Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

«Ο Γεράσιμος αντέχει γιατί τον σκεπάζει η Παναγία»

Ο πατέρας του Γεράσιμου μιλάει για τον τιτάνιο αγώνα του παιδιού του, που, αν και βγήκε ζωντανό από τα Τέμπη, παραμένει ακόμα σε κώμα

Τον δικό τους γολγοθά ζουν εδώ και δύο χρόνια οι γονείς του Γεράσιμου Ιάσωνα Γεωργιάδη, ο οποίος βγήκε ζωντανός από το δεύτερο βαγόνι της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας, αλλά παραμένει από τότε σε κώμα.

«Εχω την ευλογία από τον Κύριο να είμαι σε αυτή τη ζωή, ο πατέρας αυτού του παιδιού. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι τον σκεπάζει η Παναγία, γι’ αυτό και αντέχει. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το μεγάλο δώρο των προσευχών σας» δήλωσε χθες στον ΑΝΤ1 ο Διονύσης Γεωργιάδης, πατέρας του Γεράσιμου, ο οποίος επέστρεψε το απόγευμα της Τρίτης με ιπτάμενη μονάδα εντατικής θεραπείας στη Λάρισα ύστερα από πολύμηνη θεραπεία σε κλινική στο Μιλάνο και σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Βοστόνη των ΗΠΑ. Στο ειδικό θεραπευτήριο της Λάρισας, όπου νοσηλεύεται πλέον, έχει εγκατασταθεί ένα υψηλής τεχνολογίας κρεβάτι, ώστε να υποβάλλεται σε ειδικές θεραπείες, με τη βοήθεια τεχνικών μέσων.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Γεράσιμου, Οθωνας Παπαδόπουλος, διευκρίνισε χθες σε δηλώσεις του ότι ο 22χρονος φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης δεν βρισκόταν στο πρώτο βαγόνι, όπως λανθασμένα αναφέρεται, αλλά στο δεύτερο κατά σειρά βαγόνι. «Κακώς έχει ειπωθεί ότι ο Γεράσιμος βρισκόταν στο πρώτο βαγόνι. Από αυτό δεν υπήρξε κανένας διασωθείς. Οσοι επέβαιναν έχασαν τη ζωή τους είτε εξαιτίας της σύγκρουσης είτε της έκρηξης ή της φωτιάς που ακολούθησε. Ο Γεράσιμος βρισκόταν στο δεύτερο βαγόνι με άλλα παιδιά, ακριβώς μετά το κυλικείο, στο Β2, στο τελευταίο κουπέ. Μόνο δύο από τα παιδιά έχουν διασωθεί, ο Γεράσιμος και μια κοπέλα. Από τη σύγκρουση εκτινάχτηκε και βρέθηκε σε κατάσταση απομακρυσμένη χωρίς να έχει εξωτερικά κανένα τραύμα, αλλά με σοβαρά τραύματα στον εγκέφαλο» επισήμανε ο κ. Παπαδόπουλος.


Σχολιάζοντας την κατάσταση της υγείας του ο δικηγόρος ανέφερε πως «η κατάσταση της υγείας του Γεράσιμου είναι σταθερή και αμετάβλητη αυτά τα δύο χρόνια που έχει νοσηλευτεί σε διάφορα σημεία του κόσμου. Οι γιατροί του είναι επιφυλακτικοί και η οικογένειά του έχει πάντα την ελπίδα ότι θα υπάρξει κάποια βελτίωση, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο».

Πάντως, απέφυγε να αναφερθεί λεπτομερώς στην κατάσταση της υγείας του, καθώς πρόκειται για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, ενώ αρκέστηκε να πει ότι «ο Γεράσιμος έχει χαμηλό επίπεδο συνείδησης». Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος φοιτητής, που κατάγεται από τον Βόλο, είχε επιβιβαστεί στο μοιραίο τρένο από τη Λάρισα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζε μηχανολόγος μηχανικός. Αμέσως μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο του βαγονιού που επέβαινε και γλίτωσε την έκρηξη και τη φωτιά που ακολούθησαν. Ομως, η πτώση προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι του.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα