Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Drones με φονικούς ιούς

Ποια έκανε λόγο στην «The US Sun» για μια νέα παγκόσμια απειλή

Τον κώδωνα του κινδύνου για μικροσκοπικά drones σε σχήμα εντόμου κρούει κορυφαία μελλοντολόγος που έχει συνεργαστεί με κολοσσούς της τεχνολογίας, προειδοποιώντας ότι χώρες όπως η Κίνα και η Ρωσία μπορεί να τα χρησιμοποιήσουν όχι μόνο για να κατασκοπεύσουν, αλλά και για να διαπράξουν δολοφονίες με φονικούς ιούς, χωρίς να τα πάρει κανείς χαμπάρι.

  • Του Βασίλη Χονδρογιάννη

Η Τρέισι Φόλοους, που έχει εργαστεί για την Google, την Amazon και τη Meta του facebook και του Instagram, ενώ, σύμφωνα με το περιοδικό «Global Gurus», είναι μία από τους τριάντα κορυφαίους μελλοντολόγους του πλανήτη, έδωσε συγκλονιστική συνέντευξη στην εφημερίδα «The US Sun». Υποστήριξε ότι η ανάπτυξη μικροσκοπικών drones που θα πετούν σαν να είναι μύγες ή μέλισσες εξελίσσεται με εξωφρενικά γρήγορο ρυθμό.

Η μελλοντολόγος ανέφερε ότι τα εν λόγω drones θα διαθέτουν Τεχνητή Νοημοσύνη που θα τους επιτρέπει να κινούνται αυτόνομα, χωρίς να υπάρχει κάποιος άνθρωπος που θα τα χειρίζεται από απόσταση. Θα φέρουν επίσης πάνω τους τεχνολογία που θα τους επιτρέπει να εντοπίζουν και να αναγνωρίζουν έναν άνθρωπο με βάση το «αποτύπωμά» του στα κινητά τηλέφωνα από τη χρήση διάφορων εφαρμογών.

Η Φόλοους υποστήριξε ότι χώρες όπως η Κίνα και η Ρωσία θα μπορούσαν να εφοδιάσουν το drone-έντομο με έναν φονικό ιό, για να εξολοθρεύσουν εχθρούς τους σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο ιός αυτός θα είναι ειδικά σχεδιασμένος ώστε να σκοτώνει μόνο τον συγκεκριμένο στόχο και μάλιστα η επιχείρηση δολοφονίας από το drone-έντομο θα γίνεται χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος. Τέλος, πάντα σύμφωνα με τη μελλοντολόγο, το μικροσκοπικό ιπτάμενο drone, χωρίς να γίνει αντιληπτό, θα μπορεί να καταγράφει βίντεο και συνομιλίες σε επιχειρήσεις κατασκοπίας σε δυσπρόσιτα σημεία για τους κατασκόπους, όπως σε κρατικές υπηρεσίες, στρατιωτικά γραφεία και ερευνητικά εργαστήρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».