Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου, 2026

Παύλος Ορκόπουλος: «Στα εγγόνια μου αρέσει πολύ “Το Σόι Σου”»

Ο Παύλος Ορκόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης και μίλησε για τη σειρά «Το σόι σου».

Δεύτερη ευκαιρία στην Έλλη Κοκκίνου ο ΑΝΤ1 για το «Don’t Forget The...

Η Ελλη Κοκκίνου είναι η αγαπημένη σταρ του ΑΝΤ1! Ενώ το κανάλι του Αμαρουσίου δεν έδωσε στην παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη δεύτερη ευκαιρία, αλλά ούτε και στη δημοσιογράφο Αννα Λιβαθυνού, στην Ελλη Κοκκίνου δείχνει ένα άλλο πρόσωπο,

Αναστάσιος Ροϊλός: «Από την πρώτη στιγμή είχαμε τρομερή χημεία με τον μικρό...

Τα «Τρία Μπαμπαδάκια», ο Νίκος, ο Δημήτρης κι ο Ηρακλής, πρωταγωνιστούν στη νέα οικογενειακή σειρά «Μπαμπά, σ’ αγαπώ», που έρχεται σύντομα στον Alpha.

Κριθαρότο μανιταριών με κάστανο από τη Γωγώ Δελογιάννη

Κριθαρότο μανιταριών με κάστανο έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής...

Το icy make up είναι το απόλυτο trend για τις παγωμένες νύχτες των Χριστουγέννων

«Βασίλισσα του χιονιού»

Εάν ακόμα δεν έχεις αποφασίσει όσον αφορά το μακιγιάζ που θα κάνεις στις γιορτινές σου εμφανίσεις, σου έχω την απόλυτη πρόταση: Το icy make up είναι αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Πρόκειται για μια τάση που έχει κατακτήσει το TikTok και έχει γίνει must γι’ αυτήν την εορταστική περίοδο. Οπως είναι και το όνομα αυτού του μακιγιάζ, το εφέ του πρέπει να είναι όπως οι παγωμένες μέρες και νύχτες που διανύουμε.

  • Από τη Σούζη Στεφανίδη

Οι λευκές, οι γκρι και οι ουδέτερες σκιές ματιών με glitter και στρας θα σου δώσουν το τέλειο «παγωμένο» αποτέλεσμα, που κάνει τα μάτια να ακτινοβολούν και να φαίνονται σαν να είναι ελαφρώς «χιονισμένα». Το icy make up επικεντρώνεται σε όλες τις ψυχρές αποχρώσεις, που φωτίζουν το πρόσωπο και δημιουργούν μία αίσθηση φρεσκάδας και λάμψης. Το βασικό στοιχείο αυτού του μακιγιάζ είναι οι λευκές, γκρι και ουδέτερες σκιές ματιών με glitter και στρας, που προσφέρουν το τέλειο «παγωμένο» αποτέλεσμα, το οποίο κάνει τα μάτια να ακτινοβολούν και σε αναδεικνύει σε «βασίλισσα του χιονιού».

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ ματιών δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με τα ροδαλά ζυγωματικά και δίνει την αίσθηση ότι μόλις βγήκες από τη ζεστασιά του σπιτιού σου έξω, στο κρύο. Αυτή η αντίθεση δημιουργεί μία πολύ ιδιαίτερη ισορροπία, που κολακεύει και γλυκαίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Για τα χείλη η τάση προτιμά ουδέτερες, nude αποχρώσεις και full glossy, που δεν επισκιάζουν το υπόλοιπο μακιγιάζ, αλλά προσφέρουν διακριτικότητα, ενώ για τα ζυγωματικά απαλό pink ή ροδακινί ρουζ και σαμπανιζέ highlighter για extra frozen εφέ.

Αυτό το μακιγιάζ είναι ιδανικό για τις γιορτές, αφού μπορεί να αναδείξει κάθε festive look με τη λάμψη του, ενώ παραμένει κομψό και σύγχρονο. Το icy make up είναι η τέλεια επιλογή για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, όπως είναι το κλασικό κόκκινο κραγιόν και το cat eye look, δημιουργώντας ένα πιο τολμηρό, αλλά εξίσου εντυπωσιακό μακιγιάζ. Παρακάτω θα βρεις τα holy grail προϊόντα που θα χρειαστείς για να τελειοποιήσεις το icy make up και να γίνεις η frozen queen του πάρτι!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τέλος η Άννα Λιβαθυνού από το «Καλημέρα Ελλάδα» – Ξέσπασε σε κλάματα όταν της ανακοινώθηκε

Η Άννα Λιβαθυνού αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» καθώς την Παρασκευή είναι η τελευταία της ημέρα.

Συνελήφθη ηθοποιός για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών – Ράκος η σύζυγός του και πρωταγωνίστρια

Ο ηθοποιός μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου με χειροπέδες και χαμογέλασε καθώς χαιρετούσε τον δικηγόρο του με την επί 12 χρόνια σύζυγό του, η οποία καθόταν μπροστά περιτριγυρισμένη από φίλους και συγγενείς.

Η «Espresso» βρήκε την αληθινή «Όλγα» του «Ριφιφί»

Δεν ήταν μόνο η ληστεία, το «ριφιφί του αιώνα» όπως χαρακτηρίστηκε. Στη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια κρύβεται και μια δεύτερη αληθινή ιστορία που σοκάρει - μια υπόθεση που η «Espresso» φέρνει σήμερα εκ νέου στο φως μέσα από τα μάτια της Γεωργίας

Άφησε για λίγο τα παιδιά της και πήγε να διασκεδάσει στον Ρέμο με σέξι εμφάνιση

Άφησε για λίγο τις οικογενειακές υποχρεώσεις καθώς έχει τρία παιδιά από τον γάμο της.

Ο γιος πετυχημένης Ελληνίδας τραγουδίστριας σε ρόλο μοντέλου

Αν θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας ή απλά έκανε φωτογράφηση επειδή του αρέσει αυτό δεν το γνωρίζουμε.

Γολγοθάς δίχως τέλος για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ο δύσκολος δρόμος της αποκατάστασης για την Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζεται, με κάθε νέο ταξίδι στο Λονδίνο να αποτελεί ακόμα μία σωματική και ψυχική δοκιμασία.

Μουτσινάς σε Καινούργιου: «Σταμάτα λίγο, πρέπει να σε αναγνωρίζει το μωρό, μη βλέπει κάθε 15 μέρες άλλη μάνα»

Ο Νίκος Μουτσινάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το...

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Σε αυτό το σπίτι ζει με τον γιο της η πρώην σύζυγος του Μπισμπίκη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη είναι η πρώην σύζυγος του Βασίλη...