Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Ο Δημήτρης Παπανώτας «ξαναχτύπησε»: «Ήταν από τις μπούρδες που χρειάζεται πού και...

Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε πρόσφατα ο Δημήτρης Παπανώτας μετά τα σχόλια που έκανε για τη σχέση των Βουλγαράκη – Ιωαννίδη.

Γιώργος Λιάγκας: «Είμαι σε σκέψη, λέτε να αφήσω το πρωινό και να...

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά και τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει ενώ αποκάλυψε πως σκέφτεται να κάνει και εκείνος ένα βραδινό σόου.

Ντέμης Νικολαΐδης: Αναστολή στον πλειστηριασμό του αγροτεμαχίου «φιλέτου» στην Αλεξανδρούπολη

Για τον θρύλο των γηπέδων, που έζησε στιγμές απόλυτης αποθέωσης και τα χειροκροτήματα χιλιάδων φιλάθλων, η ζωή μακριά από τα γήπεδα αποδείχθηκε πιο σκληρή από κάθε αντίπαλο που αντιμετώπισε.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Πριν από ένα χρόνο διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους καλεσμένη της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ο… αστυνόμος Όσκαρ βγαίνει στη σύνταξη έπειτα από οκτώ χρόνια λαμπρής καριέρας

Ωρα για μια... σκυλίσια ζωή

Έπειτα από οκτώ ολόκληρα χρόνια υπηρεσίας και μεγάλων επιτυχιών, ο πιο διάσημος σκύλος της Ελληνικής Αστυνομίας, ο βελγικός ποιμενικός Οσκαρ, πήρε πρόωρη σύνταξη, αφήνοντας πίσω του τεράστια παρακαταθήκη και βάζοντας ψηλά τον πήχη για τους άλλους σκύλους του Σώματος.

«Είναι πολύ μεγάλη η συγκίνηση για έναν κύκλο που κλείνει. Από το πρωί μέχρι το βράδυ είμαστε μαζί με τον Οσκαρ όλα αυτά τα χρόνια που είναι στην Αστυνομία. Είμαστε ομάδα, αλλά και οικογένεια, και έχουμε περάσει πολύ δύσκολες, αλλά και πολύ όμορφες στιγμές μαζί, οπότε και τι να πρωτοθυμηθώ από τη συνεργασία μας» ανέφερε συγκινημένος στο ΑΠΕ ο εκπαιδευτής του Δημήτρης Καλαθάς και πρόσθεσε: «Αξέχαστη είναι η συμμετοχή στις αστυνομικές επιχειρήσεις τον Φεβρουάριο του 2020 στον Εβρο, όπου κληθήκαμε μαζί με πολλούς ακόμα συναδέλφους από διάφορες υπηρεσίες να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα των ελληνικών συνόρων. Πολλές ώρες δουλειάς και κούρασης, αλλά ο Οσκαρ ποτέ δεν έκανε πίσω. Με ένα μου νεύμα, μία λέξη, ξεκινούσε να ανιχνεύει».

Στο πρώτο δρομολόγιο του μετρό Θεσσαλονίκης

Ο Οσκαρ, που ήταν ο φόβος και ο τρόμος των ληστών, εξάρθρωνε κυκλώματα και στον ελεύθερο χρόνο του δεν έκανε σκυλίσια ραστώνη και σιέστα, άλλα συμμετείχε σε εκπαιδευτικά προγράμματα. Οσο αδίστακτος ήταν στη δουλειά με τους κακοποιούς τόσο τρυφερός ήταν με τους μαθητές σχολείων της Θεσσαλονίκης, τα οποία επισκεπτόταν μαζί με τον συνοδό – εκπαιδευτή του τα τελευταία δύο χρόνια. «Εχουμε πάει σε πολλά σχολεία της Θεσσαλονίκης και μάθαμε στα παιδιά ότι πρέπει να σέβονται όλα τα ζωάκια και ιδιαίτερα τα σκυλάκια, αδέσποτα και δεσποζόμενα. Πώς πρέπει να τα προσεγγίζουν, πώς να τα φροντίζουν, ποιες είναι οι υποχρεώσεις τους. Δείχνοντάς τους πώς συνεργάζομαι με τον Οσκαρ, εξηγούσα στα παιδιά ότι δεν χρησιμοποιούμε βία, αλλά αντίθετα επιβραβεύουμε τις επιθυμητές συμπεριφορές των τετράποδων φίλων μας» τόνισε ο κ. Καλαθάς.

Η ενασχόληση του Οσκαρ με την Ελληνική Αστυνομία άρχισε στα δύο του χρόνια, τότε ήταν που μπήκε στην υπηρεσία ως σκύλος περιπολίας, καθώς έδειξε από την αρχή ότι είχε αυτό το «κάτι» και επαληθεύτηκε, καθώς η θητεία του κλείνει με ένα σωρό επιτυχίες. Ο «μισθός» του ήταν πλουσιοπάροχος 1.500 λιχουδιές τον μήνα, αλλά και ζουμερά μπιφτέκια, έπειτα από δύσκολες νυχτερινές βάρδιες, και βέβαια το καλύτερό του, τα «μπράβο» και οι αγκαλιές, ειδικά από τον Δημήτρη Καλαθά.

Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση ήταν στα εγκαίνια του μετρό Θεσσαλονίκης, όπου ήταν και ο πρώτος τετράποδος που πραγματοποίησε όλο το δρομολόγιο. Εκανε τον έλεγχο, μύρισε τα πάντα και κάθισε με καμάρι στις πρώτες θέσεις, κάνοντας όλη τη διαδρομή. Ο Οσκαρ σε λίγες μέρες θα παραδώσει το γιλέκο με το λογότυπο police σε μια σεμνή τελετή και έπειτα θα μετακομίσει στο σπίτι που εκπαιδευτή του, καθώς δεν μπορεί να αποχωριστεί ο ένας τον άλλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα – Έχασε τη μητέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας στον χώρο του ενδύματος, που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και της ιδιαίτερης πατρίδας του Καλαμάτας, έχασε τη μητέρα του Ευγενία

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.