Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος οδηγεί την κόρη του στην Πετρούλα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».Ο πατήρ Νικόλαος απογοητεύεται βαθιά...

Η Ιωαννίδου κατάπιε (!) το δαχτυλίδι του αρραβώνα της με τον Φρέντυ...

«Κατάπια το δαχτυλίδι των αρραβώνων μας με τον Φρέντυ...

Παρεάκι αλά… Σουηδία απόλαυσε live τη Βίσση

Ο Νίκος Καρβέλας διασκέδασε με τη σύντροφό του Ελενα...

Συγκλονίζει η Μελίνα Ασλανίδου: «Ήταν η δεύτερη εμπειρία θανάτου που είχα από...

Η Μελίνα Ασλανίδου παραχώρησε μια συνέντευξη στην Έλενα Παπαβασιλείου....

Άφαντος από τις 30 Δεκεμβρίου ο 39χρονος γιος της εισαγγελέως των Τεμπών Σοφίας Αποστολάκη

θρίλερ!

Θρίλερ είναι σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα στη Λάρισα με την εξαφάνιση του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, γιου της εισαγγελέως που χειρίζεται την υπόθεση της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, καθώς και άλλες σοβαρές υποθέσεις, αλλά και ανιψιού πρόσφατα παραιτηθέντος βουλευτή του κόμματος ΝΙΚΗ. Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές από την περασμένη Δευτέρα, όταν χάθηκαν τα ίχνη του 39χρονου, ο οποίος εργάζεται σε σχολείο παιδιών με ειδικές ανάγκες στην Καστοριά, αλλά τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων έμενε στο σπίτι των γονιών του στη Λάρισα.

Βασίλης Καλογήρου

Ο αγνοούμενος είχε βγει βόλτα το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας από το σπίτι πεζός. Το αυτοκίνητό του βρέθηκε σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση από το σπίτι. Από εκείνη την ώρα εξαφανίστηκαν τα ίχνη του. Σύμφωνα με το Silver Alert που δημοσιεύτηκε, έχει καστανά μαλλιά με φαλάκρα κορυφής, πράσινα μάτια, ύψος 1,79 μ. και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε σκούρο μπουφάν, τύπου παρκά, σκουρόχρωμη μπλούζα, μπλε τζιν παντελόνι, μαύρα αθλητικά παπούτσια και γυαλιά μυωπίας χρώματος θαλασσί με κοκάλινο σκελετό. Οι γονείς του ανησύχησαν, καθώς δεν επέστρεψε έπειτα από ώρες. Αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές και άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Η Σοφία Αποστολάκη

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας, που ερεύνησαν την περιοχή, βρήκαν το τελευταίο στίγμα του από κάμερες ασφαλείας σε κοντινή απόσταση από τον Πηνειό ποταμό. Για τον λόγο αυτό ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και από προχθές άρχισαν έρευνες στο ποτάμι από κλιμάκιο της ΕΜΑΚ. Στην επιχείρηση συμμετείχαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, οι άνδρες της 8ης ΕΜΑΚ με τη συνδρομή και της 7ης ΕΜΑΚ και έναν ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, ένα όχημα του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού, δύτες με μία σωστική λέμβο και δύο drones. Από χθες στις έρευνες συμμετέχει και κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Θεσσαλονίκης, καθώς μητέρα του είναι η εισαγγελέας Εφετών Λάρισας Σοφία Αποστολάκη, που χειρίζεται την υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών καθώς και άλλες σοβαρές ποινικές υποθέσεις. Εξάλλου, θείος του είναι ο έως πρόσφατα βουλευτής Επικρατείας του κόμματος ΝΙΚΗ, Γιώργος Αποστολάκης, συνταξιούχος ανώτατος δικαστικός. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 39χρονος δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ούτε έχει ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαίρη Βιδάλη: Η τελευταία φωτογραφία αγκαλιά με το γιο της και τα λόγια αγάπης

Λίγους μήνες πριν βυθιστεί στο πένθος η Μαίρη Βιδάλη...

Ο φακός τσάκωσε Γεωργούλη και Σολωμού στο Κολωνάκι

Βόλτα για shopping στο Κολωνάκι έκανε η Μαρία Σολωμού...

Όσα δήλωνε η Μαίρη Βιδάλη για τον γιο της πριν τον χαμό του

Δύσκολες ώρες ζει η Μαίρη Βιδάλη από το βράδυ...

«Εκλεισε» το Κολωνάκι για την οικογένεια Μητσοτάκη

Είναι γνωστό ότι η οικογένεια Μητσοτάκη αγαπάει το Κολωνάκι...

Και τι θα τρώμε τώρα;

Με το... αριστερό μπήκε ο νέος χρόνος για τον...

Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Βιδάλη: Πέθανε ο γιος της ηθοποιού

Βαρύ πένθος για τη γνωστή ηθοποιό καθώς όπως γνωστοποίησε...