Κυριακή, 15 Ιουνίου, 2025

Αλεξάνδρα Ούστα:«Η ψυχοθεραπεία έδιωξε το σύννεφο που με έκανε να αντισταθώ στη...

Η Αλεξάνδρα Ούστα παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν...

Ο J. Gard και οι ρίμες με αποσπάσματα από την Αγία Γραφή

Με στίχους όπως «Ο Θεός αγάπησε όλη τη γη,...

Συγκλονίζει η Ελένη Χατζίδου: «Είναι δύσκολο να ξυπνήσεις ένα πρωί και να...

Η Ελένη Χατζίδου φιλοξενήθηκε στο vidcast της Λιλύς Πυράκη...

Μαρίνα Σάττι: «Δεν νιώθω ότι είμαι κοντά στην κορυφή»

Η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στα φετινά βραβεία MAD...

Νίκος Ζήσης στο PS Blog: «Όταν έχασα τον αδερφό μου, το μπάσκετ έγινε το αποκούμπι μου»

Με μία αποκαλυπτική συνέντευξη του Νίκου Ζήση κάνει σήμερα πρεμιέρα η νέα εκπομπή “Off The Record” στο PS Blog του Pamestoixima.gr.

Το “Off The Record” δίνει τη δυνατότητα στους αθλητές να επιλέξουν την τοποθεσία της συνέντευξης και να αποκαλύψουν μέρη που για εκείνους έχουν ιδιαίτερη συναισθηματική αξία.

Ντεμπούτο στη νέα εκπομπή του PS Blog κάνει ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος μοιράζεται προσωπικές του ιστορίες, που συγκινούν και αναδεικνύουν την ανθρώπινη διάσταση του αθλητισμού.

Η κάμερα του “Off The Record” ταξίδεψε μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να τον συναντήσει στο πρώτο του μπασκετικό σπίτι, τη ΧΑΝΘ. Ένα μέρος, το οποίο είναι ξεχωριστό για εκείνον καθώς εκεί πραγματοποίησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα μαζί με τον αδερφό του, Δάνη.

Μιλώντας στη Μαρία Κουβέλη, ο general manager της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ την ξεναγεί στον χώρο όπου αγάπησε την πορτοκαλί μπάλα, εκμυστηρεύεται τις σκέψεις του για την απώλεια του αδερφού του σε πολύ νεαρή ηλικία, ενώ κάνει αναδρομή και στη σπουδαία αθλητική του πορεία, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της.

“Off The Record”, η νέα εκπομπή του PS Blog ρίχνει φως στους ανθρώπους πίσω από τους αθλητές και ξετυλίγει άγνωστες ιστορίες, στα μέρη που τους σημάδεψαν, τους καθόρισαν και τους διαμόρφωσαν.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε πώς είναι σήμερα ο μικρός Μιλτιάδης από τη σειρά «Είσαι το ταίρι μου»

Ο μικρός Μιλτιάδης της σειράς «Είσαι το ταίρι μου»...

«Η γη της ελιάς» spoiler: Ο γαμπρός το έσκασε – Άφησε τη Βασιλική στην εκκλησία

Πολλές και ανατρεπτικές οι εξελίξεις στη σειρά «Η γη...

Διαζύγιο ετοιμάζεται να πάρει γνωστό ζευγάρι – Θα «σκάσει» σαν βόμβα

Κανείς δε θα περίμενε μέχρι πριν από λίγο καιρό πως αυτό το ζευγάρι θα πάρει διαζύγιο. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έζησαν έναν μεγάλο έρωτα αλλά φήμες το θέλουν να παίρνει διαζύγιο.

Οι εξηγήσεις που έδωσε στους επιχειρηματίες για το «φιάσκο» του Final Four η πρώην δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση της πρώην δημοσιογράφου και...

Ραφτείτε! Ανακοίνωσε on camera πως παντρεύεται

Ραφτείτε έχουμε γάμο στη σόουμπιζ! Ο γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε on camera πως ετοιμάζεται να παντρευτεί για δεύτερη φορά!

Η Μαριάννα Κουράκου ποζάρει στα 84 της παρέα με τις κόρες της

Η Μαριάννα Κουράκου υπήρξε σπουδαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου.Είχε...

«Survivor» στη φτήνια

Στον Σκάι θέλουν το παλιό, κλασικό «Survivor», και θα...
spot_img
spot_img