Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Χωρίζουν (;) Σίλβιο και Φραντσέσκα

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και η «καυτή» 29χρονη Ναπολιτάνα, δεν έκαναν μαζί Χριστούγεννα φουντώνοντας τη φημολογία για το οριστικό «αντίο»

Κοντά στο «αντίο» φέρονται να βρίσκονται ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η Φραντσέσκα Πασκάλε, αν και ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας διαψεύδει τις σχετικές πληροφορίες κάνοντας λόγο για «προϊόντα φαντασίας».
Αν και είναι ελάχιστοι εκείνοι που ξέρουν ποια πραγματικά είναι η αλήθεια, μάλλον κάτι τρέχει, αφού αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο διασημότερος «αρραβώνας» στην Ιταλία φέρεται να περνά δύσκολη φάση. Τις νέες εξελίξεις φέρνει στο φως δημοσίευμα της εφημερίδας «La Stampa», που υποστηρίζει πως το ζευγάρι πέρασε χωριστά τα Χριστούγεννα, με τον Μπερλουσκόνι στη βίλα του στο Αρκορε, παρέα με τα παιδιά του, και την Πασκάλε σε διαμέρισμα που της έχει αγοράσει στη Μαδρίτη, παρέα με Ισπανίδα δημοσιογράφο που είναι φίλη της.

Σύμφωνα πάντα με την ιταλική εφημερίδα, η 29χρονη Ναπολιτάνα βρίσκεται στην ισπανική πρωτεύουσα, όπου θα παραμείνει καιρό προκειμένου να μάθει ξένες γλώσσες. Το γεγονός ότι έχει παρέα τη φίλη της φέρνει στο μυαλό τις αποκαλύψεις της Βουλγάρας ηθοποιού Μισέλ Μπόνεφ πριν από καιρό, η οποία είχε ισχυριστεί ότι η Πασκάλε είναι ομοφυλόφιλη. Βέβαια η σέξι Ναπολιτάνα είχε σπεύσει τότε να κάνει μηνύσεις.

Ο Μπερλουσκόνι διαψεύδει το δημοσίευμα θυμίζοντας πως και τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να απολαμβάνουν σεβασμού της ιδιωτικής τους ζωής. Ατομα από το περιβάλλον του όμως, τα οποία επικαλείται η ιταλική εφημερίδα, λένε ότι αποφάσισε να αποδώσει την «ελευθερία» της στην Πασκάλε, ώστε εκείνη να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της και να χαρεί τα νιάτα της. Εύχεται, όπως λένε οι πληροφορίες, η 29χρονη κοπέλα να πάει καλά στις σπουδές της, να είναι ευτυχής και να απολαμβάνει τις χαρές της ηλικίας της, αφού εκείνος δεν μπορεί να την παντρευτεί.

Επίσης δηλώνει ότι θα είναι πάντα ευγνώμων στο κορίτσι αυτό που στάθηκε δίπλα του στις δύσκολες στιγμές. «Σε όλες τις περιπτώσεις, στα τελευταία οδυνηρά χρόνια που βίωσα την απομάκρυνσή μου από την πολιτική, το διαζύγιο, το σκάνδαλο των “γευμάτων”, η Φραντσέσκα έμεινε πιστή κοντά μου» είχε εκμυστηρευτεί σε παλαιότερη συνέντευξή του στο «Vanity Fair».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...