Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Νίκος Βισκαδουράκης: «Ο καθρέφτης του κ. Χάιντ» τελευταία μέρα της έκθεσης στη...

Η Roma Gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Νίκου...

ΠΟΙΗΣΗ και ΧΡΩΜΑ από τον Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο στο χώρο τέχνης Αγκάθι -Καρτάλος

Μια συνεργασία -έκπληξη επιφύλαξαν για το φιλότεχνο κοινό ο...

Αποθέωση του κοινού στους πρωταγωνιστές της παράστασης «Το 5ο βήμα»

Σχεδόν για δέκα λεπτά χειροκροτούσε το κοινό, προχθές το...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Τρόμος πάλι στα β. προάστια

Κακοποιοί μπήκαν στο σπίτι της Χριστίνας Λαναρά, έδεσαν εκείνην και την οικιακή βοηθό και άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα

Αντιμέτωπη με την ομάδα των κακοποιών που εισέβαλαν την περασμένη εβδομάδα στη μονοκατοικία ενός ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρίας στο Παλαιό Ψυχικό φαίνεται πως βρέθηκε χθες τα ξημερώματα στο σπίτι της, επίσης στα βόρεια προάστια, η Χριστίνα Λαναρά, πρώτη σύζυγος του αείμνηστου μεγαλοδικηγόρου Τρύφωνα Κουταλίδη («έφυγε» το 2012) και γόνος της γνωστής οικογένειας βιομηχάνων Λαναρά. Η περιγραφή των τριών κουκουλοφόρων που εισέβαλαν στη μονοκατοικία της στην περιοχή της Φιλοθέης ταιριάζει με αυτή των ληστών που άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα από το σπίτι του κατασκευαστή και γρονθοκόπησαν την αλλοδαπή οικιακή βοηθό.

Ολα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 2.00 τα ξημερώματα, όταν η 81χρονη Χριστίνα Λαναρά ειδοποιήθηκε από την εταιρία σεκιούριτι που καλύπτει τη μονοκατοικία της στην οδό Παύλου Μελά ότι έχει ηχήσει ο συναγερμός του σπιτιού της. Η ίδια όμως δεν διαπίστωσε κάποια περίεργη κίνηση, ούτε στην αυλή, ούτε στο εσωτερικό του σπιτιού, με αποτέλεσμα να κλείσει τον συναγερμό και να επιστρέψει στο κρεβάτι της.

Ομως, τρεις μαυροφορεμένοι άνδρες που είχαν παραβιάσει νωρίτερα μια ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, πιθανότατα με λοστό, βρίσκονταν ήδη στο εσωτερικό του σπιτιού, χωρίς ωστόσο να γίνουν αντιληπτοί από την 81χρονη και την Ουκρανή οικιακή βοηθό της! Ετσι, ενώ η ηλικιωμένη συνέχισε ανυποψίαστη τον ύπνο της, οι δύο από τους κουκουλοφόρους μπήκαν στο υπνοδωμάτιο και την ξύπνησαν απότομα! Μόλις συνήλθε από τη δυσάρεστη έκπληξη, η Χριστίνα Λαναρά κατάλαβε πως ο συναγερμός της μονοκατοικίας δεν είχε χτυπήσει από βλάβη, αλλά επειδή τα φωτοκύτταρα είχαν εντοπίσει τις κινήσεις των τριών κουκουλοφόρων εισβολέων που την ακινητοποίησαν και τη διέταξαν να μην τολμήσει να μιλήσει, απειλώντας τη με κάποιο αντικείμενο που ίδια νομίζει ότι ήταν πιστόλι. Παρ’ όλα αυτά, ανέκτησε την ψυχραιμία της και μάλιστα φέρεται ότι άνοιξε διάλογο με τους ληστές της.

«Γιατί, παιδί μου, κάνεις αυτή τη δουλειά; Την ψυχή σου δεν την σκέφτεσαι;» ρώτησε η ηλικιωμένη έναν από τους ληστές που φαινόταν ο πιο νεαρός από τα μέλη της συμμορίας. Εκείνος της απάντησε ορθά κοφτά: «Ασε μας τώρα με την ψυχή μου… Τα λεφτά θέλουμε». Ενώ ο ένας από τους κακοποιούς κρατούσε τσίλιες στην αυλή της μονοκατοικίας, οι άλλοι δύο συνεργοί του οδήγησαν την 81χρονη και την αλλοδαπή οικιακή βοηθό στο σαλόνι, όπου τις έδεσαν σε έναν καναπέ, χωρίς όμως να σφίξουν πολύ τα σχοινιά και τους ζήτησαν να τους αποκαλύψουν πού υπήρχαν χρήματα. Η κυρία Λαναρά τους υπέδειξε πού είχε το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε το ποσό των 1.000 ευρώ, αλλά και την κοσμηματοθήκη της, με αποτέλεσμα οι κουκουλοφόροι να αρπάξουν και τα μετρητά και τα κοσμήματα και να φύγουν από τη μονοκατοικία.

Θεοδόσης Π. Πάνου

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...




Μποζουκια Αθηνα