Άσκηση αρπαγής μωρού από το Νοσοκομείο Λευκάδας

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε άσκηση για την αρπαγή μωρού από το Νοσοκομείο Λευκάδας, με αποτέλεσμα τα βίντεο να γίνουν viral στα social media και τους «πρωταγωνιστές» να συναγωνίζονται σε θεατρινισμό για να γίνουν πειστικοί.

Σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης, ο πατέρας μωρού το άρπαξε από τη σύζυγό του και έφυγε τρέχοντας από τη Μαιευτική Κλινική. Στο βίντεο καταγράφεται ένας άνδρας να τρέχει έχοντας στα χέρια του μια κούκλα και την ίδια ώρα νοσηλεύτριες σε κατάσταση πανικού φώναζαν «το μωρό, το μωρό». Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η προϊσταμένη της κλινικής ενεργοποιεί τον λεγόμενο «ροζ κωδικό» τηλεφωνικά. Βέβαια, είναι άγνωστο αν το τηλέφωνο θα λειτουργούσε ή δεν ήταν κατειλημμένο, αν δεν επρόκειτο για άσκηση, αλλά ήταν πραγματικές οι συνθήκες… Τηλεφωνικά κάλεσε και τους άνδρες ασφαλείας να κλείσουν τις πύλες του νοσοκομείου.

Πάντως, σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης, μέσω βομβητή κάλεσε τον υπεύθυνο ασφαλείας, τη διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας, τον διοικητή και την κοινωνική λειτουργό. Στο ίδιο βίντεο καταγράφονται οι αστυνομικοί να φτάνουν στο σημείο της απαγωγής με χαρακτηριστική… χαλαρότητα και μόνο μόλις η μητέρα του παιδιού τούς ενημέρωσε ότι της άρπαξαν το μωρό, τότε κάνουν ότι τρέχουν να το προλάβουν… Οι αστυνομικοί φέρεται ότι κατάφεραν να εντοπίσουν τον πατέρα με το μωρό και να του περάσουν χειροπέδες. Το σενάριο της άσκησης υλοποιήθηκε, καθώς ανάλογο περιστατικό έχει σημειωθεί σε νοσοκομείο.

Στο Νοσοκομείο Λευκάδας διοργανώθηκε και δεύτερη άσκηση, η οποία αφορούσε το σενάριο να έχει ξεσπάσει φωτιά στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και έφτασαν μέσα σε μόλις τέσσερα λεπτά τρία οχήματα με πέντε πυροσβέστες που απεγκλώβισαν δύο ασθενείς, εκ των οποίων ο ένας άτομο με αναπηρία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

Θανάσης Ζεκεντές: O δήμαρχος Λοκρών που τιμά την Αλίκη εκπέμπει SOS για το αύριο της ελληνικής υπαίθρου

«Η ελληνική ύπαιθρος αντιμετωπίζει ζωτικά και υπαρξιακά προβλήματα. Εχουν...

Έλενα Παπαρίζου: Τι συμβαίνει με την υγεία της τραγουδίστριας;

Η Έλενα Παπαρίζου αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να διακόψει τις εμφανίσεις της με τον Τάκη Ζαχαράτο στο NOX.