Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ο «Τιτανικός» της Λαμποργκίνι των influencers

Γιοτ αξίας 4.000.000 ευρώ βυθίστηκε ανοιχτά του Μαϊάμι, έχοντας πάνω του τριάντα καλλονές

Τι κι αν ήταν αυτές που «βύθισαν» ανοιχτά του Μαϊάμι πανάκριβο γιοτ της Lamborghini; Τριάντα influencers , μεταξύ των οποίων μία πρώην υποψήφια για Μις Αμερική, συνέχισαν να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους πάνω στον βυθιζόμενο μικρό «Τιτανικό», χωρίς να σταματήσουν λεπτό να βγάζουν selfies.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Οι τριάντα καλλονές φαίνεται ότι διοργάνωσαν πάρτι το απόγευμα του Σαββάτου ανοιχτά του Μαϊάμι Μπιτς, με αφορμή τον αγώνα της Formula 1 στο Μαϊάμι. Ανέβηκαν σε γιοτ Lamborghini Tecnomar αξίας 4.000.000 ευρώ φορώντας οι περισσότερες μικροσκοπικά μπικίνι και ξανοίχτηκαν στον Ατλαντικό Ωκεανό χωρίς να ενδιαφέρονται για το γεγονός ότι το σκάφος είναι κατασκευασμένο για να μεταφέρει μόνο πέντε επιβάτες.

Ενώ διασκέδαζαν πάνω στο σκάφος βγάζοντας selfies και πίνοντας πανάκριβα ποτά, με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας το σκάφος δεν άντεξε το υπερβολικό βάρος των επιβατριών, πήρε κλίση και το πίσω μέρος του άρχισε να βυθίζεται. Και οι τριάντα influencers μαζεύτηκαν στο μπροστινό μέρος του σκάφους μήκους 19 μέτρων, το οποίο σηκώθηκε στον αέρα, και άρχισαν να φορούν σωσίβια, ενώ μία από αυτές κρατούσε στην αγκαλιά της το Macbook της.

Ωστόσο, δεν έχασαν στιγμή το κέφι τους, καθώς κατέφθασαν αμέσως σκάφη του λιμενικού και ένα άλλο γιοτ. Ενώ τα σκάφη διάσωσης έκαναν μανούβρες για να τις σώσουν, εκείνες συνέχιζαν να το διασκεδάζουν στην ανυψωμένη πλώρη του γιοτ, βγάζοντας selfies. Οταν δε ήρθε η στιγμή τις διάσωσης, ένας από τους διασώστες τις πήρε στο ψιλό, φωνάζοντάς τους να επιβιβαστούν «οι γυναίκες και τα παιδιά πρώτα».

Οι καλλονές πάντως δεν φάνηκε να παρεξηγούνται, και μάλιστα η πρώην υποψήφια για Μις Αμερική, Ρίγκαν Χάρτλεϊ, με το που διασώθηκε, ύψωσε μια μπουκάλα τεκίλας Clase Azul Gold αξίας 300 ευρώ που κρατούσε και φώναξε: «Το μωρό είναι ασφαλές». Με το που πάτησαν τα πόδια τους στην ξηρά, πήγαν κατευθείαν σε άλλο πάρτι, όπως έδειξαν φωτογραφίες που ανάρτησαν στα social media κάποιες από αυτές.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα