Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Πιο καλή θα είναι μαζί σας η τύχη από εδώ και στο εξής. Η εύνοια σε όλο της το μεγαλείο και σε όλους τους τομείς.

ΚΡΙΟΣ: Πιο καλή θα είναι μαζί σας η τύχη από εδώ και στο εξής. Η εύνοια σε όλο της το μεγαλείο και σε όλους τους τομείς. Κάντε μια καινούργια αρχή, αφιερώνοντας πιο πολύ χρόνο στον εαυτό σας και χτίστε τη ζωή σας πάνω σε βάσεις που στηρίζονται στην καθαρή γνώση της βαθύτερης αλήθειας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακολουθήστε έξυπνες στρατηγικές και δεν θα βγείτε χαμένοι. Για να δράσετε δυναμικά στον επαγγελματικό χώρο σας, περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες. Προβείτε σε συζητήσεις που είναι απαραίτητες για τα καινούργια σας σχέδια. Δεχτείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρει ένας πολύ καλός συνεργάτης σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπερασπιστείτε κάποιο φίλο σας που τον έχουν παρεξηγήσει άδικα. Αρπάξτε τώρα τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν στον επαγγελματικό χώρο σας. Δεν υπάρχει λόγος να απογοητευτείτε, αφού ακόμα και έτσι δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες ούτε αυτό θα διαρκέσει για πάντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναδιοργανωθείτε και μην το βάλετε κάτω, γιατί τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα. Θα προκληθεί καθυστέρηση στα προγραμματισμένα σχέδια που έχετε κάνει με τον σύντροφό σας και θα υπάρξει το ενδεχόμενο να μπλοκάρει η συναισθηματική σας ζωή χωρίς λόγο.

ΛΕΩΝ: Πάρτε την πρωτοβουλία να οργανώσετε μια έκπληξη στον σύντροφό σας. Αποτραβηχτείτε για λίγο από την ενεργό δράση και βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε. Φτιάξτε το κέφι σας ευρισκόμενοι με φίλους με τους οποίους έχετε κοινούς στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε ικανοποίηση στις συναναστροφές με τους φίλους σας. Με τη στάση σας πετυχαίνετε νέες ισορροπίες στη σχέση που σας ενδιαφέρει. Τις απόψεις που έχετε να τις πείτε με τόλμη και αποφασιστικότητα για να μπορέσετε να πείσετε. Μην επιτρέψετε στους άλλους να παρεμβαίνουν στην προσωπική ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Διορθώστε ό,τι δεν σας εκφράζει και δεν σας ικανοποιεί στον επαγγελματικό σας τομέα. Η υπευθυνότητα και η σοβαρότητα που δείχνετε θα εκτιμηθεί από τους ανωτέρους σας. Επεξεργαστείτε τα δεδομένα που έχετε προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφοσιωθείτε σε μια καινούργια δημιουργική ενασχόληση, που θα σας βγάλει από κάποιο αδιέξοδο. Μη διαλαλείτε τις επαγγελματικές σας επιτυχίες προτού υπάρξουν εξελίξεις. Αλλάξτε συνήθειες που σας απομακρύνουν από αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκφραστείτε ελεύθερα προς τον σύντροφό σας, ενώ θα είναι διάχυτος ο ερωτισμός σας. Απαιτήστε αυτά που πρέπει και θέλετε στον έρωτα και αναζητήστε ισορροπίες στη ζωή σας. Αναδιοργανωθείτε και αγγίξτε την ευτυχία, για να ικανοποιηθούν όλες οι φαντασιώσεις και οι προσδοκίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι πολύ πιθανό για κάποιους από εσάς να ξαναγεννηθεί ένας έρωτας που πιστεύατε ότι έχει τελειώσει. Επικοινωνήστε με τον σύντροφό σας σε αρμονικό περιβάλλον, χωρίς τις εντάσεις που υπήρχαν τον τελευταίο καιρό. Θα έρθουν καλύτερες μέρες και ακόμα καλύτερες νύχτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε το επόμενο βήμα και επισημοποιήστε τη σχέση σας. Ηρθε ο καιρός να λάμψετε, να αναδειχθείτε, να βελτιώσετε τη δημόσια εικόνα σας και σχέσεις σας. Εξάλλου είναι απαραίτητο να κάνετε κάτι ουσιαστικό για τον έρωτα που σας χτυπά την πόρτα.

ΙΧΘΥΕΣ: Δώστε και πάρτε αγάπη, χωρίς να κάνετε υποχωρήσεις και χωρίς να προδίδετε τον εαυτό σας. Οσοι είστε μόνοι, μη χάσετε την ευκαιρία να κυκλοφορήσετε και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, για να βελτιώσετε τη διάθεσή σας και να γίνετε πιο ερωτικοί και σέξι. 

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...