Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

«Καλύτερα να είχα καεί κι εγώ μαζί τους»

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο Ουκρανός οδηγός της νταλίκας που «θέρισε» το ζευγάρι στα διόδια Πολυμύλου, στην Εγνατία Οδό

Συντετριμμένος εμφανίστηκε στην απολογία του ο Ουκρανός οδηγός της νταλίκας, η οποία προκάλεσε το θανατηφόρο δυστύχημα με τους δύο νεκρούς στα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης στην Εγνατία Οδό, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι θα προτιμούσε να είχε καεί μαζί με το άτυχο ζευγάρι που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του!

«Καλύτερα να είχα καεί κι εγώ μαζί τους» είπε χαρακτηριστικά, προτού κριθεί προσωρινά κρατούμενος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Στη μαραθώνια απολογία του, που διήρκεσε περισσότερες από πέντε ώρες, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι το e-pass στα διόδια δεν λειτουργούσε και αρνήθηκε ότι παραβίασε το όριο ταχύτητας. Ο συνήγορος του 38χρονου Λάζαρος Κομπουλίδης από την πλευρά του δήλωσε ότι ζητήθηκε και κατατέθηκε το ανακτηθέν βίντεο της Εγνατίας Οδού που δείχνει τι ακριβώς συνέβη πριν από το δυστύχημα.

«Είναι τέτοια η πεποίθησή μας για το συμβάν, που ζητήσαμε εμείς να κατατεθεί τώρα το συγκεκριμένο υλικό στη δικογραφία» τόνισε, συμπληρώνοντας ότι ο εντολέας του, ο οποίος είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών, ζήτησε «συγγνώμη» από την οικογένεια του ηλικιωμένου ζευγαριού Ελλήνων, που είχε έρθει στην Ελλάδα από την Ελβετία όπου διέμενε για τις διακοπές του Πάσχα, καθώς και από εκείνες των τραυματιών. Μίλησε, δε, για στοιχεία που ανατρέπουν τη θεωρία του ανθρώπινου λάθους, καθώς, κατά τα λεγόμενά του, φαίνεται ότι το e-pass δεν λειτουργούσε, σε μια χρονική περίοδο που οι μπάρες έπρεπε να είναι ανοιχτές.

«Yπάρχει ήδη, από την ιδιοκτήτρια εταιρία του φορτηγού, ιχνηλάτηση του φορτηγού καθ’ όλη τη διαδρομή, που δείχνει και αποδεικνύει με πιστοποιημένο πρόγραμμα λογισμικού ότι ο οδηγός δεν παρενέβη το όριο ταχύτητας σε κανένα σημείο της πορείας του από τη Σόφια μέχρι το σημείο του δυστυχήματος» εξήγησε ο κ. Κομπουλίδης, προσθέτοντας ότι, εξαιτίας της μη λειτουργίας του e-pass, τα οχήματα έκαναν όπισθεν στον αυτοκινητόδρομο. Ακόμα ισχυρίστηκε ότι η νταλίκα κινούνταν με 51 χιλιόμετρα, μόλις ένα λεπτό πριν από το φονικό τροχαίο, με το όριο ταχύτητας στο σημείο να είναι τα 60 χιλιόμετρα, καταλήγοντας ότι ο εντολέας του δεν θα μπορούσε να κινηθεί με μεγαλύτερη ταχύτητα εξαιτίας της ομίχλης.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα