Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, 2026

Στα σκαλιά της Επιδαύρου

Το Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου μπαίνει στην 71η χρονιά...

Το «δράμα» του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στον Alpha

Ο αγαπημένος μας Ηλίας, από την κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ο σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου μας Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ξαναχτυπά στη μικρή οθόνη, αλλά αυτή τη φορά με δραματική σειρά, την τηλεοπτική σεζόν 2026-2027 στον Alpha.

Ποιες είναι οι παραγωγές που πήραν το πράσινο φως για τον Οκτώβριο...

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει ο θυμόσοφος λαός και όχι τυχαία. Μπορεί να είμαστε ακόμα στον Φεβρουάριο, αλλά οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ήδη αρχίσει τα μαγειρέματα για τον Σεπτέμβριο και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Κανάκης και ΑΝΤ1 έχουν έτοιμο το «Vinyλιο» για τη βραδινή ζώνη

Ο ΑΝΤ1 απαντά στον ανταγωνισμό με τον Αντώνη Κανάκη και την εναλλακτική εκπομπή «Vinyλιο» στη βραδινή ζώνη! 

Έγκλημα στο Δαφνί: Ασθενής με ήδη έναν φόνο στην πλάτη του έσφαξε με γυαλί 44χρονη τρόφιμο!

Τον έψαχναν για ώρες μέχρι να τον συλλάβουν

Σκηνές ταινίας τρόμου εκτυλίχθηκαν χθες τα ξημερώματα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο «Δαφνί» όπου ένας 47χρονος ασθενής μαχαίρωσε και σκότωσε με ένα κομμάτι γυαλί μία 44χρονη γυναίκα που είχε μπει στο θεραπευτήριο λίγες ώρες νωρίτερα, με τον δράστη να δραπετεύει ανενόχλητος.

Το… Ψυχώ εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα, όταν σκότωσε την ασθενή, νομίζοντας πως είναι η 63χρονη που είχε σκοτώσει στις 31 Αυγούστου 2023 στο ψυχιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Κέρκυρας καρφώνοντας τη με ένα στιλό και ένα αυτοσχέδιο πιρούνι 12 φορές στον λαιμό και στο πρόσωπο, βγάζοντάς της τα μάτια! Ο δράστης, που πάσχει από διπολική διαταραχή και ψύχωση, νοσηλευόταν στο Δαφνί από τον Νοέμβριο του 2024 έπειτα από απόφαση των δικαστικών Αρχών που του αναγνώρισαν το ακαταλόγιστο. Η άτυχη 44χρονη τοξικοεξαρτημένη είχε εισαχθεί μόλις λίγες ώρες νωρίτερα για χρήση ουσιών.

Ο 47χρονος έσπασε ένα τζάμι και έσφαξε τη γυναίκα. «Με τα αίματα ο 47χρονος ασθενής πήγε στους νοσηλευτές, τους είπε ότι έσφαξε τη γυναίκα, μάλιστα την προσομοίασε με μια ασθενή που είχε σκοτώσει με φρικιαστικό τρόπο, βγάζοντάς της τα μάτια, στο ψυχιατρικό τμήμα του ΓΝ Κέρκυρας. Και μετά διέφυγε από το τμήμα» διηγήθηκε χθες ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλης Γιαννάκος, περιγράφοντας τι είπε ο μανιακός δολοφόνος στους συναδέλφους του λίγο μετά το έγκλημα.

Οπως εξήγησε, οι νοσηλευτές φοβήθηκαν και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν. Το νοσηλευτικό προσωπικό προσπάθησε να σώσει τη 44χρονη, αλλά ξεψύχησε. Ο 47χρονος άνοιξε την πόρτα και απέδρασε ανενόχλητος από το θεραπευτήριο. Από εκείνη την ώρα σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία για να εντοπιστεί και να συλληφθεί έπειτα από 14 ώρες, χθες το απόγευμα, από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Διατάχθηκε ΕΔΕ

Από τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια διατάχθηκε η διενέργεια κατεπείγουσας Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η δολοφονία και αν τηρούνταν τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, καθώς ο δράστης είχε σκοτώσει πάλι άλλη ασθενή σε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα… Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει πως δεν γίνεται να είναι στο ίδιο κέντρο άνθρωποι που έχουν επιδείξει εγκληματική συμπεριφορά με τροφίμους που νοσηλεύονται. Πρέπει να φτιαχτεί ειδικό παράρτημα για αυτούς τους ανθρώπους.

Το τμήμα είχε τριανταπέντε ασθενείς και δύο νοσηλευτές, χωρίς ιδιαίτερη φύλαξη και γιατρούς. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθήνας – Δαφνί Θωμάς Δημουλάς πρόσθεσε χθες με δηλώσεις του: «Δεν είμαστε ούτε κρατητήριο ούτε φυλακή, αλλά κλινική. Δεν υπάρχει επαρκές νοσηλευτικό προσωπικό, και οι περισσότεροι εργαζόμενοι είναι 60 ετών και άνω, με 1-2 άτομα σε κάθε βάρδια. Αρα από τη μία έχουμε υποστελέχωση προσωπικού, και από την άλλη περισσότερους ασθενείς απ’ ό,τι προβλέπεται. Είμαστε μία αποθήκη ψυχών δυστυχώς. Δεν υπάρχει ψυχολόγος, άρα ποιος θα παρακολουθήσει αυτόν τον άνθρωπο;»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Στο σφυρί η βίλα του «Mr Sea Satin»

Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μυκονιάτης...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.