Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος οδηγεί την κόρη του στην Πετρούλα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».Ο πατήρ Νικόλαος απογοητεύεται βαθιά...

Η Ιωαννίδου κατάπιε (!) το δαχτυλίδι του αρραβώνα της με τον Φρέντυ...

«Κατάπια το δαχτυλίδι των αρραβώνων μας με τον Φρέντυ...

Παρεάκι αλά… Σουηδία απόλαυσε live τη Βίσση

Ο Νίκος Καρβέλας διασκέδασε με τη σύντροφό του Ελενα...

Συγκλονίζει η Μελίνα Ασλανίδου: «Ήταν η δεύτερη εμπειρία θανάτου που είχα από...

Η Μελίνα Ασλανίδου παραχώρησε μια συνέντευξη στην Έλενα Παπαβασιλείου....

Η αναγνώστρια που τα έφτιαξε με έναν φρεσκοχωρισμένο, ο οποίος επέστρεψε για λίγο στην πρώην και τώρα θέλει να «γυρίσει στα παλιά»

Σχέση «ριμπάουντ»

Γεια σου, Σουζάρα… Τα λόγια είναι περιττά, είσαι θεότητα! Ακου να δεις τώρα εμένα τι μου συμβαίνει στα 31 μου χρόνια. Πριν από περίπου έναν χρόνο σε ένα πάρτι γενεθλίων που βρεθήκαμε μεγάλη παρέα γνώρισα έναν τύπο και όχι απλά ένα τύπο, αλλά έναν πολύ ωραίο άντρα, που, όταν μπήκε στο πάρτι, γύρισαν τα κεφάλια όλων μας για να τον δούμε καθώς περνούσε.

Αρχίζουμε να χορεύουμε με τις φίλες μου και αυτός ξεκάθαρα κοιτούσε εμένα. Αφού επιβεβαιώσαμε μεταξύ μας ότι όντως κοιτάει εμένα, άρχισα να τον κοιτάω και εγώ. Με τα πολλά και όσο περνούσε η ώρα πήρε το ποτό του και ήρθε προς εμένα για να γνωριστούμε. Μου είπε το όνομά του και αρχίσαμε να συζητάμε. Ξέρεις τώρα αυτά πώς γίνονται, ήτανε ξεκάθαρα ερωτική η προσέγγισή του. Μου είπε ότι είμαι η πιο ενδιαφέρουσα κοπέλα που βρήκε μέσα στο πάρτι κι αν δεν ήμουν εγώ, θα είχε βαρεθεί και θα είχε φύγει! Επίσης μου είπε μέσα σε όλα πως έχει χωρίσει πρόσφατα. Ανταλλάξαμε κινητά και την επόμενη μέρα μού ζήτησε να βρεθούμε για φαγητό.

Οντως βρεθήκαμε. Περάσαμε πολύ καλά, άρχισε να μου αρέσει ακόμα παραπάνω και έδειχνε έναν υπερβολικό ενθουσιασμό για μένα, αλλά εγώ, επειδή ήταν και πολύ ωραίος, είχα μια συστολή μέσα μου για το αν πρέπει να πιστέψω ή όχι ότι με γουστάρει. Να μη σ’ τα πολυλογώ, η σχέση αυτή συνεχίστηκε για περίπου έναν μήνα, βγαίναμε, είχα αρχίσει να κοιμάμαι σπίτι του, είχε έρθει κι αυτός στο δικό μου αρκετές φορές και όλα πήγαιναν καλά. Ξαφνικά μια μέρα μού έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε πως τα ξαναβρήκε με την πρώην του και θα πρέπει να διακόψουμε. Σοκαρίστηκα, ξεφτιλίστηκα… Δεν το πίστευα, δεν μου ‘χε δώσει κανένα τέτοιο δικαίωμα ότι θα ξαναγυρνούσε στην πρώην του.

Κανένα δίμηνο έμεινα κολλημένη με τη φάση, γιατί ήταν και ο τρόπος που χωρίσαμε. Εκανα διάφορα ραντεβού, ψιλομικρές σχέσεις όλον αυτόν τον χρόνο, τίποτα σπουδαίο και σημαντικό, και ξαφνικά πριν από 10 μέρες μού έρχεται ένα μήνυμά του που έγραφε «μου έλειψες». Να σου πω την αλήθεια, έπαθα ένα σοκ, δεν περίμενα να εμφανιστεί ξανά, γιατί δεν είχαμε κρατήσει καμιά επαφή από κείνο το μήνυμα. Απάντησα στο μήνυμά του με ένα απλό «τι κάνεις;». «Καλά είμαι», μου λέει, «δεν έπαψα όλον αυτόν τον χρόνο να σε σκέφτομαι και θέλω να σε δω».

Δεν μπορούσα με τίποτα να πω ένα «ναι» ή ένα «όχι» σε όλα αυτό. Συνεχίσαμε να μιλάμε τις επόμενες μέρες στα μηνύματα. Προφασιζόμουν διάφορες δουλειές, ώστε να μην τον ακυρώσω, αλλά ούτε και να του πω OK στο να συναντηθούμε. Μου είπε φυσικά ότι έχει χωρίσει από την πρώην του και ότι δεν πρόκειται ποτέ να τα ξαναβρούν, μου ζήτησε συγγνώμη για τον τρόπο που χάθηκε, αλλά… Τι γίνεται τώρα σ’ αυτή τη φάση, Σούζι, που η αλήθεια είναι ότι μου έχει αναστατώσει τη ζωή, γιατί μάλλον δεν μου πέρασε και ποτέ, και φυσικά πώς να εμπιστευτώ ξανά αυτό τον άνθρωπο; Τι γίνεται στις φάσεις αυτές, τα αφήνουμε εκεί που ήταν; Να δώσω μία ευκαιρία ακόμη;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Πω, πω, πω, βρε παιδί μου… Συνέβη και σε σένα αυτό; Εχω πολλές τέτοιες ιστορίες… Στην εποχή μας σχέσεις «ριμπάουντ» λέγονται στα αγγλικά και «πατερίτσα» λέγονται στα ελληνικά! Ετσι, για να ξέρεις πώς λέγεσαι εσύ βασικά στην περίπτωση αυτή. Δηλαδή και μόνο ακούγοντας τις έννοιες αυτές δεν πρέπει να αισθάνεσαι και πολύ καλά… Να ξέρεις πως ένας άνθρωπος σε χρησιμοποίησε, συνειδητά ή ασυνείδητα, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο! Αμα δεν είστε έτοιμοι, παιδιά, να πάτε παρακάτω και θέλετε ακόμα τον πρώην σας ή είστε στη φάση που ακόμα τον κλαίτε τον μακαρίτη ή τη μακαρίτισσα, μείνετε μόνοι σας μέχρι να σας περάσει, μην αναστατώνετε τις ζωές των άλλων.

Τώρα, αν θα δώσεις ευκαιρία; Αν στη φάση αυτή που επανεμφανίστηκε ο… Χουντίνι νιώθεις ότι έχεις έστω και λίγο πάει παρακάτω εσωτερικά, όχι, να μη δώσεις καμία ευκαιρία. Τα πράγματα και στον έρωτα Μαθηματικά είναι, απλώς δεν μας αρέσουν τα Μαθηματικά και γι’ αυτό μετά το ταμείο δεν βγαίνει. Ενας άνθρωπος που δεν σκέφτηκε καθόλου την καρδιά σου μία φορά, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα τη σκεφτεί αργότερα; Ενας άνθρωπος που τόσο σύντομα πρόδωσε την εμπιστοσύνη σου και μόνο ανθρώπινα να το δεις, σε χώρισε με «μήνυμα»! Πήγαινε παρακάτω, γνώρισε κανέναν άλλον, άλλωστε από τέτοιους ειδικά γεμάτος είναι ο τόπος! Γνώμη μουΦιλάκια!

Σούζη Στεφανίδη

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαίρη Βιδάλη: Η τελευταία φωτογραφία αγκαλιά με το γιο της και τα λόγια αγάπης

Λίγους μήνες πριν βυθιστεί στο πένθος η Μαίρη Βιδάλη...

Όσα δήλωνε η Μαίρη Βιδάλη για τον γιο της πριν τον χαμό του

Δύσκολες ώρες ζει η Μαίρη Βιδάλη από το βράδυ...

Ο φακός τσάκωσε Γεωργούλη και Σολωμού στο Κολωνάκι

Βόλτα για shopping στο Κολωνάκι έκανε η Μαρία Σολωμού...

Έντονο μυστήριο και προσμονή στη Θεσσαλονίκη για την 1η Φεβρουαρίου

Ατμόσφαιρα έντονης προσμονής και μυστηρίου έχει καλύψει τη Θεσσαλονίκη,...