μια ολοκληρωμένη και ιδιαίτερα προσιτή συλλογή που περιλαμβάνει όχι μόνο τις επίσημες εκδόσεις του ελληνικού κράτους, αλλά και ειδικές εκδόσεις ελληνικών τραπεζών και ξένων δυνάμεων στη χώρα μας.

Το έργο προσφέρει, για πρώτη φορά, την απεικόνιση των χαρτονομισμάτων όσο πιο κοντά γίνεται στην τέλεια αρχική τους κατάσταση κατά την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους, χάρη σε υπερσύγχρονη ψηφιακή επεξεργασία Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence–AI). Η απεικόνιση γίνεται σε σύγχρονες «γκραβούρες», δηλαδή λιθογραφικές αναπαραγωγές σε βαρύ χαρτί εξαιρετικής ποιότητας, με ανάγλυφη νομισματική διακόσμηση.

Πέρα από τα στοιχεία περί τα χαρτονομίσματα, στα τεύχη της συλλογής προσφέρεται σε 60 συνέχειες μια χρονολογική αφήγηση της Ιστορίας του Νεότερου Ελληνικού Κράτους σαν ένα συνοπτικό αλλά απαραίτητο ιστορικό υπόβαθρο της περιόδου.

Την Κυριακή 24.11 θα κυκλοφορήσει ο 1ος τόμος «από το Ναυαρίνο στον Καποδίστρια» και τα 2 πρώτα χαρτονομίσματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα – Έχασε τη μητέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας στον χώρο του ενδύματος, που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και της ιδιαίτερης πατρίδας του Καλαμάτας, έχασε τη μητέρα του Ευγενία

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.