Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Ο υπουργός παίζει τένις με τη νέα του ερωμένη να τον καμαρώνει

Λίγα 24ωρα μετά το πρωτοσέλιδο της «Espresso», η νέα ερωμένη του πήγε σαν να μην τρέχει τίποτα και τον καμάρωσε να χύνει ιδρώτα στα κορτ

Τι κι αν ο πρωθυπουργός τού έχει… κλέψει τον τίτλο του «Τσιτσιπά της κυβέρνησης», μια και ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίζει τα μπαλάκια και τις ρακέτες του τένις στα δάχτυλα!

Ο παντρεμένος υπουργός με το καλλιτεχνικό DNA που κυλά στις σεξουαλικές του φλέβες (με την «Espresso» στο φύλλο του περασμένου Σαββατοκύριακου να αποκαλύπτει τη νέα του απιστία με σέξι τραγουδίστρια) έχει κι αυτός «έρωτα» με το τένις! Και μιλάμε για τέτοιον έρωτα, που όταν του το επιτρέπει το βαρύ πρόγραμμά του (τόσο στο γραφείο του όσο και στα κρεβάτια της απιστίας) βάζει το σορτσάκι του και φαντάζεται τον εαυτό του σαν άλλον… Ναδάλ!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά έχει και φανατικές θαυμάστριες να τον καμαρώνουν στα κορτ! Ετσι, λοιπόν, σύμφωνα με νέες αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», λίγα μόλις 24ωρα μετά το πρωτοσέλιδό μας για τη νέα του ερωμένη που τη ραίνουν με γαρίφαλα σε πίστα της Αθηναϊκής Ριβιέρας οι φαν της, ο υπουργός πήγε να παίξει τένις, με την ερωμένη του να είναι στις κερκίδες και να τον παρακολουθεί κάθε στιγμή που εκείνος έχυνε τον ιδρώτα του για να πετύχει έστω και ένα σερβίς της προκοπής! Ο συγκεκριμένος, όμως, υπουργός έχει αποθρασυνθεί τόσο πολύ, που δεν του καίγεται καρφάκι για το αν τυχόν «καρφωθεί» σε δημόσια θέα με κάποια από τις ερωμένες του, που δεν είναι μια και δυο!

Και μπορεί με τη βαζεκτομή στην οποία υποβλήθηκε πριν από μερικούς μήνες να έχει το κεφάλι του ήσυχο αναφορικά με τυχόν ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη κάποιας που πλαγιάζει μαζί της, όμως έτσι όπως το πάει δεν θα… γλιτώσει το κάζο!

Δεν θέλει και πολύ μια από τις παράνομες ερωμένες που είναι στο καρνέ του κυρίου υπουργού να αρχίσει να τα παίρνει στο κρανίο μαθαίνοντας τα… νέα από τα πρωτοσέλιδα της «Espresso»! Αλλωστε, οι παροχές από πλευράς του προς όλες είναι πολλές και υπάρχει το ενδεχόμενο κάποια να αισθανθεί ριγμένη και θιγμένη!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα